•Karakter adi : dexterity •Server : Saturn •Build : Dual Weapon ( Glavie & Bow & Fire ) •LVL : 107 •Istenen Karsilik : 400TL Pazarlık Payı Vardır •Satiş Yöntemi : Balikesir Antalya Aydın Mugla Ankara Eskişehir Elden Satılabilir Diğer Hesaplar İçin Bilgi Verilecektir. •MSN : Ciddi Alıcılara Verilecektir..
Iletişim Bilgileri :
•Ad ve Soyad : Erman Ergin •Yaşadiği Şehir : Ankara •GSM : Ciddi Alıcılara Verilecektir Siz Numaranızı Bırakın Biz Size Ulaşırız.
Char Hakkında : Char İlk Sahibi Erman Abidir. Forumlarla İlgisi Olmadıgı İçin Konuyu Ben Actım Charda Email Vertican Vardır Chara Özel :) Ayrıca 174 Silki Bulunuyor DualWeapon Olarak İddialı Olacagınızı Düşünüyorum. Şimdiden Alacak Arkadaşa Hayırlı Olsun
Ciddi Alıcılar Msn ve Telefon Numaralarını Konu Altına Veya Bana Özel Mesaj Atabilirler Para Elimize Gecmedikce Chara Girelim Bakalım Vs Çocuksu Cümlelerle Gelmeyin Herşey Resimlerde Mevcut.
Konu Günceldir...
Up
Hayırlı Satışlar Süleyman . . Güzel çar , bi de Dual Weapon off
yürü git kardeşim 400tlymiş...kesin yolda saksı düştü
hayırlı satışlar gerçekten ucuz..bide dual weapon parası olan için değişik bi char deneyimi olabilir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme