Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK ZOTAC 770 AMP Satın Al 13 Nisan 2017 16:30 1 1 SATILIK ZOTAC 770 AMP Merhaba arkadaslar,,Yeni ekran kartı satın aldığım için satıyorum, ürün 5 ay kadar bir süre kullanıldı fakat garantisi bitmiştir. Ürün 2.5 yılonce satın alındıfakat 5 ay önce garantiye göndermiştim iadesi çıktı bende vatanvilgisayardan Sıfır olarak tekrar aldım, ürün tertemizdir, herhangi bir sorunuda yoktur.Fıyat= 400 TLFiyat revize edilmiştir, Son fiyattır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Bahçelievler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK 2. EL PAVILION G6, HP FOLİO 9470M, CASPER SATILIK ZOTAC 770 AMP Logitech g35, g930 ,g430 Kulaklık Süngeri