Şimdi Ara

Satürnde Sp Farm YaPıLıR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

KASICAK CHAR:94 Lv FF Bow

Nick:ll_ReiS_ll (Char 7/24)Kasılır

msn:eurotica00@hotmail.com (7/24 acıktır Msn)

100k sp:100 silk

200k sp:150 silk

300 k sp:250 silk

400k sp:350 silk

1m sp:750 silk

İSTEYENE CARIN SKİLLERİ GÖSTERİLİR SADECE YAZMANIZ YETERLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eurotica -- 24 Temmuz 2009; 10:23:10 >

• Sakın bu adama yaptırmayın farm falan.Gerçi yapacak charı yoktur burda milleti kerizlemeye çalışıyor.Arkadaşımızın charını çalmış.Saturn'de Sp Farm isteyenler ''DostDeli'' ve ''Serc@n'' bulsunlar.
  • La oLm geL satürne bakayım sana pm atayım ne diyon sen illa arkilerine yaptıracak

sp farmı
    :S
  • Arkadaşlarıma yaptırma derdim falan yok a ilerizekalı.Senin dolandırıcı olduğundan bahsettim.Silki alıp çevrimdışı olacağından eminim.
  • Yaptımayın Bn Bu Adama Para Verdim Lafta 76 Lv Yapıcaktı beni 7x ken 74 yaptı birdaha haber alamadım bu adamdan
  • abowwww yalancımısın oLm sen ben ne zaman sp farm yaptım yemin etsene oLm ne kadar serefsizsiniz siz:S
  • Sahtekar
  • Bak böyle dayanamayıp iki kere bir hafta ban yedim ama bu sefer kendimi tutacağım ban yemek istemiyorum çünkü ban yeyince senin gibisine karşı uyaramıyorum arkadaşları.Ne sahtekar bir adamsın ya char çalıyorsun , milletin parasını alıp kandırıyorsun ve bunu tüm forum biliyor neredeyse ama sen hala inkar ediyorsun.Diyecek kelime çok ama burada edemiyorum.
  • SAten Sp Deil Beni Lv Kasıcakdın İyi Hatırla SimhaN Lafta Askere Gidicektin 1 Aya Kalmadan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.