Şimdi Ara

Satın aldığım Telefondaki iCloud Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [B]Merhabalar birinden telefon satın aldım fakat iCloudunu silemiyorum yani oda şifreyi bilmiyor hiçbir şekilde ordan kaldıramadım bu iCloudu nasıl kaldıracağım hakkında bilgisi olan varmı acaba?
    Mağazada yazan mail adresi benim fakat iCloud bana ait değil

[/B]

• Çalıntı olabilir dikkatli olun

Yerinde olsam geri iade edip parayı alırdım
  • Başka türlü nasıl silerim o iCloudu
  • Satın aldığınız kişiden faturasını ibraz edip apple başvurun🤥
  • eğer ki satın aldığınız kişi arkadaşınız değilse çok geç olmadan cihazı iade edin yoksa ilerde herhangi bir nedenle o cihaza format çekmek gerekirse kullanmanız mümkün olmayacaktır. fatura isteyin ama belki size sahte bir fatura verir ve boşuna zaman kaybı yaşarsınız.
  • Şifre bilmemek yalanlarıda bitmedi bi türlü. 3G den sonra 6 ya kadar iphone kullanmadım. Şifremi unuttuma tuklayınca 2 dakikada şifremi yeniledim. Ancak çalıntı veya buluntu cihazların şifresi bilinmez ve böyle konular açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

Şifre bilmemek yalanlarıda bitmedi bi türlü. 3G den sonra 6 ya kadar iphone kullanmadım. Şifremi unuttuma tuklayınca 2 dakikada şifremi yeniledim. Ancak çalıntı veya buluntu cihazların şifresi bilinmez ve böyle konular açılır
    Cihazın çalıntı olduğunu nereden bileyim ben beyfendi. Üzerinde çalıntımı yazıyordu da biz aldık.
    iCloud problemi var dediler ucuza aldım nerden bileyim böyle birşey olacağını
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnsarCanca

Cihazın çalıntı olduğunu nereden bileyim ben beyfendi. Üzerinde çalıntımı yazıyordu da biz aldık.
    iCloud problemi var dediler ucuza aldım nerden bileyim böyle birşey olacağını

Alıntıları Göster
    Format atmayın elinizde patlar. Hatta yakındır sahibinin cihazı bulup yanınıza gelmesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.