Şimdi Ara

SATILMIŞTIR!GALAXY GTX460 WHDI --250 TL--1 GB 256 Bit Kablosuz FullHD Ses ve Görüntü Aktarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
4.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba. Ekran kartını verdiğim linkten inceleyebilirsiniz. Piyasada çok nadir bulunan bir kart olduğunu düşünüyorum. Özellikle multimedya meraklıları ve home theater PC oluşturmak isteyenler için tavsiye edeceğim bir ürün. Kart aşırı temiz,sıfırdan farksızdır.Kutu içeriği çok zengin, full ve eksiksiz hatta fazlası var.(DVI-HDMI çevirici ve mini usb giriş aparatını ben harici olarak almıştım onları da içeriğe dahil ettim). Performansı ATI tarafında HD6850 ile HD6870 arasındadır. Maksimum 60 C'yi gördüm (Battlefield 3 Multiplayer oynarken...) 07.01.2013 tarihinde alınmıştır fakat 7 ay kullanılmıştır. (eski kartı satana kadar kullandım) Garantisi devam etmektedir (14 ay var. 07.01.2015). Overclock isteyen uygulayabilir voltage modu da mevcuttur.

Eklemiş olduğum linkten WHDI özelliği nedir ne değildir ayrınıtılı şekilde öğrenebilirsiniz. Kısaca video girişi bulunan her türlü cihaza kablosuz görüntü; HDMI çıkışı olan cihazlara (LED,LCD,Plasma TV,Projektörler..vs) kablosuz olarak hem ses hem de görüntü aktaran bir teknolojidir.

SATILMIŞTIR!GALAXY GTX460 WHDI --250 TL--1 GB 256 Bit Kablosuz FullHD Ses ve Görüntü Aktarımı

WHDI özelliği kapalı mekanda ve TV ile arasında 3-4 adet duvarın olduğu evimde (betonarme) test edilmiş ve 10-12 metreye kadar sorunsuz çektiği görülmüştür. Eğer pc kasası açık bir yerdeyse daha uzun mesafeler kaydedebilirsiniz.(100 feet-30 metreye kadar iletebiliyor) Görüntüyü üst ve alt katlardaki akrabalarımın TVlerine de başarıyla ulaştırdı kart. Şunu da özellikle belirteyim. GalaxyTech Avrupa bağlantısı olan KFA2 firmasına mail atıp uzaktan klavye ve mouseun kullanılması için mail attım ve bana elinde olan en son firmware güncellemesini yolladılar. Kendi sitelerinde bulamayacağınız bir güncellemedir. Firmware güncellemesini de yaptıktan sonra Windows 7 32 bit işletim sisteminde (64 bit sistemlerde sadece usb desteği yok, fakat WHDI özelliğini sorunsuzca kullanabilirsiniz...) klavye ve mousemi pc başında olmadan WHDI kullandığım TVnin karşısında kullanabildim. Ancak kablosuz ürünlerde sadece logitece destek vermişler. Öyle söylediler bende de logitech kablosuz mouse olduğundan, onunla denedim sonuç mükemmel. Kablolu olan diğer bütün ürünlerin rahatlıkla çalıştığını belirttiler.

İstediğim fiyat 250 TLdir. Kargo ücreti alıcıya aittir. Önce havale, sonra kargo şeklinde alışveriş yapıyorum. (Rütbe ve referans ayırt etmiyorum;referans isteyenler alışveriş yaptığım kişilerle görüşebilirler) Parayı hesabımda gördüğüm gün ürünü kargoya veririm.(Tabii kargo firmalarının çalışma saatleri arasında bu gerçekleşir, yoksa hemen ertesi günü).Fiyat normal bir gtx460a göre fazla gelebilir ancak üzerindeki WHDI teknolojisi 120-199$ (210-350 TL) civarındadır ve bu fiyatlar yurtdışı güncel fiyatlarıdır bunu belirteyim (fiyat linkleri aşağıda, farklı adresleri de araştırabilirsiniz,yalnız daha düşük mesafeli harici whdi cihazlar ile karıştırmayınız). Artık PCde oyun, multimedia vs. işlerine artık vakit ayıramadığımdan satıyorum.

İlana yorum yazabilir düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.Sizden ricam "Onu alacağıma şunu alırım" gibi yorumlar yapmayınız. Ürünü alacak olanlar oyun performansından ziyade multimedya özellikleri için alacaktır. Ayrıca oyun performansı gayet iyi olan bir karttır (Battlefield 3 Multiplayer DX11 1680x1050 ultra detay Caspian Border 64 kişilik serverlarda ortalama 45-50 fps ile oynuyordum). PMden veya ertugrulaslan88@gmail.com e-mail aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Merak ettiğiniz veya kafanıza takılan herhangi birşey varsa sorabilirsiniz. Elimden geldiğince hızlı cevap vermeye çalışırım...

İnceleme linki:

http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/Galaxy-GeForce-GTX-460-1GB-WHDI-Edition-Wireless-HDMI-Streaming

Amimon WHDI fiyat linki:

http://www.themortonreport.com/home-away/gadgets/gadget-review-amimons-whdi-stick/

http://wireless-hdmi-depot.com/Wireless-HDMI-WHDI-1080p-3d-wireless-transmitter-receiver-set.html

Ekran kartı sıfır fiyat:

http://www.sipariskutusu.com/urun/galaxy-gtx460-1gb-d5-256b-kablosuz-whdi/dp/dvi-ekran-karti_3272.aspx?CatId=540

SATILMIŞTIR!GALAXY GTX460 WHDI --250 TL--1 GB 256 Bit Kablosuz FullHD Ses ve Görüntü Aktarımı  SATILMIŞTIR!GALAXY GTX460 WHDI --250 TL--1 GB 256 Bit Kablosuz FullHD Ses ve Görüntü Aktarımı  SATILMIŞTIR!GALAXY GTX460 WHDI --250 TL--1 GB 256 Bit Kablosuz FullHD Ses ve Görüntü Aktarımı

SATILMIŞTIR!GALAXY GTX460 WHDI --250 TL--1 GB 256 Bit Kablosuz FullHD Ses ve Görüntü Aktarımı  SATILMIŞTIR!GALAXY GTX460 WHDI --250 TL--1 GB 256 Bit Kablosuz FullHD Ses ve Görüntü Aktarımı  SATILMIŞTIR!GALAXY GTX460 WHDI --250 TL--1 GB 256 Bit Kablosuz FullHD Ses ve Görüntü Aktarımı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 18 Aralık 2013; 18:05:00 >

• şu elektriğide kablosuz yaptılarmı bu iş bitmiştir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

şu elektriğide kablosuz yaptılarmı bu iş bitmiştir :)

Yakında onu da yaparlar...:D
  • ihtiyacı olanla orta yolu bulursunuz zaten hocam.size de iyi bayramlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paket içeriğinde sanırım tek bir reciever var doğrumudur ? Y.dışında -ortalama kalitede- HD Transmitter ların 120 - 180$ bazında olduğu düşünülürse ki yaklaşık 200-350 lira yapar, buna ilaveten HD6850'ın 2.el standart fiyatını eklersek alsında güzel bir fiyat ama işte alıcısının zor olacağı bir segmentte ürün :)

Hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi home_sweet_chaos -- 4 Eylül 2013; 23:49:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: home_sweet_chaos

Paket içeriğinde sanırım tek bir reciever var doğrumudur ? Y.dışında -ortalama kalitede- HD Transmitter ların 120 - 180$ bazında olduğu düşünülürse ki yaklaşık 200-350 lira yapar, buna ilaveten HD6850'ın 2.el standart fiyatını eklersek alsında güzel bir fiyat ama işte alıcısının zor olacağı bir segmentte ürün :)

Hayırlı satışlar

Öncelikle teşekkürler. Paket içerisinde resimlerde gözüken tüm ürünler dahil. Tek bir receiver mevcut. Kablosuz görüntü-ses aktarımını sağlayan Amimon WHDI chipi de zaten ekran kartının içerisinde bulunuyor. ilk paylaştığım videoyu izlediyseniz bu chipi görmüşsünüzdür. ( İkili receiver olan sistemlerde ekran kartında chip bulunmadığından bunlardan birisi alıcı diğeri aktarıcı görevinde çalışıyor. Burada ikinci receivera gerek yok. 5 adet ayarlanabilir anteni receiver görevini görüyor ve daha güçlü bir aktarım mevcut.) Dediğiniz gibi ürünün segmenti sizin de (benim de) belirttiğim gibi herkese hitap etmiyor. WHDI özelliğinden yararlanmak isteyen alıcılar için gayet güzel bir seçim olacağını düşünüyorum (özellikle projeksiyonları olan kullanıcılar için...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 5 Eylül 2013; 16:09:02 >

• Kardeş bi satamadın şu kartı, aylardır ilanı görüp üzülüyorum. 170 liraya gtx460 oc satmış ve 370 liraya Zotac gtx660 almış biri olarak fiyat pek çekici değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 18 Eylül 2013; 13:50:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cagataykoroglu kullanıcısına yanıt
    Gerçekten öyle..Amacım ürünü hemen elden çıkartmak da değil açıkcası. Ama istediğim fiyatı veren olursa ürünü satarım. Şu anda halen kullanmaktayım. Zamanla iyi bir birikim yapabilirsem gelirim yükselirse zaten kartı satıştan kaldırıcam yeni bir sistem kurup bu sistemi de ikinci sistem olarak evde projeksiyona adıcam. WHDI özelliğini arada sırada da olsa kullanıyorum. Uzun kablolarla uğraşmak dert ve görüntü kirliliği yaratıyor evde. Arşivlik, lazım olduğu yerlerde film izlerken filan projeksiyondan kullanmaya devam edicem. Kısaca niyetim ekran kartını hemen elden çıkartmak değil, istediğim fiyata alıcısı olursa ürünü satmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 18 Eylül 2013; 19:28:46 >
  • Hocam uygun bi fiyat olursa alıcıyım fakat istediğin fiyat bana baya fazla geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bychat

Hocam uygun bi fiyat olursa alıcıyım fakat istediğin fiyat bana baya fazla geldi..

PM yolladım.
  • receivera dts-hd ses aktarimi yapabiliyormuyuz bu kartla kablosuz olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: hozes

receivera dts-hd ses aktarimi yapabiliyormuyuz bu kartla kablosuz olarak

What about audio ?

That's covered, this solution is transmitting audio as well, but that does come with minor limitations. Dolby Digital / DTS 2.0 and 5.1 are properly supported, but DD Plus and True HD will be outputted as core AC3 as Dolby Digital 5.1 channels. Now that might be a limitation or hinder for some, but really it's still fantastic DD 5.1 audio traveling through nothing but the air. So yeah, you can hook up the device to a AV receiver over HDMI and then pass it onwards to the telly as well. So to recap, Traditional Dolby Digital / DTS 5.1 is supported and come think of it, uncompressed LPCM 7.1 channel audio is also supported.

Burdan anladığım kadarıyla altını çizdiğim bir-iki değişik format dışında sorunsuz hepsini destekliyor. (Dolby Digital/ DTS 5.1 ve sıkıştırılmamış LPCM 7.1 kanal desteği var.) Receiver dediğiniz sanırım ekran kartının görüntüyü aktarmasını sağlayan WHDI receiver yanlış anlamadıysam?

Linki burada: http://www.guru3d.com/articles_pages/wireless_graphics_card_kfa2_gtx_460_wdhi_review,2.html (KFA2 Galaxy'nin Avrupa versiyonudur. Ben yazılımını güncellediğimde KFA2den destek almıştım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 24 Eylül 2013; 15:59:14 >

• receiverdan kastim av receiver, pioneer vsx921 hocam...
    dts hd veya true hd olmamasi buyuk eksiklik benim icin..

• quote:

Orijinalden alıntı: hozes

receiverdan kastim av receiver, pioneer vsx921 hocam...
    dts hd veya true hd olmamasi buyuk eksiklik benim icin..

İngilizceniz var ve iyi ise verdiğim linkde ayrıntılarını inceleyebilirsiniz. Benim ses formatları hakkında pek bir bilgim yok o yüzden kendiniz incelerseniz daha iyi olur. Linkte okuduğumda AV receiver filan birşeyler görmüştüm bir bakarsanız hem beni de bilgilendirmiş olursunuz. "DD Plus and True HD will be outputted as core AC3 as Dolby Digital 5.1 channels". bu cümleden anladığım kadarıyla DDPlus ve True HD formatları AC3 formatında Dolby Digital 5.1 Kanal olarak çıkarılacaktır/aktarılacaktır. Yani yine ses alabiliyorsunuz. Fakat sanırım DD Plus ve True HD olarak ses alamıyorsunuz. Kendisi bunu AC3 Dolby Digital 5.1 olarak çıkış veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 24 Eylül 2013; 17:00:13 >

• Yukarida biriai kablosuz elektrik mi dedi (: Kablosuz elektrik 1960larda bulundu :) ancak cok urkutucu bir goruntu olusturdugu iddiasiyla pek tercih ettirilmedi Kablosuz elektrik kullanmanin size maliyeti 2000 lira civarinda oluyor tek yapmaniz gereken istediginiz voltajlari alabileceginiz bir TESLA bobini siparisi vermek :)
    http://m.youtube.com/watch?v=R9whDK1ZeME
    Konu disi yorumum icin ilan sahibinden ozur diliyorum ve hayirli satislar diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 8600gts

Yukarida biriai kablosuz elektrik mi dedi (: Kablosuz elektrik 1960larda bulundu :) ancak cok urkutucu bir goruntu olusturdugu iddiasiyla pek tercih ettirilmedi Kablosuz elektrik kullanmanin size maliyeti 2000 lira civarinda oluyor tek yapmaniz gereken istediginiz voltajlari alabileceginiz bir TESLA bobini siparisi vermek :)
    http://m.youtube.com/watch?v=R9whDK1ZeME
    Konu disi yorumum icin ilan sahibinden ozur diliyorum ve hayirli satislar diyorum.

TESLA bobinini izlemiştim. Adam elini arasına sokunca dahi lamba yanmaya devam ediyordu.

• Hocam sadece el degil bir odaya koyun guclu bir bobini evin heryerinde hatta tum binada tum mahallede kullanin bu bobinin asil amaci teslanin icat sebebi atmosfere enerjiyi yayip butun atmosferi bobin olarak kullanmak (:

• 300 tl ye değmez sonuçta gtx 460 ı hepimiz biliyoruz sesi kablosuz yollasa ne olur yollamasa e olur
    yindede alıcısı olabilir belki meraklısı vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5yaprak

300 tl ye değmez sonuçta gtx 460 ı hepimiz biliyoruz sesi kablosuz yollasa ne olur yollamasa e olur
    yindede alıcısı olabilir belki meraklısı vardır

yalnız sesi değil kardeşim, ses ile görüntüyü birlikte yolluyor. Ayrıca klavye mouseuda kablosuz kullanabiliyosun. gtx460'ı biliyosun ama WHDI nedir bilmiyosun galiba.. Yukarda okursan ilk mesajı bilgilenirsin tavsiye ederim. He fiyat konusuna gelince düz 200e mi veriyim. Yani normal gtx460 fiyatına. Ya da sen bir fiyat belirtirsen çok memnun olurum. Merak ettim ederi kaç TL size göre? Bundan sonra (genel olarak söylüyorum) lütfen son mesajları okuyup da yorum yapmayın, rica ediyorum. İlk baştaki ana konuya göre yorum yapınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 3 Ekim 2013; 23:27:53 >

• yani güzel birşey tabi ben kötü demiyorum WHDI ilk defa burda gördüm oda doğru
    gtx 460 175 hatta 150 den satılıyor şuan pazarlıkla daha aşağı çekilebilir
    neyse ben ilanı baltalamak için yazmadım zaten kusura bakmayın
    yinede 300 tl buna vereceğime daha performanslı bir kart ve hdmi kablo alırım buda benim şahsi fikrim
    işine yarayan olacaktır mutlaka biri çıkar bakarsın belli olmaz yani

edit;

WHDI fena değilmiş sizin verdiğiniz üründe bayaa pahalı o yüzden fiyat iyi gerçekten
    100 liraya satılan WHDI ürünlerde var ama kalite çok önemli sanırım gerçi kullanmadan bişey söylemek olmaz
    pahalı diye kaliteli demekte doğru değil

bu ürünü ancak özellikle işine yarayanlar alır yani ben kartla ilgileniyorum ve yorumumuda ona göre yaptım amaç ürünü kötülemek değil yanlış anlamayın

hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5yaprak -- 4 Ekim 2013; 12:07:21 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.