Şimdi Ara

!!! SAVAŞ BAŞLADI !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: samplus

Vay be Bu topik açıldığı gün 7.kolorduda askerdim. Ne gündü ya. Tezkere meclisten geçmemiş, biz yüklediğimiz araçları geriye boşaltıyorduk. Destek kıtaları toplanıyorlardı geri dönmek için. Ne günlerdi yaw

Diyarbakır'da yaptın demek. Kolordunun karşısındaki lojmanlarda oturuyordum. Tabi 2002 yazı geldik İstanbul'a.

• waybe!
  • way be eski savaşlara bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemturk

way be eski savaşlara bak

çok eski
  • yeniside kapıda hocam
  • bu anın ilk görüntüleri mevcut mu acaba? haberlerde felan göstermişti siren sesleri ilk dakikalar felan o görüntüler var mı?
  • Petrol vampirleri yüzünden bir milyon civarı insan öldü bu son savaştan beri. Bu gözü dönmüşlük hiçbir şey tanımaz, tanısaydı, II.Dünya Savaşında 60 küsur milyon insan ölmezdi. Güçlü ülkelerin dayılık (!) ıspatının faturası böyle oluyor. O kadar dökülen kanın hesabı sorulacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrem

quote:

Orjinalden alıntı: samplus

Vay be Bu topik açıldığı gün 7.kolorduda askerdim. Ne gündü ya. Tezkere meclisten geçmemiş, biz yüklediğimiz araçları geriye boşaltıyorduk. Destek kıtaları toplanıyorlardı geri dönmek için. Ne günlerdi yaw

Diyarbakır'da yaptın demek. Kolordunun karşısındaki lojmanlarda oturuyordum. Tabi 2002 yazı geldik İstanbul'a.

çok geldim gittim hem lojmanlara hem kolorduya...

• kuzey ırağa girmek şart
  • YUH ULAN 2003 TEKI KONUYU HORTLATMISSINIZ

BRAVOO
  • Hort mu Amerikada İrana Saldırsa, Amerikanın Yanındayım. Kürtlere Ölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samotth -- 10 Ekim 2007; 12:45:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.