Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILMIŞTIR 9 AYLIK KIRKLAND MINOXIDIL Satın Al 19 Mart 2017 12:35 1 1 SATILMIŞTIR 9 AYLIK KIRKLAND MINOXIDIL SATILMIŞTIR Öncelikle Kirkland Minoxidil'in kalitesini bilen bilir.Arkadaşlar kullanmak için kendime ingiltereden 2x6 aylık kutu şeklinde almıştım ama artık düzenli kullanamadığım için ve nakit ihtiyacım için kalan 9 aylık (9x60m) şişeyi satıyorum.İsteyene Get ilan açabilirim.Hayırlı Satışlar. Not:Bir adet şişeyi kolay kullanıldığı için bioxinin şişesine boşalmıştım. SATILMIŞTIRSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 425 TL Miktar : 9 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Düzce,Merkez Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MacBook Pro late 2017 TERTEMIZ silinsin 16 GB 3000 Mhz SIFIR OMURBOYU TR GARANTILI 16GB(8x2) 3000Mhz DDR 4 G.Skill RIPJAWS 4 23" LED FULL HD 60hz 3D Monitor