Şimdi Ara

Savage2 mi World of kung fu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

World of Kung Fu gameplay video;

part1

part2

Arkadaşlar kararsız kaldım oynayanlar bana yardım etsin hangisi daha sürükleyici ve eğlenceli ona göre indircem.(Oynayacaklarda burada sölesin yanlızlık çekmiyim :)

Videolar açılmıyorsa
    sırayla Başlat/Ayarlar/Ağ bağlantıları/Yerel Ağ Bağlantısı(sağ tık)/Özellikler/İnternet Erişim kuralları(TCP/IP)(üstüne bi kez tıklayıp Özelliklere basıyoruz.)/Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullanı işaretliyoruz./Yeğlenen DNS sunucusunun karşısına 4.2.2.2 /Diğer DNS sunucusunun karşısına 4.2.2.1 yazıp tamam diyoruz çıkıyoruz

NOT:Eğer internetle ilgili problem yaşıyosanız aynı adımları izleyerek DNS sunucusu adresini otomatik olarak al'ı işaretliyin sorun kalmıyacaktır.Artık videolarımı izleyip bana ne oynayacağımı söyleyebilirsiniz :)

• ikisini de oynadım ama ikisi de birbirinden çok farklı oyunlar.
    savage 2 el becerisi istiosan bu oyunda bol bol mevcut grafikleri güzel full pvp içinde geçio.
    world of kung-fu bol silahları olan alan skilleriyle kasması zevkli bir oyun pvp sistemini tam olarak bilmiyorum ama grafik açısından da pek iyi değil. Ben de pek PvE sevmediğim için ben olsam savage 2 yi seçerdim ama yine de senin zevklerine kalmış
  • saol kardeş yorumun için savageyi indircem sonrada YS online ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsburak5b

saol kardeş yorumun için savageyi indircem sonrada YS online ;)

Savage nasıl bi oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The God of Education'a ne oldu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.