Şimdi Ara

Satışımız sonlanmıştır.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
716
Cevap
10
Favori
100.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jubujup

haxal nickli kullanıcımızın ürünü kargolanmıştır. iyi günlerde kullanmasını dileriz.

şu an itibaren ürün elimde.
    ürünün satıştaki her aşamasında pm atarak ilgilendi,zaten hesap no veriyor ve görüyorsunuz şirketi.
    ürün orjinal ambalajında,yanında orjinal silme bezi ve birde şirketin silme bezi...
    iki adet boyun askısı,biri halkalı olanlardan,diğeri gözlük sapına geçmeli,temizleme spreyi.
    fatura ve garanti belgesi.

ben bu ürünü burada sordum,tanıdık vasıtası ile gittiğimiz halde 400 tl son olur dedi adam.
    kendisine ilgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haxal -- 5 Mayıs 2009; 13:52:20 >

• pm attım inşallah referans olurum sana ileride :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BydR -- 9 Mayıs 2009; 14:01:30 >
  • MaxOne nickli kullanıcımızın ürünü kargolanmıştır. iyi günlerde kullanmasını dileriz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

arkadaşlar lütfen ürün kodunu gönderirken cam rengini de gönderin

yanlış: elinizde rayban 3025 var mı?

doğru: elinizde rayban 3025 004/58 var mı?

------------------------------------------------------------------------------

bir şey sormadan önce lütfen ssesli ve haxal nickli arkadaşların satış sonrası yazdığı mesajları okuyun:

ssesli ->http://forum.donanimhaber.com/m_24473636/mpage_1/key_//tm.htm#24666466
    haxal ->http://forum.donanimhaber.com/m_24473636/mpage_4/key_/tm.htm#31478167

***indirimler kredi kartıyla ödemede geçerli değildir***
    lütfen msn veya cep telefonu numarası istemeyin.

güncelleme: arkadaşlar şu an stoklarda en çok rayban 2140 wayfarer serisi ve 3025 aviator serisi bulunmakta. 3025 aviator serisinin indirimli fiyatları 155 tl ile 285 tl arası, 2140 wayfarer in indirimli fiyatları ise 210 tl ile 240 tl arasında değişiyor.

bazı popüler rayban modellerinin indirimli fiyat aralıkları:

3308 = 220-270 tl arası
    3267 = 225 tl
    3119 = 200-215 tl arası
    3387 = 240 tl
    3391 (çerçevesiz) = 230-285 tl arası
    3395 = 240-290 tl arası
    3183 = 195 - 255 tl arası
    3211 = 160-235 tl arası
    3384 = 240 tl
    4039 = 150-200 tl arası

-------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaşlar

firmamız olarak (forum kuralları gereğince isim veremiyorum, satın alanlar faturada görebilirler) donanımhaber kullanıcıları için bir kampanya düzenledik

ve mağazamızdaki tüm güneş gözlüklerinde koşulsuz şartsız %50 indirim yaptık.

firmamız bölgemizin en büyük parekendecilerindendir. dolayısıyla sahte/replika ürün satmıyoruz.

marka listemiz: lütfen aşağıdaki markalardan beğendiğiniz ürünün kodunu pm ile yollayıp stok durumunu sorun

vogue

versace

top ten

tommy hilfiger

sergio tacchini

sarar

salvadore ferragamo

ray ban -http://www.rayban.com/Turkey/

quantum

puma

prada - 19 nisan 2009 itibariyle fiyat listesi ->http://img10.imageshack.us/img10/1042/prada190409.jpg

persol

moschino

laperla

lagerfeld

lacoste

kappa

gant

donato ricci

d&g

dkny

calvin klein

bvlgari

adidas

actuel club

işleyiş:

-beğendiğiniz ürün kodunu pm olarak bana yolluyorsunuz
    -ben size stok durumunu geri dönüyorum
    -herşey ok ise siz banka hesabımıza havale yapıyorsunuz. (iş bankası, ykb, ziraat ve akbank mevcut)
    -para elimize geçtiği gün (zaman değişiklik gösterebilir) ürünü kargoya veriyoruz
    ***arkadaşlar lütfen "dükkanınıza geleyim deneyip alayım" diye pm atmayın***
    ***indirimler kredi kartıyla ödemede geçerli değildir***

kargo içeriği: ürün (orjinal kutusunda), fatura, garanti belgesi + özel temizleme mendili, temizleme spreyi, gözlük ipi

not: bu kampanya sadece donanimhaber.com üyeleri içindir. siparişler sadece donanimhaber.com üzerinden alınacaktır. bu kampanya mağazamızda geçerli değildir.

---------*********---------
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

ne biçim bi satış bu.. msn istemeyein.. indirim sadece kredi kartında geçerli.. dükkana gelip deneyeyim diye sormayın, istemeyin alanlara Allah akıl fikir versin valla.. böyle satıcı olunmaz..

• quote:

Orjinalden alıntı: photo_canon1

ne biçim bi satış bu.. msn istemeyein.. indirim sadece kredi kartında geçerli.. dükkana gelip deneyeyim diye sormayın, istemeyin alanlara Allah akıl fikir versin valla.. böyle satıcı olunmaz..

sanırım bunların hepsi olsaydı bu fiyata alamazdı kimse. ben hiçkimseye zorla birşey satmıyorum, bu şartlarda almak isteyen varsa gelip mesaj atıyor zaten. bakarsın şartlara, beğenmezsen çıkıp gidersin. sana giren çıkan ne burada anlamış değilim. hayır varsa bi derdin mesaj at niye başlığa yazıyorsun? sırf sen ve senin gibiler yüzünden yıldım burada satış yapmaktan.

ayrıca sana

• Siparişim 28 saat içinde ulaştı. Paket içeriği olarak

1. sipariş edilen gözlük.
    2. koruma kabı
    3. orjinal rayban silme bezi
    4. garanti belgesi
    5. mağaza damgalı silme bezi
    6. ince ip boyun askılığı
    7. cam temizleme püskürtmeli sıvısı

Arkadaşımız ulaşmasına kadar pm ile kontrol etti ilgisinden ötürü teşekkür ederim.
  • selam dostum,

Bana birde erkek gözlüğü lazım oldu.Pm attım
  • benim siteminde adı geçiyor ne kadar güzel %50 indirim çok güzel :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ofazli

benim siteminde adı geçiyor ne kadar güzel %50 indirim çok güzel :)

anlayamadım?!?

• ray-ban 3362 için bir fiyat alabilirmiyim.
  • ray ban way ferr için fiyat alabilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslimdayok

ray ban way ferr için fiyat alabilirmiyim?

model numarası ve cam kodu olursa neden olmasın?

• pm
  • rayban wayfarer 2140 modelini arıyorum. simsiyah cam ve simsiyah çerçeve olarak.

http://farm4.static.flickr.com/3125/2561512372_bbb3544360.jpg?v=0

fiyat durumunu öğrenebilir miyim? bir de taksit gibi bir imkanımız yok değil mi :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xantier

rayban wayfarer 2140 modelini arıyorum. simsiyah cam ve simsiyah çerçeve olarak.

http://farm4.static.flickr.com/3125/2561512372_bbb3544360.jpg?v=0

fiyat durumunu öğrenebilir miyim? bir de taksit gibi bir imkanımız yok değil mi :S

siyah camlı ve syah çerçeveli bir modeli mevcut değil 2140 ın.

http://www.rayban.com/turkey/

adresinden cam kodunu öğrenip gönderirseniz daha çok yardımcı olurum.

• Uygun Aviator modelleri hangileridir fiyat olarak. İki tane alacağım, fiyatda bir farklılık olur mu ?

PM Bekliyorum teklifiniz için...
  • Arkadaşlar, muhalefet yapmak için söylemiyorum ancak haftasonu sirkeci de 3025 modelinin fiyatlarını sormuştum.
    Arkadaşın verdiği fiyatların aynısı. Hem de bütün sirkeci aynı fiyattan satıyor. Yani bunun neresi yüzde elli indirim anlayabilmiş değilim.

Neyse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenyack

Arkadaşlar, muhalefet yapmak için söylemiyorum ancak haftasonu sirkeci de 3025 modelinin fiyatlarını sormuştum.
    Arkadaşın verdiği fiyatların aynısı. Hem de bütün sirkeci aynı fiyattan satıyor. Yani bunun neresi yüzde elli indirim anlayabilmiş değilim.

Neyse...

şurası yüzde 50 indirim, önce diğer online gözlük satış sitelerine giriyoruz. eski fiyat dediği fiyat gözlüğün liste fiyatıdır.

örnek resim 1:

Satışımız sonlanmıştır..

daha sonra ben bu liste fiyatını alıyorum, ikiye bölüyorum (yani %50), bana verilen talimata göre yukarı doğru 10'un katlarına yuvarlıyorum.

örnek resim 2:

Satışımız sonlanmıştır..

eğer sirkeci deki gözlükçüler de %50 indirime girmişlerse ve bir adet hesap makinesine sahiplerse aynı fiyatı vermeleri işten bile değil.

burada dikkat edeceğiniz şey ürünün orjinal olup olmaması. sonuçta herkes özgür, istediği yerden alışveriş yapabilir. ben burada kimsenin gırtlağına sarılmıyorum "benden al benden al" diye..

di mi?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kenyack

Arkadaşlar, muhalefet yapmak için söylemiyorum ancak haftasonu sirkeci de 3025 modelinin fiyatlarını sormuştum.

Neyse...

şurası yüzde 50 indirim, önce diğer online gözlük satış sitelerine giriyoruz. eski fiyat dediği fiyat gözlüğün liste fiyatıdır.

örnek resim 1:

Satışımız sonlanmıştır..

daha sonra ben bu liste fiyatını alıyorum, ikiye bölüyorum (yani %50), bana verilen talimata göre yukarı doğru 10'un katlarına yuvarlıyorum.

örnek resim 2:

Satışımız sonlanmıştır..

eğer sirkeci deki gözlükçüler de %50 indirime girmişlerse ve bir adet hesap makinesine sahiplerse aynı fiyatı vermeleri işten bile değil.

burada dikkat edeceğiniz şey ürünün orjinal olup olmaması. sonuçta herkes özgür, istediği yerden alışveriş yapabilir. ben burada kimsenin gırtlağına sarılmıyorum "benden al benden al" diye..

di mi?

Hepsi aynı anda yüzde elli indirime gitmişler diyosunuz yani. En az 50 tane perakendeciden bahsediyoruz.
    Neyse amacım polemik değil.
    İyi satışlar size.

• Rb 3214 004/7C elinizde var mı? varsa ne kadardır acaba?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.