Şimdi Ara

Saturn 90Lvl Ful Str Bow - SATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Build : Ful Str Fire Archer
    Lvl : 90
    Fiyar : 500ytl (Pazarlık yapılabilir)
    Ödeme Şekli : Amasya, Düzce ve duruma göre İstanbul elden. Diğer iller için önce para sonra char şeklinde havale.
    İletişim : deli_ayaz06@hotmail.com veya 05466234240

Char saturn serverinde olup skil ve item olarak güzel bi chardır. Charın farmı bitmiş sayılır. Benim yapılandırmam lightingi 52 ye çekip coldu 68 e yükseltmekti. Onun için curst eart toplanması lazımdı ve ondan sonrada farmı biticektir. ss ler aşağıdadır. Kasasında bol miktarda elixir tablet ve element mevcut olup 50m goldu bulunmaktadır. Vereceğim bu ıd nin üzerinde bi char daha bulunmaktadır. Eldorado serverinde 80lvl ful int spear. O charda ful itemlidir. Yani tek ıd de 90 ve 80lvl 2 char vardır. Fiyat olarak düşüncem 500ytl. Az miktarda pazarlık yapılabilir. Takas düşünmüyorum lütfen takas için ve özellikle chara önce bakıyım hoşuma giderse alırım yada önce char sonra para diyerek kimse eklemesin. Char Amasya, Düzce ve duruma göre İstanbuldan elden satılabilir. Diğer illerden alacak arkadaş olursa havale ile satış gerçekleşir. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Ss ler güncellenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undeadboy -- 27 Eylül 2008; 11:15:01 >

• Char Gerçekten Sağlamdır
    Gerek Demonda Lordda Gerekse Pvpde
    Saturnden Watari
    Checkten Sonra Lordda Party'e Gelmedin Lordu Kesemedin Unutmadım Bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterCallVicke -- 14 Eylül 2008; 14:31:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BousterHawk

Char Gerçekten Sağlamdır
    Saturnden Watari

hahaha nop o değilde sanada yaramadı banada neyse kankam satılana kadar keseriz. Yalnız dikkatimi çekti penonlarda taxiyi bıraktım isy da senin adın geçmeye başladı Sağolasın yorumun için

• Güncel.
  • hayırlı satışlar

ap
  • Sağolasın.
    Güncel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: undeadboy

quote:

Orjinalden alıntı: BousterHawk

Char Gerçekten Sağlamdır
    Saturnden Watari

hahaha nop o değilde sanada yaramadı banada neyse kankam satılana kadar keseriz. Yalnız dikkatimi çekti penonlarda taxiyi bıraktım isy da senin adın geçmeye başladı Sağolasın yorumun için

SheqerSheY den bize lordmu kalıyo

• Güncel.
  • Güncel
  • Güncel.
  • canı nedn aaz_?
  • İtemlerde str eksiği olduğu için

quote:

Orjinalden alıntı: AngelSoul

canı nedn aaz_?
  • o charı alan saten str basmasını billir bnceChar güzelde nie 68 cold fln yapmayı düşünüon??Cold 30 Ligth 90olsa daha ii değil mi??
  • İtemlere zaten str basılıyor yakında inş tamamlanır. Ss ler güncellenecek. Cold konusuna gelince amacım phy defansı arttırmak ve şimdiden olumlu yönlerini görmeye başladım.
    quote:

Orjinalden alıntı: sage29

o charı alan saten str basmasını billir bnceChar güzelde nie 68 cold fln yapmayı düşünüon??Cold 30 Ligth 90olsa daha ii değil mi??

Güncel.
  • Satılmıştır.
    Kilit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.