Şimdi Ara

Sattığım 2. El Ekran Kartı İade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 2. el ekran kartı sattığım kişi birkaç saat sonra arayıp çalışmıyor diye iade istiyor. Kendilerine çalışırkenki videosunu atmıştım onların bozup bozmadığını bilemeyeceğim. Sizce ne yapmalıyım?

• Seri numarası alacaksın, hatta gerekirse ufak bir çizik atacaksın elektronik olmayan, şu baştaki metal kısım var ya orası mesela. Hatta iç çipine de atacaksın elektroniğe zarar vermeden. Adam çipini bile değiştirmiş olabilir. Sonra da tamam diyeceksin eğer bu işaretlerin hiçbiri yoksa adam değiştirmiş demektir, öyleyse has sekter lan ordan deyip geçeceksin parayı vermeyeceksin He, belki takarken dirençlere zarar vermiştir o zaman da iade etmezsin. Ama harbiden seninkinde çalışıyorsa, bilmiyorum artık o adamla senin aranda, belki adamın makinesi kaldırmıyordur.

5-6 sene önce mi ne, adam işlemci aldı tabi ben işaret attım seri numara aldım, sonra getirdi çalışmıyor dedi. Baktım değiştirmiş, bi çıktım levyeyle hassekter lan dedim kaçtı gitti adam. Parasını da aldıydım ama sonra verdim bi fakire, dolandırıcı da olsa kimsenin parasını yiyemem sinmez içime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 27 Mayıs 2020; 21:1:3 >

• öyle birşey mümkün değil satış gerçekleştikten sonra sorumluluk tamamen alıcıya aittir nereye başvurursa başvursun bir sonuç alamaz.
  • Çocuğu aradım ne yaptın diye teknik servise götür dicektim yoksa da şikayet et diyecektim avukatımla görüştüm zaten . Çocuk amd kullanmış önceden benim nvidia kartı takmış direk sıfırlamadan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cebay

Çocuğu aradım ne yaptın diye teknik servise götür dicektim yoksa da şikayet et diyecektim avukatımla görüştüm zaten . Çocuk amd kullanmış önceden benim nvidia kartı takmış direk sıfırlamadan...
    yani kart bozulmuş mu?
    yoksa sıfırlaması mı gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PONRO kullanıcısına yanıt
    önceden amd kullandığı için sıfırlayıp nvidia kurması gerekiyordu yapmış
  • geçen sene benim ekran kartı sattığım çocuğada üzerine basa basa en az 400w psu ile kullan dememe rağmen gitmiş 200w ile denemiş sonrada beni arayıp bu çalışmıyor demişti bende tekrar hatrlattım bu işlerden çok iyi anlayan bir "abisi" alakası yok demişmiş sonra gitti denedi yeni psu la çalıştı kart velet arayıp özür dilemişti bende bir güzel azarlamıştım telefonda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El Ekran Kartı Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    2.el ekran kartı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Valla çocuğun annesi kardeşim polis falan demişti laf arasında iade ile ilgili konuşurken. Bizim avukatı aradım sen de benim amcam savcı de diyip fırçala dedi vallahi daha uzun bir süre bir şey satmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cebay

Valla çocuğun annesi kardeşim polis falan demişti laf arasında iade ile ilgili konuşurken. Bizim avukatı aradım sen de benim amcam savcı de diyip fırçala dedi vallahi daha uzun bir süre bir şey satmam
    güyya benimde ps3 ü bir polis alacaktı adam polisim diyor ama parayı 1 haftadır havale edememişti ettim gelir diyor bekliyorum yok sonra ben sattım ürünü sen ara bankanı geri çek havaleyi dedim ses çıkmadı ekran kartı olayından sonra bir daha elektronik ürün satmam dedim zaten eskiden çok elektronik ürün sattım ama hiç bu kadar gerilmemiştim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.