Şimdi Ara

Satılmıştır Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ramleri değistirdiğimden dolayı boşa cıkan üstde yazılı ramlerimi satmak istiyorum...Ramlerin garantisi veya kutusu yoktur...Su ana kadar hicbir problem yapmayan ve gayet stabil calısan ramleri 40 TL'den satıyorum...
    Önceliğim elden satış olup,havale yapıldıktan sonra her yere kargo yapabilirim...
    Arkadaslar takas sadece Core2Duo işlemci uyumlu soğutucular ile yapılabilir...
    Son olarak yazmak istemezdim ama artık gına geldi...30 TL olur mu gibi abuk subuk msj atmayınız...Ben bu ramleri dibimde ki borsapazar'a götürsem 33TL yapıyor ki kendi satış fiyatları yaklasık 42TL'ye mukabil geliyor...İhtiyacı olan forumdan bir arkadasa gayet bana kalırsa uygun fiyata satıyorum...Saygılar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeaCulpa_27 -- 26 Ekim 2009; 18:31:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • P.M cevaplandı...

• arkadaşa güven konusunda sıkıntı varsa ben kefilim bu sattığı ramler için
  • p.m
  • quote:

Orijinalden alıntı: öztin

arkadaşa güven konusunda sıkıntı varsa ben kefilim bu sattığı ramler için

Cok teşekkürler Öztin...Valla satacağım seyin neyi var neyi yok yazmaya gayret ediyorum...Sonuçta para icin haram lokmayı boğazımdan gecirtmem...

• quote:

Orijinalden alıntı: topgunace

p.m

P.M cevaplandı...Ayrıca su an icin 'geforcemx' arkadasa mal rezervlidir...Herşeyde anlaşılmış kargo bilgileri ve hseap numarası verilmiştir...Düşük ihtimal kendisi bir ihtimal vazgecerse ilan tekrar aktifdir...Saygılar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.