Şimdi Ara

satılmıştır. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğru söylüyorsun ona birşey demiyorum . Adam Titan fanıdır . Titan Kotowice 2014 lü bulamamıştır çizik filan takmaz alır 30 TL ye .
    Ama 6 key bu silah için çok ucuz arkadaşlar dersek bu işte bir yanlış vardır benim tek takıldığım noktada o oldu zaten.
  • Tolga277 kullanıcısına yanıt
    Nakite satmıyorum dikkat ederseniz oyun içi itemle takas etmek istiyorum yani % 70 % 80 indirim yapmak gibi bir şey söz konusu değil. Ayrıca şimdiye kadar 6 key teklif eden arkadaşlar oldu. Aciliyetim olmadığı için beğendiğim bir teklif çıkana kadar satmayı düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lunar_strain L kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bir silahın değeri zaten ortalama olarak bellidir .
    Bak ne diyorsun aciliyetim yok beklerim belki ne bileyim Titan fanı adam gelir . Yüksek bir teklif yapar alır . Bunun kadar doğal bişey yok üstteki arkadaşta yazdı zaten .

''Hocam istediğim fiyat uygun daha fazlası veya azı yanlış olur'' yorumuna takıldım . Bu fiyat uygun değildir . Ha dersin ki ben bu fiyata satıyorum kardeşim işine gelen alır işine gelmeyen almaz . Ancak bu fiyatın uygun olmadığı gerçeğini değiştirmez .

Eğer şunu anlatabildiysem söyle . Konudaki tüm mesajlarımı hemen şimdi editleyeceğim . Alıntı yapan arkadaştanda editlemesini rica edeceğim .
  • Hocam ben şimdiye kadar gelen tekliflere göre fiyat veriyorum lounge üzerinden 6 key ve civarı teklif aldım kaç kere sise uygun gelmeyebilir ama 6 key teklif alırken daha ucuza satmak hiç mantıklı olmaz.Fıyat budur, bana görede uygundur overpay istediğimi düşünmüyorum.Ha hiç teklif almasam tamam ama bir değil iki değil,6 keye alıcı var demekki alıyıca uygun.

• Güncel.
  • h1z1 gift ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sAssaren

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga277

Valla kardeşim ben her gün şu forumun şu bölümüne girer ilk sayfadaki tüm konulara fiyatlara bakarım . Çok değerli stickerlı silahların market fiyatından satıldığına çokca şahit oldum . İBuypower lı bile birçok silah satıldı burda. Market fiyatının çok az üstünde .

Biliyorum aslında şu yazdığım yorum yanlış bunuda ilk defa yapıyorum inan bana . Hatta mesajı yazdıktan sonra bile gönderip göndermemek arasında kaldım düşündüm . Ama 6 keyden fazla istenip uygun fiyat denmesi ilgincime gitti . 1 saat markette takıl 2014 Katowice li bir çok skin alırsın emin ol . Yada sadece ben denk geliyorum heralde bu kadar fazla . Dediğim gibi daha 2-3 gün önce M4 aldım . Bu sticker bi daha çıkmayacak diye bu stickera sahip silahların değeri uçmuyor sende biliyorsun .
    Konuyu açan kişininde ya işte ben uygun fiyata satıyorum demesinden sonra yazdım zaten.

Rica etsem bana özelden yazarmısın . Şu konudaki silahı sen alacak olsan kaç TL ye alırsın satacak olsan kaç TL ye satarsın . Lütfen özelden yaz vereceğin cevabı çok merak ediyorum .

şu yazdıklarının hepsine katılıyorum ama stickerlar silahın fiyatını etkilemek demek olmaz. illaki alıcısı oluyo birçok kez şahit oldum. ben mesela şuan açtım pazarda katowice stickerlı kendim kullanacağım m4a1-s arıyorum. bulursam isterse 1 liralık silah olsun hoşuma giderse 20 lira vericem inanki.

yaptığın yorum yanlış değil kesinlikle. burdan da yazayım ben key ile item almam, ben deli gibi cslg de takas kovalamam. kullanmalık alırım sıkılınca satar başka alırım. bu ak-47 benim hoşuma gitmedi, kırmızı üzerine mavi sticker hoş durmamış, çizikleri var şarjörde. 18e görsem bile almam. ama hastası varsa 30 bile verir.

Kardeşim öyle dusunuyorsunda şimdi ilk olarak bu stickerlar en başta ucuz oluyor çünkü birsürü kişi sürekli açıyor ve rasgele basıyorlar bu howl stickeri kadar gelen sticker yok silahta ozaman öyleydi silahı cikaramiyan stickera yüklendi herbiseye bastı sonra marketten kalktı fiyatı uçtu ancak bu stickerlar satılırken değerli uyduruk itemlerde para etmiyor howl sticker hastası varsa zaten gider yüksek fiyatlı itemlerden alır yüksek fiyatlı itemlerde ise zaten %düşük oluyor sticker pek katılmıyor
    Ek olarak loungeda İtem atıp o itemi geri istiyerek bile howlingli skin alırsın loungetan sürüsüne stickerli item geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: akbasemre31

quote:

Orijinalden alıntı: sAssaren

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga277

Valla kardeşim ben her gün şu forumun şu bölümüne girer ilk sayfadaki tüm konulara fiyatlara bakarım . Çok değerli stickerlı silahların market fiyatından satıldığına çokca şahit oldum . İBuypower lı bile birçok silah satıldı burda. Market fiyatının çok az üstünde .

Biliyorum aslında şu yazdığım yorum yanlış bunuda ilk defa yapıyorum inan bana . Hatta mesajı yazdıktan sonra bile gönderip göndermemek arasında kaldım düşündüm . Ama 6 keyden fazla istenip uygun fiyat denmesi ilgincime gitti . 1 saat markette takıl 2014 Katowice li bir çok skin alırsın emin ol . Yada sadece ben denk geliyorum heralde bu kadar fazla . Dediğim gibi daha 2-3 gün önce M4 aldım . Bu sticker bi daha çıkmayacak diye bu stickera sahip silahların değeri uçmuyor sende biliyorsun .
    Konuyu açan kişininde ya işte ben uygun fiyata satıyorum demesinden sonra yazdım zaten.

Rica etsem bana özelden yazarmısın . Şu konudaki silahı sen alacak olsan kaç TL ye alırsın satacak olsan kaç TL ye satarsın . Lütfen özelden yaz vereceğin cevabı çok merak ediyorum .

şu yazdıklarının hepsine katılıyorum ama stickerlar silahın fiyatını etkilemek demek olmaz. illaki alıcısı oluyo birçok kez şahit oldum. ben mesela şuan açtım pazarda katowice stickerlı kendim kullanacağım m4a1-s arıyorum. bulursam isterse 1 liralık silah olsun hoşuma giderse 20 lira vericem inanki.

yaptığın yorum yanlış değil kesinlikle. burdan da yazayım ben key ile item almam, ben deli gibi cslg de takas kovalamam. kullanmalık alırım sıkılınca satar başka alırım. bu ak-47 benim hoşuma gitmedi, kırmızı üzerine mavi sticker hoş durmamış, çizikleri var şarjörde. 18e görsem bile almam. ama hastası varsa 30 bile verir.

Kardeşim öyle dusunuyorsunda şimdi ilk olarak bu stickerlar en başta ucuz oluyor çünkü birsürü kişi sürekli açıyor ve rasgele basıyorlar bu howl stickeri kadar gelen sticker yok silahta ozaman öyleydi silahı cikaramiyan stickera yüklendi herbiseye bastı sonra marketten kalktı fiyatı uçtu ancak bu stickerlar satılırken değerli uyduruk itemlerde para etmiyor howl sticker hastası varsa zaten gider yüksek fiyatlı itemlerden alır yüksek fiyatlı itemlerde ise zaten %düşük oluyor sticker pek katılmıyor
    Ek olarak loungeda İtem atıp o itemi geri istiyerek bile howlingli skin alırsın loungetan sürüsüne stickerli item geliyor

benim yazdığımla senin yazdığın arasında dağlar var, ben ne demişim sen ne demişsin. ne uzadı mesele ya. tm katowice stickerları çöp para etmiyo tm.

• Güncel.
  • Güncel.

• Güncel.
  • Güncel.
  • Güncel.
  • Güncel.

• quote:

Orijinalden alıntı: lunar_strain

Güncel.

Teklifim hala geçerli hocam.

• joklamme kullanıcısına yanıt
    PM attım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunar_strain

PM attım hocam

Cevapladım hocam.

• Güncel.

• Güncel
  • Güncel.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.