Şimdi Ara

SATILIK ZOWİE S2-C

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Diyarbakır İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Klavye
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK ZOWİE S2-C

Maxgamingden alınmıştır. Ürün 10/10 temizliktedir. Hyperglide skatezler takılı, kutu içeriği tam.

Fiyat:999 TL. Takas sadece creative sound blaster x g6 ile olur . Fotoğraflar eklenecektir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Diyarbakır Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• C serileri piyasadan toplatıldı, satılmıyor. Kronik sıkıntılı

• yusufrido kullanıcısına yanıt

Konu ile ilgili link var mı hocam? Paylaşırsanız sevinirim.

• RascH kullanıcısına yanıt

Zowie EC3-C alacaktım. Hiçbir yerde stok yok hatta yurt dışına baktım Almanya'ya oradan birisinden rica edip getirecektim orada da yok. Bilgi almak için oyuncumagazasi.com'u aradım; "satmıyoruz, C serileri de daha gelmeyecek toplatıldı kronik problem var" dendi. "Ne zaman stoka girer EC3 serisi" diye yeniden sordum, "EC3 ve C serisi yok artık gelmeyecek hiç" diye bilgi verdiler. Sonra EC2-B serisinden satın aldım, hiç C serisine bulaşmadım.

• yusufrido kullanıcısına yanıt
    İsabet olmuş hocam, sensör aynı (3360) bi paracord kabloyla yenilik yapmış gibi piyasaya sürdüler bir de kronik hatalı.. Diğer markalar atılım yaptı vaxee özellikle 3389 sensörle daha ucuza satıyor; razer, steelseries vb. markalar da yarı fiyatına hem paracord kablolu hem de güncel sensörlü mouse’lar sunuyor. Zowie iyi bir LOD değeri olan wireless mouse çıkarmazsa şayet, büyük kaybedecek.. :) Bu arada bilgilendirme için teşekkürler hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam kronik ne sıkıntısı var ben normal kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.