Şimdi Ara

Satio Anio U5İ Vivaz Nokia X6 W995

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon almak isityorum ama çok kararsız kaldım. 2-3 sene sorunsuz kullanabileceğim bir şey almak istiyorum. 2 Sene önce N95 almıştım artık miladı doldu. Ama 2 sene sorunsuz kullandım. Yine böyle almak istiyorum ama seçenekler çok. Benim için kamera çok önemli.

Satio U5İ Vivaz ve Nokia X6 alırsam paralel ithalat garantili ürün alabilirim. sanal reyonumdan alırım büyük ihtimalle sizce bu sorun olur mu?
    Saito almayı çok istiyorum ama paralel ithalat da bile 850lira alıp da elim de patlar mı?
    Yada garantili alabileceğim Anio ve W995 mi yönelsem?
    Bir de SE hiç kullanmadım. Hep Nokia kullandım, SE ye güvenebilir miyim?

Şimdiden teşekkürler...

• en son soruya cevap veriyim..

hiç se kullanmadıysan farklı bir dünyaya geçiş yapıcaksın ve hiç se kullanan damı görmedin nekadar saglam oldugunu söyleyen yazan bir mesaj dahi okumadınmı

satış için biz bilemeyiz satmıyoruzda sattırmıyoruzda elinde patlarmı patlamazmı senin şansın

anio veya w955 senin ihtiyaclarını karsılarsa alırsın onada ne diyelim artık hayırlısı olsun
  • x6 nın ses çıkışı ve kalite berbat kamera olarak da w995 iyi x6 dan. aino nun kamera w995 den iyi ama tr de satılan ainoların kutu içerikleri kırpılmış şekilde satılıyor hem de yüksek fiyat. vivaz da resistive ekran var ama ses olarak fazla iyi değil. uygulama bolluğu olarak baya iyidir kamera da öyle. satio kamera, uygulama vs olarak baya iyi 842 fazla 700 e fln bulursun. ses olarak kaliteli ama çıkış fazla yüksek değil. düşün kararı ver.
  • önce aino sonra w995 derim...
  • w995
  • müzik ağırlıklı kullanıyorsan aino veya w serisi,kamera ise satio,video ise vivaz u5i,

x6 saymıyorum bile.

paralel ithalata gelince neden elinde patlasın ki?

kaçak değil sahte değil.aldığın firmanın servis durumuna göre değişir.
    o da 2 yıl garantili sonuçta.

-w995 eskidi ve almayı düşünüyorsan o kadar para verilmez ona,ama 2.el alabilirsin.

benim tavsiyem satio veya vivaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MunOG -- 13 Eylül 2010; 1:04:18 >
  • Öncelikle Satio ve Vivaz gibi cihazlar varken X6'nın esamesi bile okunmaz bu cihazların yanında. Direkt olarak eleyin. W995 deseniz işletim sistemi bile yok. Satio ya da Vivaz'dan birini alın. Eğer fotoğraf kalitesi isterseniz Satio, fakat Xenon şart değil HD video ve daha hızlı cihaz isterseniz Vivaz derim.

Fakat N8 gibi bir cihaz varken Satio ve Vivaz'ı kesinlikle önermem. Her ikisinden de her yönden üstün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    17 yıl önce açıldı
    Sony Ericsson W800&K810i
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • w995 boyası atıyo diyolar dogrumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

w995 boyası atıyo diyolar dogrumu

düzgün kullanılırsa hor kullanılmazsa telefonun boyası imkansız zaten. baya kaliteli telefon.
  • hmm bilmiyorumda öyle yazmışlar boyaları atıyo sallayın falan fılan
  • onu sallayan adamın diğer kullandıgı telefonlar nasıl ne haldeydi görmek isterdim yani

yerlerde mi süründürüyor ne yapıyor telefonada boyası atıyor

w800i son sene haywan gibi kullandım kamera tusu asındı bi tek. okadar yılda elimdeydi yani düşün sen 5 yıla yaklasmıtı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.