Şimdi Ara

Satılmıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Server: Odin
    Build: full str glavier
    Fiyat:150 ytl yada poseidonda 250 mil
    Ödeme Opsiyonu: İstanbul içi elden
    acil paraya ihtiyacım olduundan satıorum...zaten 1000silk harcadım + bot vs harcadıım emeğe değmez bile bu para ama...çok alıcı çıkarsa en yüksek verene satıcam...satış hemen gerçekleştrlcek..acil para lasım dediim gibi...:)
    serverda çok tanınmış bi chardır okullar açılınca pek ilgelenemiorum o yzdn satıorum...char kendi lvellernn en sağlamlarındandır hatta kendi levellernn hepsni yatırıor diebilirm......72+ 5 i hazır 15 mil kadar goldu var..üstündeki itemler süper diyemem server yeni olduundan yüksek itemler bulmak zor..maymun 69 lvl iti var..skiller cold: 48 fire:64 heuksal:70 light:50 ayrıca serverın en iii türk guildlerin olan RestlnPainin (5lv) masterıdır
    SS ler:.
    Stat ekranı
    http://img54.imageshack.us/img54/6315/sro2007100516162371gd1.jpg
    Skiller:
    http://img296.imageshack.us/img296/1866/sro2007101110361539cb4.jpg
    stor daki bi kaç sos ve bi kaç item:
    http://img296.imageshack.us/img296/7779/sro2007101110370858jc7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St.Ramor -- 20 Ekim 2007; 12:01:28 >

• Skiller , item durumu SS lerini koyarsan emin ol daha cok alıcı bulursun
  • biliorumda şmdi gir oyuna ss al falan filan uuraşmak zor iş...ciddi düşünen olursa msnden atarım
  • kuralları bir oku bence. uğraştırıcı yada değil, satış yapmak istiyorsan kurallara uyman gerekiyor yoksa konu silinir ya da kilitlenir
  • sen okumayı denesen...zorunlu olan sadece stat penceresi...
    * Resimler : 1 ADET İLGİ ŞEHRİN TRADE SHOP U ÖNÜNDE C TUŞUNA BASTIĞINIZDA GELEN STAT PENCERESİYLE SS MECBURİDİR.
  • hocam bu kadarmı SS var ya az değilmi??
  • alıcıısan ss atim msnden...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    5 ay önce açıldı
    satıldı
    16 yıl önce açıldı
    satıldı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Skill ve item ss leri eklendi
  • up
  • talip olabilirim ama yaşım biraz küçük babam gelsin sorarım
  • talip olanlar eklesin ulufer.burak@gmail.com ....gmail olmasına dikkat edin snra nie girmion falan filan demeyn ^_^
  • uplaya uplaya bi haloldum :))
  • up :)
  • slm artis ben IMCRAZY adım volkan mutlu abi degil:) o çar tam hediyelik satılmaz)))) ben hediyeleri severim...
    ama çar güzel sana şimdiden hayırlı müşteriler dilerim....
  • vay CRAYZ abicim oyuna nie girmion hiç..kaanda bıraktı baktım herkes giido bnde baska servera geçtm
  • ne yapalım bıraktım ben orayı ama mutlu abi ne yapıor bilmiom ha bu arada bizde Venice deyiz 71 lwl Archer bakalım ne olcak kasabilcezmi sen hangi serverdesin artis
  • odin tayfası burda ya IMCRAZY nasılsın birader ben R3spect :)) ramor bırakma oyunu beya neyse charı ben alıcam msnye ekledim.en yakın zmanda açarsın umarım neyse :)
  • tugrulguclu ye satılmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.