iç gösteren gözlük dicemde gözlüğü hep takamayız sorun olur
iç gösteren lens
tosto post kasmaya çalışıyor burda
yok valla konu dışında olmuyo
doğruyu söylemek gerekirse, severek ve içimden gelerek yazdıım ve ailem gbi hissettiğim yer konu dışı bölümü
yazdıklarımın hepsi içimden gelerek yaılmıştır, hem post kasmaya gerek yok mike, general olsam da alcam ben o motoru olmasamda alcam
voll3
/>
tırnak kesme makinası
u dinleme ve kayıt cihazı oldukça güçlü. Koskoca bir futbol sahasının bir köşesinde durduğunuzda karşı köşede konuşulan herşeyi duymanız mümkün! Kuş gözlemcileri için ya da sadece komşu kavgalarının nedenlerini merak edenler için ideal bir merakgiderici:)
Yürüyebiliyorsanız, bununla suda yürüyebilirsiniz diyor ürünün sayfası. Suda ıslanmadan neden böyle bir şey yapmak istersiniz? Hem egzersiz, hem eğlence için herhalde.
Dijital kum saati
Transparan tost makinesi
Silah taşımak çok tehlikeli. Ben silah çekmem, adamın silahı varsa demek artık yeterli değil. Adam bıçak çekince, silah çekeyim diyorsanız artık geç kalmış olabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: ismailucar
voll 2
ilk motosiklet işte bu kesinlikle bir teknoloji harikasıdır...
quote:
Fenerimiz tam anlamıyla bir teknoloji harikasıdır. Şu ana kadar kullandıgımız bütün el fenerleri pil ya da benzeri bir enerji kaynağı ile çalısıyordu. Gelisen teknoloji sayesinde kendi kendine enerji ureten ve bu enerjiyi ışığa çeviren bir el feneri üretmek mümkün oldu. Pile,şarza,ampule vb. enerjiye son..!
Forever Flashlight�i,elinize alıp 15-30 saniye salladığınızda TAM 6 SAAT aralıksız ışık verebiliyor. Özel teknolojisi sayesinde ampulsuz şekilde çalışan fenerimizin ışığı yaklasık 1.6 km'den (1 mil) görülebiliyor. Hava şartlarından etkilenmeyen, suda batmadan yüzen ve su geçirmeyen fenerimiz her evin, arabanin, teknenin ihtiyacı. Garanti : 1 Yıl. 18x4 cm Amerikada satış fiyatı : 29.95$.
quote:
Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs
quote:
Orjinalden alıntı: tosto
quote:
Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs
iphone
bu nekidir, ona göre ben de alış veriş listeme ekliim
apple'ın ürettiği bir telefon ama telefondan başka her şey. izle bakalım
ama dostum valla benim dial-up'la o 10 saatte incek gbi durdu, ben de kapattım, yoksa 100 kağıt fatura gelcek yine
@ismailucar
kardeş sen CIA'den misin
ona göre ip changer falan kullancam
voll 4
GPS ve GSM önleyici. 50 metre civarında GPS'i (Global pozisyonlama sistemi) 20 metre içerisinde de cep telefonlarını çalışmaz kılabiliyor. GPS kısmı neden var bilemiyorum ama okullara ve sinemalara bu veya benzeri aletleri koymaları lazım. Yukarıdaki cihaz ise, daha çok eğlence amaçlı gibi. Gücünü araba çakmağından alıyor.
Kesinlikle almalı. Zevkinize göre ayarlanabilmesi dışında, 14inç'lik ekranı da var. 2 kişilik bu jakuziye istediğiniz cihazı bağlayıp, istediğinizi dinleyip, istediğinizi izleyebiliyorsunuz
quote:
voll3
/>
tırnak kesme makinası
Yürüyebiliyorsanız, bununla suda yürüyebilirsiniz diyor ürünün sayfası. Suda ıslanmadan neden böyle bir şey yapmak istersiniz? Hem egzersiz, hem eğlence için herhalde.
bu dinleme ve kayıt cihazı oldukça güçlü. Koskoca bir futbol sahasının bir köşesinde durduğunuzda karşı köşede konuşulan herşeyi duymanız mümkün! Kuş gözlemcileri için ya da sadece komşu kavgalarının nedenlerini merak edenler için ideal bir merakgiderici:)
Dijital kum saati
Transparan tost makinesi
Silah taşımak çok tehlikeli. Ben silah çekmem, adamın silahı varsa demek artık yeterli değil. Adam bıçak çekince, silah çekeyim diyorsanız artık geç kalmış olabilirsiniz.
quote:
voll 2
ilk motosiklet işte bu kesinlikle bir teknoloji harikasıdır...
quote:
Fenerimiz tam anlamıyla bir teknoloji harikasıdır. Şu ana kadar kullandıgımız bütün el fenerleri pil ya da benzeri bir enerji kaynağı ile çalısıyordu. Gelisen teknoloji sayesinde kendi kendine enerji ureten ve bu enerjiyi ışığa çeviren bir el feneri üretmek mümkün oldu. Pile,şarza,ampule vb. enerjiye son..!
Forever Flashlight�i,elinize alıp 15-30 saniye salladığınızda TAM 6 SAAT aralıksız ışık verebiliyor. Özel teknolojisi sayesinde ampulsuz şekilde çalışan fenerimizin ışığı yaklasık 1.6 km'den (1 mil) görülebiliyor. Hava şartlarından etkilenmeyen, suda batmadan yüzen ve su geçirmeyen fenerimiz her evin, arabanin, teknenin ihtiyacı. Garanti : 1 Yıl. 18x4 cm Amerikada satış fiyatı : 29.95$.
yok daha deilim ama ajanlık için başvurdum
bu arada bikactane daha teknolojik alet koyup ben kacıcam gizli görevlerim var:D
quote:
Orjinalden alıntı: tosto
@ismailucar
kardeş sen CIA'den misin
ona göre ip changer falan kullancam
işte bu tam benlikk...
Odanızın temizlenmesini istemiyorsunuz ama temizliğe gelen yardımcınız sürekli odanızı temizliyor ve koyduğunuz şeyi bir türlü yerinde bulamıyorsunuz. Hemen bir room defender alıyorsunuz. Harekete duyarlı sensörü sayesinde odanıza giren değil temizlikçi kadın, dişi sineği bile algılayıp içnde yüklü diskleri fırlatmaya başlıyor. Ne olduğunu anlayamayan temizlikçi de hemen kaçıyor ha haaa...
Ipod çılgınlığı devam ediyor. Tuvalette kulaksız ipod dinlemek isteyenler için.
quote:
işte bu tam benlikk...
Odanızın temizlenmesini istemiyorsunuz ama temizliğe gelen yardımcınız sürekli odanızı temizliyor ve koyduğunuz şeyi bir türlü yerinde bulamıyorsunuz. Hemen bir room defender alıyorsunuz. Harekete duyarlı sensörü sayesinde odanıza giren değil temizlikçi kadın, dişi sineği bile algılayıp içnde yüklü diskleri fırlatmaya başlıyor. Ne olduğunu anlayamayan temizlikçi de hemen kaçıyor ha haaa...
Ben bir şey istemiyorum.Sağlıklı olayım zaten istediklerim olur
Sony Bravia ve dvd sinema sistemi Yeni bir pc sistemi+ıvır zıvırı Cep telefonu Lcd 21" veya üstü Yeni bir mp3 çalar Pad
öyle bir alet istiyorum ki
hem laptop olsun hem elimle yazdıklarımı ve çizdiklerimi ekrana geçirip, bilgisayar yazısı , çizimi haline getirsin hem de çok hafif,taşınabilir ve şarjı uzun olsun
böyle bir alet var mıdır bilmiyorum ama yoksa ben yapcam
bi webcam alamadım gittikarar veremedim hangisini alsam diye bir de katı meyve sıkacağı