Gemleri sat, kutuları kırdır.. Gemler atack defans sc, bus ve shellerden baska bi işe yaramaz..
No Risk No Game
quote:
Orijinalden alıntı: ForTusMaqanDuS™
No Risk No Game
No Fake No Shake
quote:
Orijinalden alıntı: saolonur
Gemleri sat, kutuları kırdır.. Gemler atack defans sc, bus ve shellerden baska bi işe yaramaz..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: saolonur
Senin Gem Part 1,2 yada 3 den haberin yok mu?Bu forumda yayınlandı kırdıran kişiler ya çok şanslı ya da sen haklısın her kırışta ds oasis heros valor çıktı adama ss verdi gördük oyunun en değerli itemleri gemlerden çıkıyor ama dediğin gibi %70 i sc shell ve diğerleri şeklinde.
quote:
Orijinalden alıntı: Nakuğod
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Kırdır ne duruyorsun xD
quote:
Orijinalden alıntı: blueshan
Kırdır ne duruyorsun xD
Alıntıları Göster
kırdır len ben 15 tane kırdırdım ik tane cold dagger cıkardım 20m kar basıtm +3e sattım
quote:
Orijinalden alıntı: Ss?
kırdır len ben 15 tane kırdırdım ik tane cold dagger cıkardım 20m kar basıtm +3e sattım
Alıntıları Göster
BEN ONLARI BİRAZ DAHA COĞALTIRSAN İYİ İTEM DÜŞER DİYORUM.BİRAZ DAHA DOLDUR GEMLERDEN FELAN.EPEY KIRDIRDIKTAN SONRA İYİ İTEMLER ÇIKMAYA BAŞLIYOR TAŞLARDAN ÇÜNKÜ.
quote:
Orijinalden alıntı: dasbilgisayar2
BEN ONLARI BİRAZ DAHA COĞALTIRSAN İYİ İTEM DÜŞER DİYORUM.BİRAZ DAHA DOLDUR GEMLERDEN FELAN.EPEY KIRDIRDIKTAN SONRA İYİ İTEMLER ÇIKMAYA BAŞLIYOR TAŞLARDAN ÇÜNKÜ.
Alıntıları Göster
4KnCn de deiği gibi no risk no oyun risk almadan bişey olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: l1n4
4KnCn de deiği gibi no risk no oyun risk almadan bişey olmaz
Alıntıları Göster
Her gece FT den sonra gaza gelip kırdırıyorum yeşil kutuyu... Şuana kadar düzgün bi item düşmedi.. Hep Bus, Deep Scar, Blade Axe, Totamic Club tarzı itemler düşüyor
quote:
Orijinalden alıntı: Akçalı.
Her gece FT den sonra gaza gelip kırdırıyorum yeşil kutuyu... Şuana kadar düzgün bi item düşmedi.. Hep Bus, Deep Scar, Blade Axe, Totamic Club tarzı itemler düşüyor
Alıntıları Göster
Daha bi$iy Yok ki Orada Biriktir az daha !! :)
Siyah yeşil mavi silvery
kırmızı kutu , yeşil kutu
kırma sıralaması xD
quote:
Orijinalden alıntı: theguitarist
Siyah yeşil mavi silvery
kırmızı kutu , yeşil kutu
kırma sıralaması xD
nerden düşüyor o gemler bana verin onları
quote:
Orijinalden alıntı: Ertungaa
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Ertungaa
obaaa
quote:
Orijinalden alıntı: Walter Heisenberg
quote:
obaaa
Alıntıları Göster
kırdırma derim . kırdırcaksan gemlerin çoğu red silver ağırlıklı olmalı bence
quote:
Orijinalden alıntı: Ertungaa
Alıntıları Göster
quote:
Bakkalda satıyolar amca bebelere lolipop veriyolarmış de o seni verir
quote:
Orijinalden alıntı: PAŞHA
quote:
Bakkalda satıyolar amca bebelere lolipop veriyolarmış de o seni verir
Alıntıları Göster
bence kırdırben paso gem toplayıp satyodum ama
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmed0v
quote:
Senin Gem Part 1,2 yada 3 den haberin yok mu?Bu forumda yayınlandı kırdıran kişiler ya çok şanslı ya da sen haklısın her kırışta ds oasis heros valor çıktı adama ss verdi gördük oyunun en değerli itemleri gemlerden çıkıyor ama dediğin gibi %70 i sc shell ve diğerleri şeklinde.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Ahmed0v
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Roofie Casanova
quote:
Orjinalden alıntı: Ahmed0v
quote:
Alıntıları Göster
Beyler Drop Olan gemlerden Cok iyi İtem Dusmuyor 75+ gemlerinde Guzel Drop Rate var Kırdıracaksanız Full Yellow Red Silver Kırdırın Digerlerinde Ben Pek sans Gormuyorum Benim Onerim Bu. Ama Chest Leri Kırdırabilirsin:)