Şimdi Ara

savarona klanımıza davetlisiniz...Seviye 8 - 24 Ocak 2016-Güncel: 34/50 #2C8Y8U92 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
8
Favori
15.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Times

arkadaşlar 67 levelim kabul eder misiniz bilmem 1500 kupa istemişsiniz ben ona göre kupa çıkacağım cevabınızı beklemekteyim

Hocam ilk sayfada belirttiğimiz kriterlere göre alım yapıyoruz.
  • anladım hocam tabiki kurallarınız vardır bende 5. inşaatçıyı alcam 2 3 güne sanırım bir veya iki haftaya o kriterleri yakalarım istek atarım klana iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Times

anladım hocam tabiki kurallarınız vardır bende 5. inşaatçıyı alcam 2 3 güne sanırım bir veya iki haftaya o kriterleri yakalarım istek atarım klana iyi oyunlar

Teşekkürler size de iyi oyunlar.. Her zaman bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White1nk -- 13 Nisan 2015; 1:59:09 >
  • İstek yolladım ama daha kabul edilmedi umarım edersiniz th8 full savunmam var

Edit=Reddedildi ya isteklerinize uyuyordu halbuki bari konudaki klana giriş şartlarını değiştirin de insanlar boşuna istek yollamasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 14 Nisan 2015; 18:20:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

İstek yolladım ama daha kabul edilmedi umarım edersiniz th8 full savunmam var

Edit=Reddedildi ya isteklerinize uyuyordu halbuki bari konudaki klana giriş şartlarını değiştirin de insanlar boşuna istek yollamasın

Hocam klanda diğer yönetici arkadaşlarımız isteğinizi incelemişlerdir. Klan alım kurallarında yazdığımız gibi profil bilgilerinize baktıktan sonra değerlendirme yapılıyor.

Sırf bu tepkiler için özellikle kırmızı yazıyla yazdım bu kuralı hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White1nk -- 14 Nisan 2015; 18:46:31 >
  • Bende geleyim madem. sevdim klanın:)). Cem adım dostum akşama doğru istek atarım.

• Güncel

• Th8 alınıyoru başa yazın pls bütün şartları okudum en altta th8 alınmıyor artık demişsiniz. :)
  • yener44 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam, bildiriyorum hemen konu sahibi arkadaşıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

Haklısınız hocam, bildiriyorum hemen konu sahibi arkadaşıma

Bu uyarımdan ötürü beni klana almanızı rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yener44 -- 23 Nisan 2015; 20:35:53 >
  • Güncel..
  • Güncel
  • YusufRain Y kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hakkımızda düşündükleriniz için teşekkürler. Sizlerle oynamayı isterdik lâkin daha önceden yapmış olduğumuz toplu alımların hüsranla sonuçlanması nedeniyle klanda toplu alım yapmıyoruz. Durumu anlayışla karşılamanızı umuyor ve ilginize teşekkür ediyoruz.
  • th9 full duvar 9 eger klan savaşlarına girmeme bi şansım varsa gelebilirim...
  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim.

• Malesef hocam klanın level atlaması herkes için güzel bir durum olduğundan bütün klanın savaşmasını istiyoruz.
  • "...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yşahin -- 4 Mayıs 2015; 8:32:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kupa yetmemesi durumunda özelden yada buradan köy profilini paylaşırsanız ona göre irtibata geçebiliriz sizinle köyünüzün kriterlere uygun olduğu takdirde durumunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White1nk -- 4 Mayıs 2015; 7:05:55 >
  • Klanımız 5. seviye olmuştur.

• Alım var mı gelebilir miyim

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.