Şimdi Ara

Saturn 81 Level Glavie 600 Silk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Char name : LorD_LeGoLaS
    Level : 81
    Build : Glavie

Satıs : 600 Silk Ve Teklifleriniz

Charı yeni aldım 2 hafta oluyor kullanamadım sp farma sokmustumki 100 lwl geldi işime yaramayacak

Charın itemleri soyunuktu aldıgımda düzeltebildiğim kadar düzelttim suan da npc olanlarda var eline 76+3 glavie aldım crit 10 bastım 80 lwl bulamadım kasada ıvır zıvır elixsir element var charda 10 m gold vardır gerekirse alacak kişiye göre 20 M GOLD Altın bırakılabilir.

iletişim : battalgazi_87@windowslive.com veya özel mesaj atınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B4TT4L__G4Zi -- 26 Şubat 2009; 4:02:11 >

• Arkadaş Saturnde takas için char arıyordu 72 Wizz var Wizar 72 Cleric 48 de ondada 20 m falan vardı msn i serkan_tanriverdi34@hotmail.com
  • Ben suan icin 600 silke satma dusuncesindeyim

nasıl olsa 100 level geliyor yeni char actım sp farm yapıyorum 100 level de sp farm gercekten cok lazım ondan dolayı pek takas dusunmuyorum dusunsemde 76+ olması lazım wizard daha 72 level arkadasına sor bakalım üstüne ne nevirmis ?
  • Arabian Dressli 75 Lv xBow Char Var.Düşünürsen PM at
  • İsterseniz aracı olabilirim..
  • Alligator teşekkürler suan da xbow dusunmuyorum suan da tek dusuncem silk karsılıgı ama güzel bi charada hayır demem

sercan teşekkürler
  • Ayrıca sercan aracılıgımı kabul etti alacak olan arkadaslara aracı olacaktır
  • Char itemsizde olabilir ama sen bilirsin yine teşekkürler
  • Alli İlgin için teşekkür

charını sat bana direk silk ver charın ismi değişik olsa hic sorun olmayacak ama isminden kayıp etti

msn den dustum ondan girmedim geri

neyse char hala satılık ister 100 TL ister 600 silk
  • Up Yukarı
  • Up
  • Buda Öglen Upu

Ayrıca arkadaslar char a tekliflerinizi yapabilirsiniz char acil satılık ezik chara pre acmam gerekiyor acil olarak
  • 400 silk verebilirim.email ekledim konusalım
  • 74 lv Bowman Gaiada verebilirim

brave222@windowslive.com

Verfaction var bu arada ama hotmail adresi bilgileri tamam uygunsa ekleyiniz.
  • Suan da birkac arkadastan haber bekliyorum 450 SİLK'e kadar dustuk :D

takas olması icin charının email vertican olmaması lazım msn hackten char kaybetmek istemem
  • Up

Evet arkadaslar yokmu baska teklif ucuza verilecek char
  • Teklif Vercekler Bekleniyor

Ya eski DH kalmamıs kimse yorum vs yapmıyor fiyat veren yok char beleşe gidecek

up
  • kardes beni msnye ekle konuşalım ben verebilirim... ahmet cemil okur@ yahoo. com (boşlukları kapat) ben veririm
  • Bu Charı Ben 3 Hafta Once Aldım Bowa Cevirdim Farmını Yaptım Forumdan Muazsele Sattım Daha Sonrada Bugun Sanırım Char tatarramazan diye bir Arkadasa Satılmıs Gazi Konusuna Bakmamıs Bile :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.