Bildirim
Satın aldığım Telefondaki iCloud Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çalıntı olabilir dikkatli olun
Yerinde olsam geri iade edip parayı alırdım -
Başka türlü nasıl silerim o iCloudu -
Satın aldığınız kişiden faturasını ibraz edip apple başvurun🤥 -
eğer ki satın aldığınız kişi arkadaşınız değilse çok geç olmadan cihazı iade edin yoksa ilerde herhangi bir nedenle o cihaza format çekmek gerekirse kullanmanız mümkün olmayacaktır. fatura isteyin ama belki size sahte bir fatura verir ve boşuna zaman kaybı yaşarsınız. -
Şifre bilmemek yalanlarıda bitmedi bi türlü. 3G den sonra 6 ya kadar iphone kullanmadım. Şifremi unuttuma tuklayınca 2 dakikada şifremi yeniledim. Ancak çalıntı veya buluntu cihazların şifresi bilinmez ve böyle konular açılır -
Cihazın çalıntı olduğunu nereden bileyim ben beyfendi. Üzerinde çalıntımı yazıyordu da biz aldık.quote:
Orijinalden alıntı: DarthLuca
Şifre bilmemek yalanlarıda bitmedi bi türlü. 3G den sonra 6 ya kadar iphone kullanmadım. Şifremi unuttuma tuklayınca 2 dakikada şifremi yeniledim. Ancak çalıntı veya buluntu cihazların şifresi bilinmez ve böyle konular açılır
iCloud problemi var dediler ucuza aldım nerden bileyim böyle birşey olacağını -
Format atmayın elinizde patlar. Hatta yakındır sahibinin cihazı bulup yanınıza gelmesi.quote:
Orijinalden alıntı: EnsarCanca
Cihazın çalıntı olduğunu nereden bileyim ben beyfendi. Üzerinde çalıntımı yazıyordu da biz aldık.
iCloud problemi var dediler ucuza aldım nerden bileyim böyle birşey olacağını
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone otomatik kilit ayarlanmıyor
- iphone model numarası ülke kodları
- icloud isim örnekleri
- bu iphone"da hücresel veriyi kullanmak için güncelleme gerekiyor
- yurtdışından gelen iphone sim kartı görmüyor
- ios 17 alacak telefonlar
- iphone ses tanıma nedir
- airpods şeffaf mod nedir
- jailbreak nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X