Şimdi Ara

savarona klanımıza davetlisiniz...Seviye 8 - 24 Ocak 2016-Güncel: 34/50 #2C8Y8U92 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
8
Favori
15.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1170 kupadayım şimdi çıkıyorum 1300'e. 61 level'ım okçu ve barbar'ım 5 cumartesiye dev de 5 olacak. Sürekli asker atarım. Gelebilir miyim?
  • Zahmetsiz kupa nasıl kasılır.
     savarona klanımıza davetlisiniz...Seviye 8 - 24 Ocak 2016-Güncel: 34/50 #2C8Y8U92 savarona klanımıza davetlisiniz...Seviye 8 - 24 Ocak 2016-Güncel: 34/50 #2C8Y8U92

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 18. Galibiyetimizi aldık bize kim dur diyecek

• Benim kupa 1037 olduğu için gelemiyorum.Askerler 4.seviye davet etmeniz mümkünmü?

Edit:1420 oldum istek yolladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 15 Haziran 2014; 19:22:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rds kullanıcısına yanıt
    1407 kupalı,seviye 4 askerli birini neden kabul etmediniz anlamıyorum.İlginç.

Reddeden Floki arkadaşımızmış bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 15 Haziran 2014; 20:40:29 >
  • bazen asker ve kupa seviyesi yeterli olsada profil ve koy gelisim durumu yeterli olmayabiliyor dostum..

•  savarona klanımıza davetlisiniz...Seviye 8 - 24 Ocak 2016-Güncel: 34/50 #2C8Y8U92
  • Iyo guzrlde 44 lvlim farm olayindayim saglamda gelisiyorum gelirim kabul eserseniz

• Klanim guzel ama maksat ortam diye biraz once ciktim davet bekliyorum isim Break4love

• quote:

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

Klanim guzel ama maksat ortam diye biraz once ciktim davet bekliyorum isim Break4love

inimkansız bir şey bu, oyunun içinden nasıl bulupta davet atacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

Klanim guzel ama maksat ortam diye biraz once ciktim davet bekliyorum isim Break4love

inimkansız bir şey bu, oyunun içinden nasıl bulupta davet atacağız?

Kusura bakmayin 45 oldu lvl ben giremiyorum nasil gircem yolu yokmu

• quote:

Hocam size bizim klanımızdan birisi mi çıkın dedi? yoksa kendiniz mi çıktınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

quote:

Hocam size bizim klanımızdan birisi mi çıkın dedi? yoksa kendiniz mi çıktınız?

Yok kendi klanim vardi dirilis diye baskasina devrettim Dedim ortam guzel olur buraya geceyim yani burda gordum bende yeni gelismekteyim fikir alis veriside olur vs vs vs

• Konu altlarda kalmış uplayalım da klan arayan, kazanmayı seven klan arayan arkadaşlar da görsün.

• 1300 kupa şartı varmış

benim 1212 kupam var. dev ve okcu 4. seviye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratt45 -- 21 Haziran 2014; 18:34:42 >
  • Serimiz devam ediyor.
     savarona klanımıza davetlisiniz...Seviye 8 - 24 Ocak 2016-Güncel: 34/50 #2C8Y8U92
  • quote:

Serimiz devam ediyor.
     savarona klanımıza davetlisiniz...Seviye 8 - 24 Ocak 2016-Güncel: 34/50 #2C8Y8U92

21 savaslik 100 uzerinde yildizlarla alinan galibiyetler serisi

• Istek gönderdim fakat dh den olduğumu belirtmeyi unuttugum icin reddediodim alir misiniz

• quote:

Serimiz devam ediyor.

Tebrik ederim. :)

• 73 lvlim askerlerde 5.seviye klana başvururken dh'den geliyorum yazmayı unuttum bu yüzden reddedildi galiba.Alımlarınız devam ediyorsa klanınıza katılabilirmiyim? oyun nickim: Necrozone

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.