maalesef çin de amerikan güdümlü bir ülke olma yolunda hızla ilerliyor..bütün ekonomisi amerka üzerine. Kafa atacak olansa bence euro olcak,bu olaylardan sonra türkiye'yi yanlarına çekmeleri gerektiğini anlarlarsa (büyük ve hazır bir ordu bakımından) ve türkiyede yolunu bu yönde çizerse tabi. esir askerlerin hali ise tam bir hollywood komedisi idi..
adamlar nasıl korkmuş öyle yazık :-P paralı asker oldukları nasıl da belli oluyordu.
Irak isterse Lahey Savaş Kanunlarına göre ABD lejyonerlerini (paralı askerlerini) istediği an öldürebilir.. Yani esirlerin hayatı Saddam'ın insafına kalmıştır..
Hepsinin Canı Cehenneme O gerizekalı ipnetorlar. Biz o ülkeye gireceğiz. Irak halkı da Al tabi ülkemi al petrolümde senin olsun gibisinden bir şey bekliyordu heralde.. Canları Cehenneme.. Bence el altından Irak'a yardım yapılmalı. ****** ABD-İNG ve Yalakaları[Maalesef aralarına bizim ülkede katıldı] yok edilmeli diyeceğim arada bizim ülkede var..
Irak; geçtiğimiz günlerde esir aldığı ve görüntülerini televizyondan yayınladığı 4 erkek ve 1 bayan Amerikan paralı askerlerinin infaz edildiğini açıkladı..
etsinler abd cesasını alsın
ABD yaparken iyi ırak yaptı mı dokunuyor *****lere onlara bu müstehak
Ben ABD askerinin infazını Dünyaya Yayınlardım CANLARI CEHENNEME!.
ırakın o askerleri infaz etme hakkı var
çünkü usa uk hukuksuz saldırdılar(hoş french cin russiaya pay verselerdi hukuki olacaktı) dolayısıyla o askerler terorist muamelesi görür
Yaw Rusya'nın bilmem ne nin.. Onayını kim takar?. Ben olsam!. Aha gördünüz mü Dünya bu ABD askeri. AHA gördünüz mü dünya şimdi kafası orda.. Hokus pokus.. O da ne kafası yok oldu.. Muhaaaaaa
savaş başladı ama amerika çöle saplandı
Saplandığı falan pek yok.. Bağdat'ın 80km yakınına kadar gelmiş ipnetorlar!. Ş*E*R*E*F*S*İ*Z puşlar !.
hortcan sıkıntısı
quote:
Orjinalden alıntı: bilallica
hortcan sıkıntısı
başka yollar denemelisin
ne mesela
quote:
Orjinalden alıntı: bilallica
hortcan sıkıntısı
Hortlakları sevmez bu forum haberin olsun
Vay be Bu topik açıldığı gün 7.kolorduda askerdim. Ne gündü ya. Tezkere meclisten geçmemiş, biz yüklediğimiz araçları geriye boşaltıyorduk. Destek kıtaları toplanıyorlardı geri dönmek için. Ne günlerdi yaw