Şimdi Ara

SATILMIŞTIR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar köy satılıktır 650 TLYE DÜŞÜRDÜM..CİDDİ ALICILAR GELSİN ÇOLUK ÇOCUK UĞRAŞTIRMASIN.
    Köy QBA veya QBA 2 (ALT CLAN)claninda dgkn nickidir girip bakabilirsiniz..

Koy binasi 10

Teslalar 7
    Pekka ejderha vs hepsi son seviye goblin 5 onu basmadim .8 milyon iksir var istedigini yapabilir.

Kislalar izbe kislalar dahil full. Domuz 5. Cadi 2. Seviye

Barbar kral 16. Seviye

Kralice 14.seviye

Duvarlarin %80 i siyah 8.seviye

X bowlar 4. Seviye

Cehennem kuleleri 3. Seviye

Okcu kuleleri 11 dir 2 tanesi 12.

Toplar 11.seviyedir.

Havanlar 8.seviye.

Sihirbaz kulesi 8.seviyedir.

6 Milyon altın ,60 bin kara iksir ,8 milyon iksir vardır şuan üstünde..
    Suan daha onemli bir bilgi gelmiyor aklima.
    Oyun acildigindan beri oyundayim.uyelik ilk 5 i gormustur onceden. İyi forumlar en kisa surede resim ekliyicem

Old school Ko da bu seviyede itemleri olanlarlada takas olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKQJ -- 18 Şubat 2014; 18:01:53 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  SATILMIŞTIR...

SATILMIŞTIR...

SATILMIŞTIR...

SATILMIŞTIR...

SATILMIŞTIR...

Resimleri yükledim arkadaşlar..köy hala gelişmektedir..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKQJ -- 9 Şubat 2014; 15:33:53 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar sizce fiyat cok mu istiyorum,harcadigim zamaninda bunun cok kati bir fiyatti ilgi yok pek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O oyundan alabileceğin maksimum zevk o fiyatı haketmez bence hesabına nekadar emek göstermiş olsanda bence etmez
  • Koyunuz aksine cok guzel bakip bakip ic gecirip konudan cikiyorlardir hocam 450 lirada bence koy icin cok iyi bir fiyat almaya durumu olanlar dusunmesin bile iyi geceler..

• Tesekkurler 1 saate falan bir okcu daha 12 ye basarim domuzuda 5 e basacam:),ilgilenen olur insallah oyuna pek giremiyorum bosuna durmasin diye satiyorum yoksa para o kadar emegin yerine gecemez..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    16 yıl önce açıldı
    satıldı
    2 yıl önce açıldı
    Satıldı.
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onslaught23

O oyundan alabileceğin maksimum zevk o fiyatı haketmez bence hesabına nekadar emek göstermiş olsanda bence etmez

Hocam bence yaniliyorsun yada oyunun zevk verici taraflari sana ugramamis mahrum kalmissin:),oyunda dunyada clan 1.ol clanca ilk 10 a gir vs oyunu oyle zamanlarda cok daha iyi anlayip zevkle oynuyorsunuz.cok bilirim ataturk turkiye vs milletimize ozgu clanlar acip herkesi oraya toplatip dunya 1.si oluyorduk:)

• ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKQJ -- 21 Şubat 2014; 1:35:42 >
  • Up..bir okcu kulesi daha 12 ye basiliyor domuz 5.seviyeye basildi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKQJ -- 11 Şubat 2014; 2:10:20 >
  • Cok diyenlere aldirmayin hocam fiyatiniz cok makul. Hatta o kadar makul ki sasirdim acaba 1450 falan mi yazdi diye tekrar tekrar baktim fiyata :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal Milita

Cok diyenlere aldirmayin hocam fiyatiniz cok makul. Hatta o kadar makul ki sasirdim acaba 1450 falan mi yazdi diye tekrar tekrar baktim fiyata :)

değiştirdim fiyatı zaten bu siteye özel 850 yaptım diğer yerlerde 1000 tl olarak değiştirdim çünkü satılan köylere baktım fiyatlara baktım anormal kaçtı:)
  • AKQJ kullanıcısına yanıt
    Satılır ya da satılmaz bilemiyorum fakat köy 850 tl ediyor hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haroeris

Satılır ya da satılmaz bilemiyorum fakat köy 850 tl ediyor hayırlı satışlar.

teşekkürler,ihtiyaç olduğundan satıyorum yoksa aklımdan bile geçirmezdim herhalde
  • Arkadaslar 400-450 tl olur mu diye yazmayın hala gelismekte ve fiyatı haketmedigi icin yukarı çektim..tabiki pazarlik olur ama makul derecede

• Arkadaşlar buralara gelmek kolay olmuyor bir zamandan sonra oyun kilitleniyor sıkısıyor savaşarak parasını cıkartıyosun milyonlarca altın iksir kasarak ufak bişeyi yükseltmek 7güne 8 güne cıkıyor su köydeki emege saygı duymak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkangok45

Arkadaşlar buralara gelmek kolay olmuyor bir zamandan sonra oyun kilitleniyor sıkısıyor savaşarak parasını cıkartıyosun milyonlarca altın iksir kasarak ufak bişeyi yükseltmek 7güne 8 güne cıkıyor su köydeki emege saygı duymak gerek

teşekkürler fiyatta anlaşsak satacağım ama anlamıyorlar kolay sanıyorlar yada 850 ona verene kadar taşla yaparım diye düşünüyorlar herhalde..:),taşla köy yaklaşık bi 6-7 bin tutuyor arkadaşlar bilginize..

• Up..gunceldir..
  • Bu gidisle fiyati assagi cekicem galiba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.