Şimdi Ara

SATILMIŞTIR!GALAXY GTX460 WHDI --250 TL--1 GB 256 Bit Kablosuz FullHD Ses ve Görüntü Aktarımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
4.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 5yaprak

yani güzel birşey tabi ben kötü demiyorum WHDI ilk defa burda gördüm oda doğru
    gtx 460 175 hatta 150 den satılıyor şuan pazarlıkla daha aşağı çekilebilir
    neyse ben ilanı baltalamak için yazmadım zaten kusura bakmayın
    yinede 300 tl buna vereceğime daha performanslı bir kart ve hdmi kablo alırım buda benim şahsi fikrim
    işine yarayan olacaktır mutlaka biri çıkar bakarsın belli olmaz yani

edit;

WHDI fena değilmiş sizin verdiğiniz üründe bayaa pahalı o yüzden fiyat iyi gerçekten
    100 liraya satılan WHDI ürünlerde var ama kalite çok önemli sanırım gerçi kullanmadan bişey söylemek olmaz
    pahalı diye kaliteli demekte doğru değil

bu ürünü ancak özellikle işine yarayanlar alır yani ben kartla ilgileniyorum ve yorumumuda ona göre yaptım amaç ürünü kötülemek değil yanlış anlamayın

hayırlı satışlar

Teşekkürler. Daha önceden de yorumlar yapılmıştı."İlana yorum yazabilir düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.Sizden ricam Onu alacağıma şunu alırım gibi yorumlar yapmayınız. Ürünü alacak olanlar oyun performansından ziyade multimedya özellikleri için alacaktır." diye belirttim ben ilk mesajımda. Bazı yorumlara cevap yazarken bazı şeyleri tekrar tekrar söylemek istemiyorum o yüzden öyle cevap verdim size.

Üründe WHDI kalitesine gelecek olursak açıkçası ben çok memnun kaldığımı söylemek isterim. Ama 2 aydan beri kullanmıyorum, fırsatım da olmuyor açıkcası. Hem çalışıp hem yüksek lisans okuyorum. Şu anda tatil zamanım yok. Geri kalan boş vaktimi de dinlenerek geçiriyorum. O sebeple satışa çıkarttım ürünü. İhtiyacı olan alırsa güle güle kullanır inşallah, alınmazsa da benim açımdan bi sakıncası yoktur. Ciddi alıcıda çok az bir pazarlık daha yaparız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 5 Ekim 2013; 0:48:08 >

• kablosuz kartı başka karta takamıyoruz galiba sadece 460 da kullanılabiliyor öyle değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

kablosuz kartı başka karta takamıyoruz galiba sadece 460 da kullanılabiliyor öyle değilmi ?

Videoda görülüyor. Üzerine entegre sistem olduğu ve ayrıca karta göre bios firmware yazıldığı için maalesef başa kartta kullanamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 8 Ekim 2013; 11:58:12 >
  • Fiyat en son olarak 330>300>280>250 Tl olmuştur. Daha aşağı inmeyecektir. Garantili, full kutulu ve tertemiz sorunsuz bir kart. İhtiyacı olan alsın,güle güle kullansın.
  • Hayatımda ilk defa kablosuz ekran kartı gördüm güzelmiş.
  • hocam bir iki sorum olacak.
    ben evde her odaya bir htpc koydum bunların hepsini kaldırıp yerine senin kartı takıp kullanabilirim diye bir dusunce olustu.
    şimdi bu receiver unitesinin çıkışlarında hangi arabirimler var. benim salondaki panelde hdmi var ancak mesela bir odada projeksiyon var fakat sadece vga giriş mevcut.
    ayrıca projeksiyonun olduğu odada analog 5.1 ses sistemi var. goruntuyu ekran kartı ile gondersek sesi nasıl gonderebiliriz.

saçma olduysa kusura bakmayın
    selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasikhan5

hocam bir iki sorum olacak.
    ben evde her odaya bir htpc koydum bunların hepsini kaldırıp yerine senin kartı takıp kullanabilirim diye bir dusunce olustu.
    şimdi bu receiver unitesinin çıkışlarında hangi arabirimler var. benim salondaki panelde hdmi var ancak mesela bir odada projeksiyon var fakat sadece vga giriş mevcut.
    ayrıca projeksiyonun olduğu odada analog 5.1 ses sistemi var. goruntuyu ekran kartı ile gondersek sesi nasıl gonderebiliriz.

saçma olduysa kusura bakmayın
    selamlar.

Estağfurullah niye saçma olsun.şimdi receiverda sadece hdmi ile mini usb çıkışı mevcut.receiverdan çıkan hdmi kabloyu tvye veya projeksiyona hdmi ile bağlarsak hem ses hem de görüntüyü aynı anda verebilir.fakat projeksiyon vga ise hdmi-vga çevirici ufak bir aparat ile sadece görüntüyü kablosuz aktarabilirsin.sesi ise bilgisayardan alırsın.projeksiyonda hdmi çıkış olsaydı hem ses hem de görüntüyü 5.1 sistemini projeksiyonun arkasındaki ses çıkışlarına bağlayarak alabilirdin.sen ses sistemini pcye bağlayıp sesi pcden görüntüyü ise kablosuz olarak projeksiyondan alabilirsin.ayrıca ekran kartında 3 4 çıkış mevcut.dvi,kablosuz anten çıkışları (5 anten var),display port ve mini usb.ya da şöyle yapabilirsin.pc kasasını projeksiyonun olduğu yere koyarsın kablo ile bağlarsın aynı yerden sesi de pcden alırsın.tvde ise whdi ile bağlanırsın hem ses hem görüntüyü kablosuz olarak almış olursun.umarım yardımcı olmuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 2 Aralık 2013; 21:13:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet yardımcı oldunuz. ama benim evdeki sisteme uymadı malesef. 3 odada birer tane pc var. salon ve bir odada htpc mevcut diğer odamda ise server gibi kullanacağım 4tb film arşivi var. o bilgisayarı ses sistemine baglamam imkansız cunku farklı odadalar

acaba şöyle bir cihaz var mıdır. hdmi dan gelen kabloyu cihaza gireceğiz o bize vga çıkışını ve ses çıkışlarını ayırarak verecek. vga dan proj. a ses çıkışlarını ise ses sistemine gireceğiz. biraz fantezi mi oldu. boyle birşey varmıdır bilemiyorum var ise sizin cihazda benim işime yarar. ben bir araştırayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasikhan5

evet yardımcı oldunuz. ama benim evdeki sisteme uymadı malesef. 3 odada birer tane pc var. salon ve bir odada htpc mevcut diğer odamda ise server gibi kullanacağım 4tb film arşivi var. o bilgisayarı ses sistemine baglamam imkansız cunku farklı odadalar

acaba şöyle bir cihaz var mıdır. hdmi dan gelen kabloyu cihaza gireceğiz o bize vga çıkışını ve ses çıkışlarını ayırarak verecek. vga dan proj. a ses çıkışlarını ise ses sistemine gireceğiz. biraz fantezi mi oldu. boyle birşey varmıdır bilemiyorum var ise sizin cihazda benim işime yarar. ben bir araştırayım.

Var. "hdmi vga+ses" yazınca googlea çıkar.

SATILMIŞTIR!GALAXY GTX460 WHDI --250 TL--1 GB 256 Bit Kablosuz FullHD Ses ve Görüntü Aktarımı SATILMIŞTIR!GALAXY GTX460 WHDI --250 TL--1 GB 256 Bit Kablosuz FullHD Ses ve Görüntü Aktarımı

Ben sana bir tane Türkiye'den alabileceğin yerin adresini koyuyorum buraya. Bu satıcıdan (koodmax) birçok kez alışveriş yaptım. Sıkıntı çıktığında ücretsiz geri yollayıp ürünün yenisi ile hızlı bir şekilde değişim yaptı. Zaten profilinden anlarsın. Benim bulabildiğim en ucuz yer de burası.

HDMI'yı VGA+Analog Ses'e çeviren tip:

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/hdmi-to-vga-ses-hdmi-vga-donusturucu-cevirici-98818079

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hdmi-to-vga-kablo-cevirici-donusturucu-ses-98067935

HDMI'yı RCA'ya çeviren tip:

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/hdmi-to-vga-3-rca-cevirici-hdmi-vga-cevirici-98245368

Bu da Ebay kaynaklı link:

http://www.ebay.com/bhp/vga-to-hdmi-converter-with-audio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 3 Aralık 2013; 1:56:51 >

• Ürün "sahibinden.com" aracılığıyla satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 9 Aralık 2013; 16:10:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.