Şimdi Ara

Satışımız sonlanmıştır.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
10
Favori
100.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yigitkeles nickli kullanıcımızın ürünü kargolanmıştır. iyi günlerde kullanmasını dileriz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Gözlük bu sabah elime ulaştı teşekkürler jubujub gerçekten çok ilgiliydin.
    Kutu içeriği eksiksiz.Ürün kesinlikle orjinal. Faturası ve garanti belgesi bunu doğruluyor.Aldığım gözlüğü sirkecide sordum Rayban Bayisi nakitte en son 290TL olur dedi. 230 liraya orjinal ve garantilisini bulduğumu söylediğimde zararına satıyolardır dedi.250 lira teklif ettim kabul etmedi iykide etmedi. Gözlük piyasası çok ilginç herkes ayrı telden çalıyor. Bence bu arkadaşın fiyatları genel anlamda oldukça uygun.
    Son olarak bu başlığa girdiğimde ürünün orjinal olup olmaması , satıcının güvenilir olup olmaması kafamı biraz kurcalamıştı.Ama arkadaş gerçekten güvenilir ve bana sattığı gözlük orjinal.
    Bu da kutu içeriği:
    Orjinal Ray Ban gözlük kılıfı, Ray Ban gözlük bezi, kulanım kılavuzu satıcı firmanın hediyesi olan temizleme spreyi. gözlük bezi, boyun askısı,fatura ve garanti belgesi..

Satışımız sonlanmıştır..

Satışımız sonlanmıştır..

• Hocam ben wayfarerımı 100 dollara falan almıştım.
    Ayıptır sorması dükkan fiyatları ne ki bunun TR'de ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Wade

Hocam ben wayfarerımı 100 dollara falan almıştım.
    Ayıptır sorması dükkan fiyatları ne ki bunun TR'de ?

quote:

2140 wayfarer in indirimli fiyatları ise 210 tl ile 240 tl arasında değişiyor

normal fiyatları da bunun iki katı..

• Metal Ray ban gözlüğüm geçen yıl çerçevesinden kırılmıştı, attım.

şimdi de aynısını arıyorum, bulamıyorum

Çok eski bir model olduğunu biliyorum 2000 öncesi ABD modeli

Herhangi bir eski stok/üretimleri gösteren kaynak site adresi rica edecektim.

rayban sitesinde bulamadım.
  • hocam merhaba,

bugun gozluk begendım bır tane rayban modelınden
    satıcıya modelın ısmını sordum - rb 3308 6710 006/9A- cvbını verdı..

bunun sendekı fıyatı nedır .
    cvp beklıyrm uygun olrsa almayı dusunyrm tesekkrler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: seda.g

Metal Ray ban gözlüğüm geçen yıl çerçevesinden kırılmıştı, attım.

şimdi de aynısını arıyorum, bulamıyorum

Çok eski bir model olduğunu biliyorum 2000 öncesi ABD modeli

Herhangi bir eski stok/üretimleri gösteren kaynak site adresi rica edecektim.

rayban sitesinde bulamadım.

şu anda distribütör garantili ve faturalı ürünler sadecehttp://www.rayban.com/turkey adresindeki modeller. bu modeller dışında türkiye'de garantili ürün bulamazsınız. ama siz yine de ürün model numarası ve cam kodunu biliyorsanız yazın biz stoklarımıza bakalım. ama bilmiyorsanız elimden gelen pek bir şey yok.

• Hocam Oakley marka güneş gözlüğü satıyor musunuz acep ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tauron

Hocam Oakley marka güneş gözlüğü satıyor musunuz acep ???

maalesef..

• Hocam Ray-Ban 3267 00413 3N modeli varmı elinde varsa ne kadar peşin ?
  • Sevgili jubujub arkadaşım,bu işi hayrına ya da forum da ki adamların hayrına yapmıyorsun galiba,o zaman biraz daha nezaket beklemek herkesin hakkı diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fkaraot

Sevgili jubujub arkadaşım,bu işi hayrına ya da forum da ki adamların hayrına yapmıyorsun galiba,o zaman biraz daha nezaket beklemek herkesin hakkı diye düşünüyorum.

kime ne gibi saygısızlık yaptığımı anlamış değilim

• quote:

Orjinalden alıntı: fkaraot

Sevgili jubujub arkadaşım,bu işi hayrına ya da forum da ki adamların hayrına yapmıyorsun galiba,o zaman biraz daha nezaket beklemek herkesin hakkı diye düşünüyorum.

hocam neyden bahsediyorsunuz siz anlamadım , gözlükle ilgili 5sayfa bu başlıktan yorum okudum ama dediğiniz gibi birşey göremedim ve nakit ayarlayabilirsem arkadaştan bende gözlük alacağım ama neden bahsediyorsunuz acaba?lütfen milletin hakkına girmeyelim sorun nedir acaba?
  • PM yolluyamadığım için buradan yazmak zorunda kalıyorum ksura bakmayın...

Elinizde acaba Ray Ban RB4069 6O1S var mı? Fiyatı ne kadardır sizde acaba?

Birde Yukarıdaki modelin polarize olanı Ray Ban RB4069POL 6O1/58 var mı? Fiyatı ne kadardır?

Ayrıca RAY-BAN RB 4026 (601 A) fiyatının öğrenebilirmiyim...

İlginiz için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mckoy -- 30 Mayıs 2009; 0:01:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mckoy

PM yolluyamadığım için buradan yazmak zorunda kalıyorum ksura bakmayın...

Elinizde acaba Ray Ban RB4069 6O1S var mı? Fiyatı ne kadardır sizde acaba?

Birde Yukarıdaki modelin polarize olanı Ray Ban RB4069POL 6O1/58 var mı? Fiyatı ne kadardır?
    İlginiz için şimdiden teşekkürler...

istediğiniz modelin kahverengi camlı polarizesi var şu an stokta kendisi mevcut değil. yani rayban 4069 642/57 - 290 TL

istediğiniz modelin polarizesi varmış ama kısa süre önce satılmış. distribütörün stoğunda istediğiniz 2 ürünü de göremiyorum o yüzden ciddi alıcıysanız pazartesi günü bu iki modelin stok durumunu ve fiyatını sorgulatabilirim.

• en son 5 ytl ye aldığım gözlük duruyor. şahsen bi göz doktoru arkadaşıma sorduğumda güneşe direk bakmadıığnın sürece gözüne istersen plastik bant koy yine zarar vermez demişti. ama güneşe bakarsan neyle bakıyorsan bak zarardır demişti. o yüzden güneş gözlüğüne para vermeyenelerdenim
  • quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

en son 5 ytl ye aldığım gözlük duruyor. şahsen bi göz doktoru arkadaşıma sorduğumda güneşe direk bakmadıığnın sürece gözüne istersen plastik bant koy yine zarar vermez demişti. ama güneşe bakarsan neyle bakıyorsan bak zarardır demişti. o yüzden güneş gözlüğüne para vermeyenelerdenim

benim gözlerin pupilleri geniş olduğundan içeri aşırı ışık giriyor .bundan dolayı almak zorundayım heleki araç kullanırken çok faydası var.

ayrıca polarize gözlükler le suya baktığınızda suyun yarım- 1 metre altına kadar rahat görüyorsunuz normalde su ışığı yansıttığı için göremiyordum. balık tutanlar bilir. bende 50 milyondan fazla vermem her yaz 2-3 gözlük kaybederim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 30 Mayıs 2009; 8:12:33 >
  • peki hocam bu RB 4118 601(siyah degrade camlı) fiyatını verebilir misin bana?
    kısa bir süre içinde almam lazım.
  • Arkadaşım Amerikalı Pilotların kullandığı AG(American Optical) varmı?
  • Ticaretinize engel olmak istemem fakat luxoticca'nın ürettiği gözlükler eskisi gibi kaliteli değil.

Özellikle rayban'da kısa sürede kaplamanın atması çerçevenin ayrılması gibi şikayetler var web sitelerinde .

Yasal garantili olması da bence yasal hakkınızı arabilmekten başka birşey ifade etmiyor .Önemli olan alınan ürünün arkasında duran bir ithalatçı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shazneci -- 30 Mayıs 2009; 11:02:58 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.