< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Senden araba almamak lazım, peşimde dolanır durursun...
|
Aynı semtte birine satmıştık. İkide bir görüyordum sonra adam taşındı tabi. Yakın diye adam bir şey olunca getiriyordu bana, annem dalga geçerdi koş araban geldi diye
![]() |
Eski aracımızı aldığımız zaman Duman’ın albümü yeni çıkmıştı ve CD den sürekli dinlerdim, yeni arabada bluetooth var karışık çalarken o albümden bir şarkı çalmaya başladı ve tam yanımdaki kuzenime bu şarkıyı eski arabada çok dinlerdim diyecektim ki eski arabamızın yanından geçtik.
![]() |
Yıllarca severem kullandığım tertemiz 206 Quiksilver aracımı Gebze'de gördüm çok kötü durumdaydı, sanırım pert olup toplanmış, bir de apaçilerin eline geçmiş saçma modifiyeler yapılmış. Üzülmüştüm öyle görünce, ne anılarım vardı o araçta.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 16 Ocak 2019; 18:34:28 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DECF0C154 -- 16 Ocak 2019; 18:52:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahancer2 -- 16 Ocak 2019; 18:57:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1u2i3o4 -- 16 Ocak 2019; 19:23:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 16 Ocak 2019; 20:02:44 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 16 Ocak 2019; 20:43:1 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |