Sabahtan Söyleselerdi Kapasiteyi Melek Kanadı Yerine Pre Alırdım Simdi Silk de Yok
Birde Bug Report Göndersin Birisi Net Cok Dusuk Bişey Yapamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: DostDeli
Adamlar Simdi Benden Yemedikleri Laf Kalmadı :D
Sabahtan Söyleselerdi Kapasiteyi Melek Kanadı Yerine Pre Alırdım Simdi Silk de Yok
Birde Bug Report Göndersin Birisi Net Cok Dusuk Bişey Yapamıyorum
Alıntıları Göster
Düzelmiş
quote:
Orijinalden alıntı: D.C.P.
Düzelmiş
Alıntıları Göster
rev6nın hatasımıydı joymaxın mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: América
rev6nın hatasımıydı joymaxın mı ?
Alıntıları Göster
troy da farksız deil premium suz girmek olum artık Loader bil sıkıcı oLmaya basLadı kendi char ıma pre alıyorum fakat su an kastıgım bi kactane char var onlara pre almak su an akıl işi deil o yuzden giremiyorum GM ler su kapasiteyi YUKSELT sin artık
quote:
Orijinalden alıntı: RuZGaR_Boy
troy da farksız deil premium suz girmek olum artık Loader bil sıkıcı oLmaya basLadı kendi char ıma pre alıyorum fakat su an kastıgım bi kactane char var onlara pre almak su an akıl işi deil o yuzden giremiyorum GM ler su kapasiteyi YUKSELT sin artık
Alıntıları Göster
Bende Saturndeyim 1-2 Güne Bu Problem Giderilecektir
quote:
Orijinalden alıntı: BetterCallVicke
Bende Saturndeyim 1-2 Güne Bu Problem Giderilecektir
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Saq0_Pa
Alıntıları Göster
arkadaşlar ne kadar saçma bu yaptıgınız? bir kaç çapulcudan oluşan 1000 char hackleyip marifet sanıp video yapan insanlara güveniyosunuz neden resmi bi kkurum olan joymaxa değilde çapulcuların sitesine güveniyosunuz? ki site illegal ztn
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6CB3B4454
arkadaşlar ne kadar saçma bu yaptıgınız? bir kaç çapulcudan oluşan 1000 char hackleyip marifet sanıp video yapan insanlara güveniyosunuz neden resmi bi kkurum olan joymaxa değilde çapulcuların sitesine güveniyosunuz? ki site illegal ztn
Alıntıları Göster
3500 yazıyor yaw ne 1000 ' i ?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D
3500 yazıyor yaw ne 1000 ' i ?
Alıntıları Göster
düzeltmişler sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: _baron_
düzeltmişler sanırım
Alıntıları Göster
Rev6'nın hatasıdır büyük ihtimal, Çünkü Rev6 çok sık ve çok basit hatalar yapıyor . . . Ama düzeltmişlerse sorun yoktur . . .
quote:
Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109
Rev6'nın hatasıdır büyük ihtimal, Çünkü Rev6 çok sık ve çok basit hatalar yapıyor . . . Ama düzeltmişlerse sorun yoktur . . .
Alıntıları Göster
hata giderilmiş. şuan 3500 kapasiteli gözüküyor
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Id
Niye konuları hortlatıyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: 1881-193∞
quote:
Niye konuları hortlatıyorsun
Alıntıları Göster
" *£Lv£dA* " nickli kişi ilk mesajında düzelmiş demiş işte. Daha ne yazıyorsunuz anlamadım.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Bu zeki arkadaş yüzünden diğerleride yanlış yorum yaptı 1 ay önceki konuyu hortlatmış o sadece 1-2 güne mahsus bi olaydı düzeldi..
quote:
Orijinalden alıntı: Canistan
" *£Lv£dA* " nickli kişi ilk mesajında düzelmiş demiş işte. Daha ne yazıyorsunuz anlamadım.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Canistan