Bence sadece cleric/warrior yetmez 2de bard almalıydı partiye teki magic damage absorb basardı diğeri magic damage artırıcı ozaman daha iyi olurdu
puhahaha :) Noobmusun kardeşim git medusayı kes foto koy İsu artık Tat vermiyor :) bide 100Lv sın ya ayıp valla insan utanır :)
hahahaha valla life sız kesmişim haberim yok ilk defa gördüm nasıl farketmemişim:D isu tg kesmesi mudusa kesmeden daha zevkli:D
quote:Orijinalden alıntı: Aazam Isy haritada arkanda gözüküyo ya..? sanırım onlar Ghost SungSunglar o zmanlar vardı dikkat edersen üç tane mor nokta var bir önünde iki arkasında
quote:Orijinalden alıntı: Sweetkiller puhahaha :) Noobmusun kardeşim git medusayı kes foto koy İsu artık Tat vermiyor :) bide 100Lv sın ya ayıp valla insan utanır :) Medusaya gidip çerez elitleri kesip geri geliyolar artık
quote:Orijinalden alıntı: __Luria__ Evt şimdi bile gitim uniqueleri kesdik geldik bugu neden kaldırdılar anlamadım Kalkması bi yandan iyi oldu.Mesela dün biz 3 kişi 7 saat 40 dakika da kesebildik. Ben DeathBaby