Şimdi Ara

SatoGrowth distributoru Durmus 0538 894 57 58

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satogrowth dogal boy uzatma urunu mevcuttur ayrica vucut gelistirme ve ozel egzersiz programlari mevcuttur. Satogrowth guvenle kullanabileceginiz boy uzatmada etkili bir urundur. kullanimi son derece kolaydir. Satogrowth dogal bir urundur. hormon vb. maddeler icermez. herhangi bir yanetkisi yoktur. 35 yas altindaki kullanicilarda etkilidir. Satogrowth ile birlikte ozel boy uzatma egzersiz ve diet kitapcigi ucretsiz olarak verilmektedir. Satogrowth hedeflenen boya ve kullanici yasina gore dort ayri paket olarak satilmaktadir. Garanti edilen maksimum boy uzamasi 10 cm dir. Urun siparisi ve diger urunler hakkinda bilgi icin asagidaki iletisim kanallariyla bizimle irtibata gecebilirsiniz.
    Durmus
    +90 538 894 57 58
    satogrowth-bilgi@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreurak -- 19 Şubat 2008; 21:39:31 >

• Bu nasıl bir şey hocam yan etkisi var mı kaça fiyatı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emreurak

satogrowth dogal boy uzatma urunu mevcuttur Turkiye ye gelmistir ayrica vucut gelistirme ve ozel egzersiz programlari da mevcuttur.ilgilenen arkadaslar asagidaki irtibat numaram ve email adreslerimle iletisime gecebilirsiniz.
    +90 543 433 73 75
    emreurak@hotmail.com
    emreurak@yahoo.com
     SatoGrowth distributoru Durmus 0538 894 57 58

nasil uzatiyor bu madde , ozellikleri ne ? garantisi varmi ? sagliklimi ? belli saglik sektorlerinden gaantisi varmi ? fiyati ne ? nereden tahsis edebiliriz? mesela ben 22 yasindayim boyum 1,76 ama ben 180 olmasini istiyorum. bunlarla bunu saglamam mumkunmu ?

• up++
  • ya bunlar boy uzatacam derken başka yerlerini kısaltır insanın. hapla falan boy mu uzarmış.
  • Su uzamaya bir cozum bulamadırlar zaten, genisliyozzda biraz da uzasak!!!
    (her ne kadar 500 kılo olmasamda!!)
  • up

sanirim birileri boy problrmi yapiyor ! sagda solda forumlarda arastirdim etkisi varmis . bende bursaya gittigimde alacagim ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.