Şimdi Ara

SATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NETMAR -- 22 Mayıs 2012; 20:07:00 >

• eğer türktelekom altyapısı kullanan servis sağlayıcı kullanmak istemiyorum diyorsanız ve imkanınız elveriyorsa uydunet , metronet alternatiflerini deneyebilirsiniz. superonline nın upload miktarını da akk ya eklediğini unutmayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_Quica -- 30 Nisan 2012; 10:37:59 >
  • En güzeli 3G modem alıp evdeki bütün hatları iptal ettirmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NETMAR

ev müstakil olduğu için uydunet ve superonlinenın fiber hatları falan henüz gelmedi bizim caddeye, o yüzden mecbur ttnet altyapısı lazım

superonlinenın ilk 6 ay 9.90 sonra 18 ay 59 liralık tarifesi var ortalama aylık 46,75 liraya geliyor muhtemelen ona geçicem ama daha uygunu varmıdır diye sorayım dedim

superonline adslde de ttnet altyapısını kullanmıyor.santrale kadar turktelekom bakır hatlarıyla taşınıp santralden superonline ın altyapısına geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baelros

En güzeli 3G modem alıp evdeki bütün hatları iptal ettirmen.

3g sınırsız var mı hocam.50 gb kotalı olsada olur...
  • biri adsl in yazlıkçı biri kampanyasını al

3 aylık 8 mbps limitsiz 50 gigabyte adil kullanım kotalı internet 135 lira

aylık 45 liraya geliyor

ayrıca bu 135 lirayı

45 gün içinde ödeyebilirsin peşin de vermiyosun
  • Arkadaşlar Sakın Uydunet Kotalı Tarife Kullanmayın.10mb 20gb kotalı tarifeme hiç bir indirme yapmama rağmen 29gb kota aşım faturası geldi.Aradım itiraz ettim ama nafile sakın uğraşmayın hiçbir şey yapmıyorlar.Bunu bilerek yapıyorlar.Bu arada belki soran olur wireless kapalı olduğu halde oluyor bunlar.Masaüstü bilgisayar kullandığım için wirelessi kapatmıştım.Çünkü daha önce okumuştum uydunet bunu mazeret gösterip şifreniz kırılmış internetiniz kullanılmış gibi komik bahanelerle canım yurdum insanlarını kandırıyormuş.Yanlış anlamayın aynı işleri ttnet de yapıyor.SİZLERE TAVSİYEM KOTALI İNTERNET KULLANMAYIN.Kendinizi sömürtmeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILMIŞTIR...
    13 yıl önce açıldı
    Satılmıştır
    12 yıl önce açıldı
    Satılmıştır
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence geçici olarak ucuz yollu bişeyler kullanmaya devam et ve uzun süreli hiçbir pakete geçme..

quote:

Orijinalden alıntı: osaka86

superonline nın upload miktarını da akk ya eklediğini unutmayın!

üstad şaka mı bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emyn1907 -- 1 Mayıs 2012; 13:59:56 >
  • superonline adsl olabilir.hem daha ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSeyTan1907

bence geçici olarak ucuz yollu bişeyler kullanmaya devam et ve uzun süreli hiçbir pakete geçme..

quote:

Orijinalden alıntı: osaka86

superonline nın upload miktarını da akk ya eklediğini unutmayın!

üstad şaka mı bu ?

hocam upload miktarının akk'ye eklenmesı sadece fiber de geçerli herhalde, adsl de sadece download miktarı üzerinden akk uygulanıyor diye biliyorum, yoksa yanılıyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

biri adsl in yazlıkçı biri kampanyasını al

3 aylık 8 mbps limitsiz 50 gigabyte adil kullanım kotalı internet 135 lira

aylık 45 liraya geliyor

ayrıca bu 135 lirayı

45 gün içinde ödeyebilirsin peşin de vermiyosun

Kesinlikle katılıyorum. Hatta bunu yazmak için girmiştim sayfaya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.