Şimdi Ara

SATILMIŞTIR i5 3570k Gigabyte Z77x UD3h ve Corsair LP 2x4 GB DDR3 1600 RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1155 AMD / Intel #Intel Şehir #Diyarbakır İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILMIŞTIR i5 3570k Gigabyte Z77x UD3h ve Corsair LP 2x4 GB DDR3 1600 RAM
    Arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır sorunsuzca kullandığım işlemci hariç kutuları durmakta olan

Intel i5 3570k işlemcimi (7/24/365 4.4 GHZ de rahatça kullanabilirsiniz, soğutucunuza bağlı 4.6 GHZ ve eğer yaparsanız, ki ben yapmadım ama nette araştırırsınız, delid işlemiyle 4.8 GHZ ler mümkün)

Gigabyte Z77x UD3H anakartımı (SLI destekli, OC için oldukça işlevseldir)

2x4 GB DDR3 Corsair Vengeance LP 1600 MHZ ramlerimi satıyorum.

Parça parça satış yapmayacağım, lütfen ısrar etmeyiniz.

İşlemcimin yanında kullandığım Cooler master soğutucumu yeni sistemime naklettiğimden soğutucu fan verilmeyecektir, sonrasında yanlış anlama olsun istemem.

Eğer illa fan ihtiyacınız var ise elimde fazlalık olarak everest rampage frosty B fan var, ek olarak 50 tl den bırakabilirim kullanılmamıştır, daha doğrusu kule tipine yeni sistemim uymaz diyerek aldım, ilk gün bir deneme sonrasında fanımı takabildiğimi fark etmem sebebiyle kenara kaldırdım.

Kutu ve faturalar durmaktadır (İşlemci hariç) tabii garanti bittiğinden ne anlam ifade eder bilemiyorum.

Kimseyi oyalamak istemediğimden ve ciddi bir gelir beklentim olmadığından uğraşmak istemememden dolayı 750 TL gibi oldukça makul bir rakamdan satışa koyuyorum. Lütfen daha da altını teklif etmeyiniz 750 TL ye toplayabileceğiniz herhangi bir sistemden bundan daha yüksek verim alabileceğinizi sanmam.

Ryzen sisteme geçiş sebebiyle satılıktır. Düne kadar (04.11.2019) aktif olarak sistemimde kullandığım parçalardır, iş icabıyla Diyarbakır dayım, elden alabilirsiniz, ancak elden alışveriş haricinde havale/eft sonrası temin edeceğiniz kargo kodunu da kullanarak tarafınıza kargo yönlendirmesini yaparım. Başka türlü bir alışveriş teklif etmeyiniz lütfen. İstemeniz durumunda ilandakinin dışında whatsapp üzerinden istenildiği kadar fotoğraf ve video elimden geldiğince atarım.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 750 TL Miktar : 4 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Diyarbakır Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyatı güzel, alicisina hayirli olsun. Olurda parca parça satmayi dusunursen anakarta da talibim bu arada
    İyi satışlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ürünler satılmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.