Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 GXT 1050TI DELL INSPIRON 7567 GAMING LAPTOP 18 AY GARANTILI
    Arkadaslar merhabalar, yurtdisina tasindigimdan dolayi Turkiye'deki kullanamadigim laptopumu satiyorum. Laptopu 2017'nin 9. ayinda ebrar bilgisayardan aldim. 10. ayinda sarj soketinde kisadevre arizasi verdi fakat bende 10. ayin sonunda yurtdisina tasinacagim icin servis yetismeyecegi dusuncesiyle Turkiye'de biraktim. 1,5 ay oncede bos bos yatacagina satayim dusuncesiyle kardesim araciligiyla teknik serviseine yolladim, anakart ve pil degisimi yapildi. Cihaz kozmetik olarak cok iyi durumda kutusu faturasi servis kagidi mevcut. Isteyene get komisyonunu karsilamasi kaydiyla get ilan acilir. Onceligim sehir ici elden alisveristir ama once eft/havale sonra urun gonderimi seklinde de satis yapabilirim. Servis formu ve cihazin seri nosu fotograflarin arasinda vardir garantisini koc sistem veya dell musteri hizmetlerinden bu no ile sorgulayabilirsiniz, satis islemleri kardesim araciligla yapilacaktir. Pm atabilirsiniz, numaranizi bana yollarsaniz sizi whatsapp uzerinden arayabilirim.
    Laptonun ozellikleri;
    -15'' 60hz ips panel
    -i7 7700HQ
    -gtx1050ti
    -128 m2 ssd
    -1tb hdd
    -16 gb ddr4 ram

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 3900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 31 Ağustos 2019 Satıldığı Şehir : Düzce,Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Sıfırı indirimlerle gg da 3750-3790 arası satılıyor. Maxi puan da var 100 tl. Revize şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman oradan almaniz mantikli olur hocam :)

• Kuzeyli.2891 kullanıcısına yanıt
    Bu arada bahsettiginiz urun 8 gb ramli model ayrica fiyati 3900 civari, ayni ozelliklerdeki model 4.399 TL.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi satislar dilerim bu pcyi hic canli gormedim daha once. İsinma veya ses problemi oluyor mu?

• Teşekkür ederim. Isınma problemi ben hic yasamadim, almadan önce arastırdığımda da ısınma problemı olan kullanıcı yorumu okumamıştım. Oyuna girildiğinde ise çoğu gaming laptop gibi fanlar uğultu yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derkaiser9591 -- 22 Mart 2018; 9:47:43 >
  • Merhaba hocam yanlış anlamayın sıfırı ve daha üst modeli olan 7577 modeli zaten 4300 civarı fiyat garanti tamir işlemi görmüş bir ürün için fazla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SYNCCRYS S kullanıcısına yanıt
    Estf hocam sizin dediginiz model yanilmiyorsam 8gb ramli olan, 16gb ramli modelse de benim fiyatim bu cunku piyasasina bakip bu fiyati koydum, kaldi ki pazarliga aciktir kimseyi zorlamiyorum :) ayrica tamir gormus derken anakarti ve pili sifiryla degisti kaldi ki anakart ile birlikte cpu ve gpu'suda sifirlanmis oldu bu kotu birsey degil, ustundeki arizali bir parca tamir edilip yeniden icine konulmadi. 7577 model kasasi guncellenmis modeli bu arada 8. nesil islemci vs barindirmiyor.
  • derkaiser9591 kullanıcısına yanıt
    Aynen ssd ve kasa ekran iyileştirmeleri mevcut pildede bir kısım değişiklikler var deniyor soğutmadada yani genel olarak kasa yok dediği 16 gb olan model 4399 tl kupon vs 4200 e rahat alınır. Revize ederseniz daha kolay satarsınız hayırlı satışlar 8.nesile geçmesini bekliyorum dell indirim modellerinden bekliyorum inş sıfıra yönelişi gibiyim bende

• SYNCCRYS S kullanıcısına yanıt
    Sagolun tesekkur ederim satilmazsa da kullaniriz :) ihtiyac varsa fiyatlar yukselmeden almak lazim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.