Arkadaşlar kararsız kaldım oynayanlar bana yardım etsin hangisi daha sürükleyici ve eğlenceli ona göre indircem.(Oynayacaklarda burada sölesin yanlızlık çekmiyim :)
Videolar açılmıyorsa sırayla Başlat/Ayarlar/Ağ bağlantıları/Yerel Ağ Bağlantısı(sağ tık)/Özellikler/İnternet Erişim kuralları(TCP/IP)(üstüne bi kez tıklayıp Özelliklere basıyoruz.)/Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullanı işaretliyoruz./Yeğlenen DNS sunucusunun karşısına 4.2.2.2 /Diğer DNS sunucusunun karşısına 4.2.2.1 yazıp tamam diyoruz çıkıyoruz
NOT:Eğer internetle ilgili problem yaşıyosanız aynı adımları izleyerek DNS sunucusu adresini otomatik olarak al'ı işaretliyin sorun kalmıyacaktır.Artık videolarımı izleyip bana ne oynayacağımı söyleyebilirsiniz :)
ikisini de oynadım ama ikisi de birbirinden çok farklı oyunlar. savage 2 el becerisi istiosan bu oyunda bol bol mevcut grafikleri güzel full pvp içinde geçio. world of kung-fu bol silahları olan alan skilleriyle kasması zevkli bir oyun pvp sistemini tam olarak bilmiyorum ama grafik açısından da pek iyi değil. Ben de pek PvE sevmediğim için ben olsam savage 2 yi seçerdim ama yine de senin zevklerine kalmış
saol kardeş yorumun için savageyi indircem sonrada YS online ;)
quote:
Orijinalden alıntı: gsburak5b
saol kardeş yorumun için savageyi indircem sonrada YS online ;)