Bildirim
Satın aldığım Telefondaki iCloud Sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Çalıntı olabilir dikkatli olun
Yerinde olsam geri iade edip parayı alırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka türlü nasıl silerim o iCloudu
Satın aldığınız kişiden faturasını ibraz edip apple başvurun🤥
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
eğer ki satın aldığınız kişi arkadaşınız değilse çok geç olmadan cihazı iade edin yoksa ilerde herhangi bir nedenle o cihaza format çekmek gerekirse kullanmanız mümkün olmayacaktır. fatura isteyin ama belki size sahte bir fatura verir ve boşuna zaman kaybı yaşarsınız.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Şifre bilmemek yalanlarıda bitmedi bi türlü. 3G den sonra 6 ya kadar iphone kullanmadım. Şifremi unuttuma tuklayınca 2 dakikada şifremi yeniledim. Ancak çalıntı veya buluntu cihazların şifresi bilinmez ve böyle konular açılır
Cihazın çalıntı olduğunu nereden bileyim ben beyfendi. Üzerinde çalıntımı yazıyordu da biz aldık.quote:
Orijinalden alıntı: DarthLuca
Şifre bilmemek yalanlarıda bitmedi bi türlü. 3G den sonra 6 ya kadar iphone kullanmadım. Şifremi unuttuma tuklayınca 2 dakikada şifremi yeniledim. Ancak çalıntı veya buluntu cihazların şifresi bilinmez ve böyle konular açılır
iCloud problemi var dediler ucuza aldım nerden bileyim böyle birşey olacağını -
Format atmayın elinizde patlar. Hatta yakındır sahibinin cihazı bulup yanınıza gelmesi.quote:
Orijinalden alıntı: EnsarCanca
Cihazın çalıntı olduğunu nereden bileyim ben beyfendi. Üzerinde çalıntımı yazıyordu da biz aldık.
iCloud problemi var dediler ucuza aldım nerden bileyim böyle birşey olacağını
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X