Bildirim
Satın alacak Lumia bulamıyorum!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ayberk3842
Ne sıfırda ne ikinci elde değerinde satılan lumia yok mu ben mi bulamıyorum?
Mağazalarda zaten yok bulunan belli başlı online mağazalar da abartı fiyatlar istiyor. İkinci elde zaten satan yok. Nereye kayboldu bu lumialar
Allah korumuş daha ne istiyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden ki?
quote:
Neden ki?
Alsan uygulamalar ya eksik ya hiç yok.Güncelleme evlere şenlik ne zaman geleceği belirsiz.Kısaca gelişmemiş bir sisteme para verilmez.Millette benim gibi düşüyor ki demek almıyor doğal olarakta mağazalar getirmiyor.Fanboyların gazına gelipte parana yazık etme git temiz android al kafan rahat kullan.Ben 1 yıl zor dayandım gerisi sana kalmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köfteciŞakir -- 3 Kasım 2015; 15:50:22 >
Daha önce windows phone kullandım ve henüz hazır olmadığını düşünerek androide geçtim. Wm10'dan umutluyum hata mı ediyorum?
Piyasada telefon yok, ondan sonra Lumia satışları düşüyor diye manşet atılıyor
Windows 10 Mobile ile eksikleri kapanmış bir sistem geliyor. Windows Phone 8 ile Microsoft'un ne yapmaya çalıştığını bende anlamadım, dönemine göre eksikleri olan ama belli etmeyen, şuan ise eksikleri olan ve eksikleri bariz belli olan bir sistem. Windows 10 Mobile, işleri kesat olan bir mağazayı satın alıp, orayı bir dünya markası haline getiren bir işadamı etkisi yapacak Windows tarafında. Gerek evrensel Office uygulamaları olsun, gerek Skype/Facebook entegrasyonu olsun, ortak mağaza, Windows Hello, daha kolay uygulama geliştirme hatta Android/iOS uygulamalarını direkt Windows 10 uygulaması haline getirme gibi bir sürü yenilikle geliyor. -
Bende satıyorum ama alacak adam yok
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr
Windows 10 Mobile ile eksikleri kapanmış bir sistem geliyor. Windows Phone 8 ile Microsoft'un ne yapmaya çalıştığını bende anlamadım, dönemine göre eksikleri olan ama belli etmeyen, şuan ise eksikleri olan ve eksikleri bariz belli olan bir sistem. Windows 10 Mobile, işleri kesat olan bir mağazayı satın alıp, orayı bir dünya markası haline getiren bir işadamı etkisi yapacak Windows tarafında. Gerek evrensel Office uygulamaları olsun, gerek Skype/Facebook entegrasyonu olsun, ortak mağaza, Windows Hello, daha kolay uygulama geliştirme hatta Android/iOS uygulamalarını direkt Windows 10 uygulaması haline getirme gibi bir sürü yenilikle geliyor.
Kardeş bu işten kaç para alıyorsun , ssk varmı ? Evdenmi çalışıyorsun yoksa şirkettenmi yazıyorsun. Yol yemek parası veriyorlarmı ? Eğer şartlar iyiyse bende oturduğum yerden wp telefonları tavsiye ederim. Ohh ne güzel iş bulmuşsunuz , özgeçmişi göndereyim mi ?
Yoksa bedavaya tavsiye edilecek oturup hakkında yorum yapılacak bir sistem değil , illa ki maaş alıyorsunuzdur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klimatavsiye -- 4 Kasım 2015; 2:45:07 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Daha önce windows phone kullandım ve henüz hazır olmadığını düşünerek androide geçtim. Wm10'dan umutluyum hata mı ediyorum?
Fanboylardaki her zaman ki muhabbet " mağaza düzelecek,sistem ha oturdu oturacak.Ama çok stabil." Evet doğru çok stabil çünkü yükleyecek birşey bulamıyorsun:D
Valla para senin piyasada gayet makul fiyatlı windowsu tokatlayacak baba telefonlar varken değmez derim.
quote:
Orijinalden alıntı: klimatavsiye
quote:
Windows 10 Mobile ile eksikleri kapanmış bir sistem geliyor. Windows Phone 8 ile Microsoft'un ne yapmaya çalıştığını bende anlamadım, dönemine göre eksikleri olan ama belli etmeyen, şuan ise eksikleri olan ve eksikleri bariz belli olan bir sistem. Windows 10 Mobile, işleri kesat olan bir mağazayı satın alıp, orayı bir dünya markası haline getiren bir işadamı etkisi yapacak Windows tarafında. Gerek evrensel Office uygulamaları olsun, gerek Skype/Facebook entegrasyonu olsun, ortak mağaza, Windows Hello, daha kolay uygulama geliştirme hatta Android/iOS uygulamalarını direkt Windows 10 uygulaması haline getirme gibi bir sürü yenilikle geliyor.
Kardeş bu işten kaç para alıyorsun , ssk varmı ? Evdenmi çalışıyorsun yoksa şirkettenmi yazıyorsun. Yol yemek parası veriyorlarmı ? Eğer şartlar iyiyse bende oturduğum yerden wp telefonları tavsiye ederim. Ohh ne güzel iş bulmuşsunuz , özgeçmişi göndereyim mi ?
Yoksa bedavaya tavsiye edilecek oturup hakkında yorum yapılacak bir sistem değil , illa ki maaş alıyorsunuzdur
Söylediklerimi iOS ve Android veya başka bir sistem yapsın, getirin onu da öveyim, durun baştan tahmin edeyim, yok Şuan piyasada ki hiçbir telefon (şu fiyatıyla dikkat çeken iPhone dahil) üstüne hiçbir uygulama/program yüklemeden PC ile %100 senkronize çalışmıyor, tabi ki Windows Phone hariç. PC ile senkronize olması benim için önemli çünkü bu PC'min nereye gidersem gideyim yanımda olması anlamına geliyor. PC'den aktif ettiğim bir randevu telefonuma, tabletime de geliyor. Okuduğum bir mail aynı anda hepsinde okunuyor, telefondan fotoğraf çekildiğinde hepsinde görülebilir oluyor. Tarayıcıda bilgisayarda açık bıraktığım sekme varsa telefondan devam edebiliyorum, favorilerin geçmişin senkronize olduğunu saymama gerek yok zaten. En basitinden tema rengi bile cihazlar arasında senkronize. İşin daha da güzeli Microsoft bu özelliği geliştiricilere de sundu ve bu sayede geliştiriciye Cloud masrafı çıkmıyor, bunun gibi bir sürü ayrıcalık sunuyor ama nedense WP bazı geliştiricilere çekici gelmiyor. Sistem hiçbir şekilde kırılamıyor, Jailbreak veya root benzeri bir sistem yok bundan dolayı mı çekici gelmiyor acaba ? Bunun yanında sistemi kullanamayan kesim var bir, onlar daha fena, sistemi ölümüne eleştiriyorlar (bilmiyorum üstünüze alındınız mı ?)
Ben yorumumda zaten belirttim, yine yazayım sıkıntı yok. Windows Phone şuan bariz eksikleri olan bir sistem. Tamam bahsettiğim gibi güzel özellikleri var, stabilite, güvenlik olarak önde ama iOS ve Android'in şuan genel anlamda gerisinde. Benim anlatmaya çalıştığım nokta ise Windows 10 Mobile'in bambaşka bir sistem olması
Bir kesim var Windows 7, Windows 10'dan daha iyi diyen, C# kullanmayın çok hantal eski bir dil diyen, Continuum gereksiz diyen , Continuum ne ki ben Android klavye-fare-ekran bağlıyorum aynı Continuum gibi oluyor diyen, diye liste uzar gider, bunlardan kaçın arkadaşlar, şuan ben birisine cevap yazıyorum yoksa başkaları görecek virüs gibi çoğalacak bunlar
-
Ben de 2 yıl kadar kullandım. Haritayı açana kadar varmış oluyorduk, ağır sayfa açınca hemen explorer çöküyordu. Ne zaman elime alsam başıma ağrılar girer.
Bence uzak dur. Windows ne pcde ne de başka bir alanda işe yarar bir yazılım yapamadı, yapamayacak..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru söyleyeni hemen eksileyin zaten.Bırakın kardeşim ugrasmayin böyle güncelleme gelecekti bilgisayarimla senkronizeydi bilmemneydi android m ios 9 nerdee w10 nerde kardeşim?Adam bildirim çubuğuna 4 ten fazla hızlı ayar koyacak iki gorselle oynayacak kaç aydır bunu bekliyoruz.Bu androidde tee kaç sene önceden zaten vardi.. Bunun gibi bir suru durum.Ya beyler herşeyi geçin benim dokunmatik ekran çalışmıyor? Yahu dokunmatik telefonun dokunmatigi nasıl bozuk olur? Nasıl bir firmasin? Sifir aldik ulan bunu? Paraniza yazık.Atraksiyona gerek yok alın güzel bi android kafaniz rahat takilin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: enver328
Ben de 2 yıl kadar kullandım. Haritayı açana kadar varmış oluyorduk, ağır sayfa açınca hemen explorer çöküyordu. Ne zaman elime alsam başıma ağrılar girer.
Bence uzak dur. Windows ne pcde ne de başka bir alanda işe yarar bir yazılım yapamadı, yapamayacak..
Şuan telefonda 8.1 gdr1 yüklü , ie ile internette gezinmek zülüm. Ya sayfalar doğru görüntülenmiyor yada zırt pırt tarayıcıdan atıyor. Telefonda tarayıcıda bir yazı yazıyorum ,birden tak diye ana menüye atıyor. Bende telefonu duvara vurasım geliyor kaç kez son anda yere atıp parçalamaktan zor kurtuldu.
Tarayıcıda geri sayfaya dönmek istiyorum , 10 sayfa öncesine dönüyor. Aradaki gezindiğim sayfaları unutuyor.
İnsanın sinirlerini yıpratıyorlar başka birşey değil , ki ben amiral gemisi tel kullanıyorum. 512 mb olanlar ne yapsın.Windows phone hayatımda kullandığım en kötü işletim sistemidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klimatavsiye -- 4 Kasım 2015; 1:15:10 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: klimatavsiye
quote:
Söylediklerimi iOS ve Android veya başka bir sistem yapsın, getirin onu da öveyim, durun baştan tahmin edeyim, yok Şuan piyasada ki hiçbir telefon (şu fiyatıyla dikkat çeken iPhone dahil) üstüne hiçbir uygulama/program yüklemeden PC ile %100 senkronize çalışmıyor, tabi ki Windows Phone hariç. PC ile senkronize olması benim için önemli çünkü bu PC'min nereye gidersem gideyim yanımda olması anlamına geliyor. PC'den aktif ettiğim bir randevu telefonuma, tabletime de geliyor. Okuduğum bir mail aynı anda hepsinde okunuyor, telefondan fotoğraf çekildiğinde hepsinde görülebilir oluyor. Tarayıcıda bilgisayarda açık bıraktığım sekme varsa telefondan devam edebiliyorum, favorilerin geçmişin senkronize olduğunu saymama gerek yok zaten. En basitinden tema rengi bile cihazlar arasında senkronize. İşin daha da güzeli Microsoft bu özelliği geliştiricilere de sundu ve bu sayede geliştiriciye Cloud masrafı çıkmıyor, bunun gibi bir sürü ayrıcalık sunuyor ama nedense WP bazı geliştiricilere çekici gelmiyor. Sistem hiçbir şekilde kırılamıyor, Jailbreak veya root benzeri bir sistem yok bundan dolayı mı çekici gelmiyor acaba ? Bunun yanında sistemi kullanamayan kesim var bir, onlar daha fena, sistemi ölümüne eleştiriyorlar (bilmiyorum üstünüze alındınız mı ?)
Ben yorumumda zaten belirttim, yine yazayım sıkıntı yok. Windows Phone şuan bariz eksikleri olan bir sistem. Tamam bahsettiğim gibi güzel özellikleri var, stabilite, güvenlik olarak önde ama iOS ve Android'in şuan genel anlamda gerisinde. Benim anlatmaya çalıştığım nokta ise Windows 10 Mobile'in bambaşka bir sistem olması
Bir kesim var Windows 7, Windows 10'dan daha iyi diyen, C# kullanmayın çok hantal eski bir dil diyen, Continuum gereksiz diyen , Continuum ne ki ben Android klavye-fare-ekran bağlıyorum aynı Continuum gibi oluyor diyen, diye liste uzar gider, bunlardan kaçın arkadaşlar, şuan ben birisine cevap yazıyorum yoksa başkaları görecek virüs gibi çoğalacak bunlar
Evet wp ninde bazı güzel özellikleri var , örneğin gözatma ekranı gibi... Ama eksiklerinin yanında artıları çokçok az duruyor. Zaten insnlarda bu yüzden tercih etmediler. Ben eski nokiacı olarak güvenerek aldım ama sonuç hüsran..
Bu arada takılıyorum üstüne alınma , wp yi öven birisini görünce insan şaşırıyor
-
O zaman az daha dişini sık, yakında kutusundan wm10 ile çıkan lumialar gelecektir. Mevcut cihazlara wm10 un ne zaman geleceğini Allah bilir. 2014 başlarından itibaren kutusundan wp 8.1 ile çıkan cihazlar satılıyorken, 520, 620, 720, 820, 920 ciler wp 8.1 gelecek diye aylarca bekledi. wp 8.1 güncellemesi 2014 yaz aylarında gelecek demişlerdi, kışın geldi ve hala wp 8.1 i alamayan cihazlar var. Wm10 için farklı bir durum olacağını sanmıyorum. Eskiyi alıp güncelleme beklemektense hazır güncelini almak daha mantıklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 4 Kasım 2015; 10:05:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mantıklı Bekleyim en iyisi ben.
2. el forumunda bir sürü lumia var satılık
Lumia 430, 435, 532, 535, 540, 640, 640 XL, 735, 830 and 930 cihazlar ilk alacak cihazlar imiş.
Kaynak: http://www.v3.co.uk/v3-uk/feature/2421044/windows-10-mobile-release-date-price-devices-and-features
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X