Şimdi Ara

SATIŞ TAMAMLANMIŞTIR İLAN SİLİNEBİLİR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Burdur
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonylc -- 5 Eylül 2013; 15:47:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Tarafımca alınmıştır.
  • Bu telefonu bu fiyata her Telefoncu alır.
    Karo ile havale ile neden uğraşılıyor ki?
  • gitti galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: nakuzin

Kimse bu kişiyle irtlbata geçmesin. Havaleyi yaptım ürünü kargolamadı. Telefonlara da cevap vermiyor. Gerekenin fazlasını yapacağım nasıl bir batağa düştüğünün farkında değil kendisl.

Iki gundur arkadasa gereken her turlu aciklamayi yaptim her mesajina ve cagrisina cevap verdim. Ama bazi ozel nedenlerimden dolayi arkadasin telefonuna bir kac saat cevap verme sansim olmadigi icin sagolsun hemen tehditleri savurmus ve konunun altinda beni karalamayi ihmal etmemis. Neyse canisagolsun ne diyeyim ben urununu bugun kargoya vermistim ama kargo tasima saati gectigi icin yarin yola cikacagini soylediler. Yarin kargoyu iptal edip arkadasin ucretini hesabina iade edecegim. Milyarlarca urun sattim kimseyi dolandirmadimda 100 tl icin adammi dolandiracam ben gerekli aciklamayi fazlasiyla arkadasa yaptim artik diyecek baska soz yok.

Urunun satisi devam ediyor ilgilenen arkadaslara duyrulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonylc -- 23 Ağustos 2013; 0:09:41 >

• Pm

• Arkadasin onyargili davranip hakkimda bosyere olumsuz yorumlar yazmasindan dolayi kargosu iptal edilip. Odemis oldugu ucret hesabina geri iade edilmistir. Ilan guncellendi ve Satis devam etmektedir ilgilenen arkadaslara duyurulur. Saygilarimla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonylc -- 23 Ağustos 2013; 14:28:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [Satış İptal Silinebilir]
    3 yıl önce açıldı
    yanlış ilan silinebilir
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hâlâ garanti kapsamında mı cihaz ?

• telefon 26.08.2013 pazartesi günü banka halavesi yapılarak tarafımca alınmıştır. kargo yapılması bekleniyor.
  • Arkadasin dedigi gibi urun kendisine satilmis olup yarin kargosu gonderilecektir. Saygilarimla...

• quote:

Orijinalden alıntı: mavijest

Arkadasin dedigi gibi urun kendisine satilmis olup yarin kargosu gonderilecektir. Saygilarimla...

evet hala kargo bilgilerini bekliyorum.
  • ALIŞVERİŞ TAMAMLANMADAN LÜTFEN İLAN SİLİNMESİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdalergul

ALIŞVERİŞ TAMAMLANMADAN LÜTFEN İLAN SİLİNMESİN.

hayırdır hocam ters giden birşey mi var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: flasource

quote:

Orijinalden alıntı: serdalergul

ALIŞVERİŞ TAMAMLANMADAN LÜTFEN İLAN SİLİNMESİN.

hayırdır hocam ters giden birşey mi var ?

telefonu henüz kargoya vermedi ve kendisine de ulaşamıyorum. o yüzden yani.
  • havale yapalı 1 hafta olmuş, hâlâ kargoyu gönderecek
    cevabını bekleyelim bakalım satıcının

• quote:

Orijinalden alıntı: flasource

havale yapalı 1 hafta olmuş, hâlâ kargoyu gönderecek
    cevabını bekleyelim bakalım satıcının

evet. cevabını çok merak ediyorum bakalım neymiş.
  • inşallah bir sorun çıkmaz. geçen sattığı arkadaş ilede böyle bir sıkıntı yaşanmıştı...

Aldım dedi . sonra almadı . havale yaptı . gitti geldi . gerekli açıklama yapıldı . yanlış anlaşıldı vs. gibi mevzular olmuştu ... İlginç bir alış veriş oluyor. Bakalım hayırlısı !
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonylc

quote:

Orijinalden alıntı: nakuzin

Kimse bu kişiyle irtlbata geçmesin. Havaleyi yaptım ürünü kargolamadı. Telefonlara da cevap vermiyor. Gerekenin fazlasını yapacağım nasıl bir batağa düştüğünün farkında değil kendisl.

Iki gundur arkadasa gereken her turlu aciklamayi yaptim her mesajina ve cagrisina cevap verdim. Ama bazi ozel nedenlerimden dolayi arkadasin telefonuna bir kac saat cevap verme sansim olmadigi icin sagolsun hemen tehditleri savurmus ve konunun altinda beni karalamayi ihmal etmemis. Neyse canisagolsun ne diyeyim ben urununu bugun kargoya vermistim ama kargo tasima saati gectigi icin yarin yola cikacagini soylediler. Yarin kargoyu iptal edip arkadasin ucretini hesabina iade edecegim. Milyarlarca urun sattim kimseyi dolandirmadimda 100 tl icin adammi dolandiracam ben gerekli aciklamayi fazlasiyla arkadasa yaptim artik diyecek baska soz yok.

Urunun satisi devam ediyor ilgilenen arkadaslara duyrulur.

Alıntıları Göster
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalergul -- 3 Eylül 2013; 21:27:17 >

• lütfen takip kodunu buradan da paylaşınız. bu arada saat 7:30 u geçti hala bekliyorum kargo kodunu.
  • kargon gönderilmiştir. Yurtiçi kargo takip kodu: 703373411028

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.