Şimdi Ara

Satın Alma Geçmişi/Uygulamalarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --Merhaba arkadaşlar mağazada güzel bir özellik olarak daha önce yüklediğimiz uygulamaları ve oyunları tek tek arama derdi olmadan liste halinde "Uygulamalarım" seçeneğinden görebiliyoruz.Fakat içlerinde o kadar çok kurup denediğim sonrada sildiğim gereksiz oyun ve uygulama var ki..Fakat telefondan sildiklerim bu listeden silinmiyor.Telefonu sıfırladıktan sonra aradıklarımı bulup seçmek epey uğraştırıyor.
    --Telefon üzerinden bu listede sadece yükleme yapabiliyoruz.Maalesef aslında benim aradığım silme işlemi YOK.Bu listede yer alan, istenmeyen uygulama ve oyunları silmeye yarayan her hangi bir yöntem veya program var mıdır??

EDİT - Yanda ki linkte uygulamaların listesi yer alıyor, sadece uygulamayı yeniden yükle seçeneği aktif. Liste -https://www.windowsphone.com/en-gb/my/purchase-history

GÜNCEL - Hala çözüm bulunamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 22 Şubat 2015; 9:15:15 >

• Bir çözüm bulunursa, banada lazım aslında, gereksiz uygulamaları kaldırmak için ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı
  • Windows 8 PC için çıktığında ben de bunu aramıştım ama çözüm bulamamıştım. Hem PC de hem Mobilde 400 den fazla uygulama öyle duruyor
  • İşte durum böyle olunca "Uygulamalarım" listesinin normal mağazadan bir farkı kalmıyor kiDemek bu sorundan tek şikayetçi ben değilmişim.

Oradaki liste mail hesabı içerisinde tutuluyor, fakat neresinde??
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

İşte durum böyle olunca "Uygulamalarım" listesinin normal mağazadan bir farkı kalmıyor kiDemek bu sorundan tek şikayetçi ben değilmişim.

O bilgileri göremiyoruz işte. Telefonda nasıl reset atınca yedekten yükleyerek eski duruma geliyorsa bilgisayarda da aynısı oluyor ama aynı şekilde görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₯

quote:

İşte durum böyle olunca "Uygulamalarım" listesinin normal mağazadan bir farkı kalmıyor kiDemek bu sorundan tek şikayetçi ben değilmişim.

O bilgileri göremiyoruz işte. Telefonda nasıl reset atınca yedekten yükleyerek eski duruma geliyorsa bilgisayarda da aynısı oluyor ama aynı şekilde görünmüyor.

Bizdeki şans..Telefonumdan ilk defa şikayetçi oldum, onunda çözümü yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı
  • Yukarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheYips -- 19 Şubat 2015; 18:51:07 >
  • Sanırım androidde oluyordu. İtunesta da gizleme seçeneği var ama windowsta yok sanırım. Bende yayından kalkmış uygulamalar bile görünüyor. Belki ileride gizleme seçeneği koyarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: enver328

Sanırım androidde oluyordu. İtunesta da gizleme seçeneği var ama windowsta yok sanırım. Bende yayından kalkmış uygulamalar bile görünüyor. Belki ileride gizleme seçeneği koyarlar.

Böyle basit özellikleri neden getirmezler hiç anlamıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enver328

Sanırım androidde oluyordu. İtunesta da gizleme seçeneği var ama windowsta yok sanırım. Bende yayından kalkmış uygulamalar bile görünüyor. Belki ileride gizleme seçeneği koyarlar.

Böyle basit özellikleri neden getirmezler hiç anlamıyorum.

Özellik geldikçe telefon daha çok kasmaya başlıyor belki ondandır.

• bildiğim kadarıyla çözümü yok hocam, ama bir daha ki sefere uygulamaların ss ini almanı tavsiye ederim.
  • @enver328 Böyle bir özelliğin olması cihaza ağırlık yapacağını hiç sanmıyorum.Bu özellik dahili olarak cihazda bulunmasa bile web arayüzü üzerinden kullanılabilir olması gerekirdi.

@whatever13 Bu şekilde de çok zahmetli olur dostum.
  • Yukarı
  • 2015 yılından kalma bir konu ama belki çözüm bulan olmuştur. deneme amaçlı yüklenen bir çok oyun vs bu listede kalıyor gerçekten. silebilen varmı?
  • Pcden siliniyor

• Şu anda wp kullanmıyorum fakat w10 masaüstü sürümünde mağaza içerisinden artık uygulama veya oyunlar gizlenebiliyor. (yeni fark ettim)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.