Şimdi Ara

Satın aldığım mobilyayı 9 aydır alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Bir mağazadan yemek takımı satın aldım. Mağazayı instagramda görmüştüm, gidip doğrudan ataşehirdeki şubelerinden satın aldım.

Aralık ayının sonunda ücretini peşin ödedik, mayıs ayında da düğünden önce teslim edilecekti. Ancak her seferinde üretimde bir sorun olduğunu bahane ederek erteliyorlar. Mayıs ayından beri hep öteleye öteleye eylül ayına geldik ancak hala ürünü alamıyoruz.

Geçtiğimiz haftalarda ofislerine gidip artık para iadesi istediğimizi söyledik, onu da 14 gün içerisinde yapacaklarını söylediler ama yapmadılar.

Temmuz ayının başında tüketici hakem heyetine başvurmuştuk orası da hala ilerlemiyor.

Avukat arkadaşımla görüştüm, tüketici hakem heyetini beklememi önerdi. Benim adıma firmayla iletişime geçip hemen parayı istediklerini yoksa hukuki işlemlere başlayacaklarını vs söyledi ancak onu da umursamadılar. Avukat arkadaşım da mahkemeye gitsek bile tüketici hakem heyetinden önce sonuç alamayız deyip beklememi öneriyor.

Evleneli 2.5 ay oldu hala yemek takımımız yok. Başka yerden alsak alamıyoruz çünkü ürünü gönderseler bu sefer iki yemek takımı ile kalacağız. Para istesek onu da vereceğiz deyip vermiyorlar (ki biz 9 ay öncenin fiyatına göre ödedik bugünkü sattıkları değerden talep ediyoruz ama onlar ham parayı vereceklerini söyleseler de vermiyorlar)

Benim ya paramı alacağım ya da tüketici hakem heyetini hızlandırabileceğim bir yol yok mudur? Mağdur edilip eli kolu bağlı oturmaktan başka hukuki olarak bu kadar yavaş sonuçlar alabiliyor olmak çok ağırımıza gidiyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.

• Aldığın yerin linkini paylaşırsan toplu olarak sayfasına şikayet yazarız
  • fotoburak F kullanıcısına yanıt
    Hocam benim gibi mağdur olan çok fazla olmuş yakın zamanda. Şikayet var’da da google yorumlarında da oldukça fazla şikayet var ama ne yazık ki kimse bir şey yapmıyor
  • Hocam geçmiş olsun. Süreçleri buradan aktarabilirseniz sizin benzeriniz durumları yaşayanlar da bilgilenmiş olurlar.

Alıntı

metni:
    Evleneli 2.5 ay oldu hala yemek takımımız yok. Başka yerden alsak alamıyoruz çünkü ürünü gönderseler bu sefer iki yemek takımı ile kalacağız.

Ucuzundan alıp kullanın, kendi masanızı alınca onu da birine verirsiniz ya da satarsınız ikinci el olarak. En azından bu süreçte mağdur olmazsınız. Akıl vermek gibi olmasın sadece yazmak istedim hocam.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Böyle durumlar için ödemeleri hep kart ile Yapıyorım , kart ile yapmanın artısı ters ibraz ile paranızı bazen daha erken alabilme imkanınız var iyi günler

• Ürünün iadesini talep ettiyseniz ve 14 gün içerisinde göndereceğiz dedilerse neden size yemek takımı göndersinler? Şuan amacınız ürün yerine parayı almak değil mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.