Şimdi Ara

Satın almadan önce son danışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, öncelikle bu foruma emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Sayenizde bir çok şey öğrendim. Daha önce de bir mesaj da yazdığım gibi önceleri Jazz 4+1 kullanıyordum. Daha sonra daha kaliteli ses alırım diye creative inspire 4400 aldım. Almadan dinlemedimde tabi. Sonuç hüsran oldu çünkü ses kalitesi namına bir artış olmadı. Birgün arkadaşımın evindeki x-530'u dinleyince dumura uğradım. Ben ses sistemleri ile çok alakalı olmama rağmen hoparlördeki sesin o netliğine vuruldum kaldım. Sanki herbir çalgıyı ayrı dinliyordum. Gerçi bizim evde sony amfi ve 5+1 koda'lar var onların sesleri kadar olamazda ama bir multimedya sistemine göre gayet iyiydi.

Şimdi forumdan öğrendiklerim ışığında Microlab 6664 veya x-23 almak üzereyim; Bu aşamada kafama takılan son 4 soru var:

1 - Bu setlerin ikiside x-530'dan daha temiz ses veriyor dimi? Yani ortalığı yıkmak istemiyorum ama billur gibi ses istiyorum tabi birazcık güçlüde olucak.

2- Kullanan arkadaşlar varsa hangisini tercih ediyim? Teknosa'da a-6664 236 milyon, gittigidiyor'da x-23 206 milyon(sıfır). fiyat farkı var ama kalite farkı varmı?

3- Ankara'da microlab ürünleri satan bir yer varmı? Gidip yerinde dinlesem süper olur.

4- İkinci el Creative DTT3500 var. Alabilirsem onu mu almalıyım?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler inanılmaz huzur bulucam çünkü

• 7 sene DTT 3500 kullanmış birisi olarak ŞİDDETLE tavsiye edebilirm.. dtt-3500 aynı zamanda bir cambridge ürünü ve ses berraklığı ve netliği inanılmazdır x-530 la falan hayatta aynı kefeye koymam o seti. aynı zamanda digital bir settir. optical ce coax girişleri mevcut. harici dekoderi var dolayısıyla eğer güveniyorsan 2. el aldığın kişiye tartışmasız tavsiye ederim ortalığı yıkmak istemiyorum demissin ancak dtt3500 alırsan YIKARSIN kolay gelsin

• Tavsiye için teşekkür ederim Bakalım fiyatta anlaşabilirsem direk ona yöneleceğim ozaman
  • rica ederim ne kadar fiyat istiyor ?
    quote:

Orjinalden alıntı: johnmason

Tavsiye için teşekkür ederim Bakalım fiyatta anlaşabilirsem direk ona yöneleceğim ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_akarsu -- 29 Haziran 2006; 12:52:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.