Şimdi Ara

SATILMIŞTIR...Pioneer Vsx-520K + ES3TB 5.0 + S21W Subwoofer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Garantisi bitmiştir. Kullanıma bağlı birkaç kılcal çizik mevcut. Üst kapağın köşesinde çok hafif bükülme var görsel ve teknik olarak bir sorun teşkil etmiyor. Resimlerde gösterdim. Bir ara arka hoparlörlere ses gitmediği için servise vermiştim. Serviste aynı arıza tekrarlamadığı için hiç bişey yapmadan geri gönderdiler. Evde arıza tekrarlayınca içini açtım ve kartın yerinden gevşemiş olabilir diye düşünüp üstüne bastırınca düzeldi ve o günden beri arıza tekrarlamadı. Şu an sorunsuz sıkıntısız kullanmaktayım. Kutu ve aparatları eksiksizdir. VSX-930 a geçtiğim için satıyorum. Satış fiyatım SATILMIŞTIR TL dir .

Çıkış Gücü: 130W
    Empedans: 6 ohm
    Kanal Sayısı: 5
    Sinyal / Gürültü Oranı: 98 dB
    Giriş Bağlantıları: 3 x HDMI(Repeater), 2 x komponent video, 4 x kompozit, 2 x dijital optik, 1 x Koaksiyel, 5.1 çoklu-kanal, Bluetooth Adaptör Girişi
    Çıkış Bağlantıları: 1 x Komponent, 1 x Kompozit, 1 x HDMI
    MCACC: Evet
    HD Dijital Film Direct24: Evet
    Deep Colour (Zengin Renk Derinliği): Evet
    x.v.Colour: Evet
    Bluetooth Uyumluluğu: Evet
    RDS: Evet
    Ön-Ayarlı İstasyon: 30
    Güç Tüketimi (Kullanımda / standby): 240W / 0.45W
    Boyutları (GxYxD): 420 x 158 x 348 mm
    Ağırlık: 8.9 kg

Çevresel Ses Formatları:
    Dolby Digital: Evet
    Dolby True HD: Evet
    Dolby Dijital Plus/EX: Evet
    Dolby Pro Logic II: Evet
    Dolby Pro Logic IIx: Evet
    Dolby Pro Logic IIz: Evet
    DTS: Evet
    DTS-HD Ses: Evet
    DTS-HD Yüksek Çözünürlük: Evet
    DTS 96/24: Evet

Ses Özellikleri

Faz Kontrolü
    MCACC
    EQ Bant
    Gelişmiş Ses Düzelticiler (ASR)
    Otomatik Seviyesi Kontrolü (2 kanal)
    Ön Kademe Çevresel Ses Geliştirme
    Multizone Fonksiyonu (Zone2)
    Gece Dinleme Modu
    Dinamik Aralık Kontrolü

SATILMIŞTIR...Pioneer Vsx-520K + ES3TB 5.0 + S21W Subwoofer SATILMIŞTIR...Pioneer Vsx-520K + ES3TB 5.0 + S21W Subwoofer SATILMIŞTIR...Pioneer Vsx-520K + ES3TB 5.0 + S21W Subwoofer SATILMIŞTIR...Pioneer Vsx-520K + ES3TB 5.0 + S21W Subwoofer SATILMIŞTIR...Pioneer Vsx-520K + ES3TB 5.0 + S21W Subwoofer

Pioneer ES3TB 5.0 + S21W Subwoofer
    Yeni ses sistemine geçiş yaptığım için satıyorum. Performansı ilk günkü gibi , herhangi bir zorlama olmadan kullanılmıştır. Giriş seviyesi için fiyat/performans oranı yüksek bir settir.
    Kozmetik durum:
    Sol kulede resimde gösterildiği gibi alt tarafında bir kaç çizik vardır. Geri kalan kısmı kapaklar ve hoparlörler ilk günkü gibi temizdir.Sağ kule ve center hoparlörde ilk günkü gibi temizdir. Surroundların birer köşesinde çarpmadan kaynaklı ezik vardır. Resimlerde gösterdim.
    Subwoofer dada kozmetik ve performans olarak hiç bir sorun yoktur.
    istediğim fiyat SATILMIŞTIR TL dir.

SATILMIŞTIR...Pioneer Vsx-520K + ES3TB 5.0 + S21W Subwoofer  SATILMIŞTIR...Pioneer Vsx-520K + ES3TB 5.0 + S21W Subwoofer
     SATILMIŞTIR...Pioneer Vsx-520K + ES3TB 5.0 + S21W Subwoofer SATILMIŞTIR...Pioneer Vsx-520K + ES3TB 5.0 + S21W Subwoofer SATILMIŞTIR...Pioneer Vsx-520K + ES3TB 5.0 + S21W Subwoofer SATILMIŞTIR...Pioneer Vsx-520K + ES3TB 5.0 + S21W Subwoofer
     SATILMIŞTIR...Pioneer Vsx-520K + ES3TB 5.0 + S21W Subwoofer SATILMIŞTIR...Pioneer Vsx-520K + ES3TB 5.0 + S21W Subwoofer SATILMIŞTIR...Pioneer Vsx-520K + ES3TB 5.0 + S21W Subwoofer SATILMIŞTIR...Pioneer Vsx-520K + ES3TB 5.0 + S21W Subwoofer SATILMIŞTIR...Pioneer Vsx-520K + ES3TB 5.0 + S21W Subwoofer

PIONEER S-21W SUBWOOFER
    ANA ÖZELLİKLER
    160W AKTİF SUBWOOFER
    Ana Özellikler
    S–21W
    Woofer : 16cm Koni
    Duyarlılık / Empedans (100Hz) : 300mV / 47kΩ
    Frekans Aralığı 33 – 700Hz
    Güç 160W/100W RMS
    Boyutlar (G x Y x D) 230 x 408 x344 mm
    Ağırlık 6,5 kg
    Güç Gereksinimi AC 220 – 240 V, 50/60 Hz
    Güç Harcaması (kullanımda/standby) 25W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOLL0 -- 4 Mart 2016; 14:59:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.