Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Lenovo k920 Vibe Z2 Pro,8 günlük Satın Al 9 Temmuz 2015 11:42 1 1 Satılık Lenovo k920 Vibe Z2 Pro,8 günlük Merhaba arkadaşlar. CİHAZ SATILMIŞTIR 8 gün kullanılmış,çiziksiz problemsiz telefonuma alışamadığım için daha fazla kullanmadan satıyorum. Yurtdışı modeldir, şu anda kayıtsızdır. IMEI işlemi basittir telefonun IMEI sini herhangi bir nedenle kaybetmeniz durumunda geri yükleme kılavuzu şu konudadır ve oldukça basittir. http://forum.donanimhaber.com/m_103680074/tm.htm Lollipop güncellemesini yükledim.Oldukça hızlı ve kasma vs yapmıyor,ekran alabildiğine parlak fakat 2k ekranların gerekli olmadığını düşünüyorum artık. Satma nedenim xperia z3 dual almak. Çift sim sorunsuz kullanabilirsiniz. 2.5 ghz 8 çekirdek işlemcili, 2k HD ekranı 16 mp ekranı olan 4g uyumlu modeldir. Kitapçıkları çince aparatları mevcut TR rom ve modem yüklü,kendi orjinal IMEI leri üzerindedir. Xperia z3 dual ile takas olur,onun dışında olmaz. Pazarlık yok aldığımın 1 kuruş üzerine satmıyorum TR satış fiyatı 1800 tl civarındadır.Saygılarımla. 2006 dan beri üyeyim eski referans sistemindedir referanslarım uzun süredir satış yapmıyorum isteyen elden gelip alabilir ama ücret hesabıma geçmeden yollamam.Sanalpazar üyeliğim yok, eft havale veya elden alabilirsiniz. İstanbul Çapa dan.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 9999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILMIŞTIR i5 3570k Gigabyte Z77x UD3h ve Corsair LP 2x4 GB DDR3 1600 RAM Muhteşem fiyata Satılık MSI 1050ti OC edition Satılık Lenovo k920 Vibe Z2 Pro,8 günlük Samsung SyncMaster 933SN+para=23" ve üzeri monitör
Satılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILMIŞTIR i5 3570k Gigabyte Z77x UD3h ve Corsair LP 2x4 GB DDR3 1600 RAM Muhteşem fiyata Satılık MSI 1050ti OC edition Satılık Lenovo k920 Vibe Z2 Pro,8 günlük Samsung SyncMaster 933SN+para=23" ve üzeri monitör