Şimdi Ara

satıştan çekildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyManager -- 18 Nisan 2009; 17:44:35 >

• Hayırlı Satışlar Üstad
  • quote:

1 adet lga775 .ddr .agp .onboard ekran çıkşlı. 2 adet satalı. 4 usb vs vs foxconn anakart (elektrik gidip gelince arızalandı anlamadıgım için ellemedim dahi.ışıkları falan yanıyor ama start almıyor.p4 3.0 ht kullanıyordum) - 20tl

bu sadece bir örnek,ciddiyetsiz bir ilan ,forumla dalga geçer gibi olmuş,fiyatlarda komedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: artemisbd

quote:

1 adet lga775 .ddr .agp .onboard ekran çıkşlı. 2 adet satalı. 4 usb vs vs foxconn anakart (elektrik gidip gelince arızalandı anlamadıgım için ellemedim dahi.ışıkları falan yanıyor ama start almıyor.p4 3.0 ht kullanıyordum) - 20tl

bu sadece bir örnek,ciddiyetsiz bir ilan ,forumla dalga geçer gibi olmuş,fiyatlarda komedi

bi ciddiyetsizlik yaptysam özür dilerim daha ilk ilanlarım mazur görün ama ciddiyetsiz olan kısımları ben göremedim.ilanda palyaço burnuyla kırmızı ayakkabı falanda koymadım,bu fikire nerden ulaştınız bilemedim.fiyatlarda isteyene abartmadıgı sürece istediği fiyata veririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satışdan vazgeçildi
    8 ay önce açıldı
    Satildı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.