Şimdi Ara

SATLIK OC CANAVARI DFI X38 T2RB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Niğde
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakart 3 aylık. Kutulu garantili faturalı. Kutu içeriği, UV kabloları falan duruyor. Kesinlikle sorunsuz. Tanıyanlar sorunsuz alışveriş yaptığımı bilirler. Fiyat 145 tl. Takas yoktur. Pazarlık yoktur

X16-X16 modunda crossfire en belirgin özelliği. Tabi bir de dış görünüşü ve oc kalitesi var. Kalitesini anlatmaya gerek yok.
    http://reviews.cnet.com/motherboards/dfi-lanparty-dk-x38/1707-3049_7-33366393.html

SATLIK OC CANAVARI  DFI X38 T2RB

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elophidae -- 5 Haziran 2010; 22:56:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: elophidae

İşlemci: İntel E 5300 + stok fan. Garantisi bitik sorun kesinlikle yok. Fiyat: 85 tl. İşlemci de GTS 250- 8800 GTS (G92) ya da hd 4850-4770 ekran kartı ile takaslanabilir.

INTEL işlemcilerin garanti süreleri 3 yıl olup, E5300'ün piyasaya giriş tarihi 2008 yılının son çeyreği (yaklaşık 1.5 sene önce) olduğunu dikkate aldığımızda, işlemcinizin garantisinin bitik (3 yılı aşmış) olması mümkün değil. Yani başka bir sebepten dolayı garanti kapsamı dışında olabilir ona bir şey diyemem, ancak garanti süresinin bitik (3 yılı aşmış) olmasının mümkünatı yok. İşlemcinizle ilgili bu konuda biraz daha detaylı bilgi paylaşabilirmisiniz ?
  • Tabii ki paylaşayım dostum. Ben işlemciyi forumdan bir arkadaştan aldım. Kutu garanti belgesi falan göndermedi sadece işlemciyi gönderdi. Bu nedenle de garanti bitik diye yazdım. Eğer dediğin gibiyse benim işlemcinin daha 1,5 yıl garantisi var demektir. Yoksa işlemcide sorun ya da garanti kapsamı dışında kalacak bir durum kesinlikle yoktur. Durum bundan ibaret yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elophidae -- 28 Mayıs 2010; 21:41:34 >

• İşlemci satılmış. Hayırlı olsun
  • pm
  • Anakart satışa devam. İşlemci satıldı

• pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ______________________________

• anakart tarafımdan alınmıştır kargosu beklenmektedır yavuz beyın gostermış olduğu kolaylıktan dolayı saygı ve selamlarımı sunarım tşkler ustadım
  • Rica ederim dostum. Kargo takip numarasını pm ile yolladım. Güle güle kullan. Bol oc li günler dilerim. Saygılar bizden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.