Şimdi Ara

Savaş Bitmedi (2. Bölüm Çıktı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
5
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilimkurgu hikayemi sizlerle paylaşıyorum. Umarım beğenirsiniz. Devamı gelecek.

Bölüm 1

Yıl 2030, 3. Dünya Savaşı biteli 4 yıl oluyor. Türkiye savaşa belki katılmadı ama Dünyanın
    toparlanması çok uzun sürecek gibi. Fransa, İngiltere, İtalya, ABD, Güney Kore. Rusya ve
    Kuzey Kore'ye karşı. Türkiye bu savaşın dışında kaldı ama bu savaş Türkiye'yi de etkiledi.
    Savaşın sonucunda Rusya parçalandı. Hani şu yüzölçümü bakımından dünyanın en büyük
    ülkesi Rusya artık yok. Rusya parçalanınca yeni bir devlet kuruldu. Büyük Pansiya. Ama o
    da çok uzun sürmedi ve iç savaşlar yüzünden o ülke ikiye bölündü. Kuzey Pansiya ve Güney
    Pansiya. Bu iki ülke arasında ki gerginlik hâlâ devam ediyor. Ve öyle çabuk bitecek gibi de
    değil. Ben BST Timinden Cem ve en yakında bize verilecek görev Pansiya'ya git olacak
    gibi.

Bölüm 2

Uçaktan atlıyorum. Yüzüme şiddetle vuran rüzgarı hissediyorum. Savaşın ortasına indiğimi düşünmek beni mahvediyor.
    İki yok olmak üzere olan ülkenin savaşı ve ben oraya gidiyorum. Görevim araştırmak. Güney Pansiya'da biyolojik silah
    kullanılmasından şüpheleniliyor(?). Araştır. Kullanıldığını kanıtla ve geri dön. Peki kullanılmıyorsa ki ben kullanıldığını
    düşünmüyorum. Ne olacak kullanılmıyorsa? BST Timi beş kişiyi gönderdi. 742, 715, 002, 010, ben yani 999. En son katılan
    benim sanırım. En iyimiz liderimiz, deneyimlimiz 002. "Paraşütü aç! Aç şu paraşütü lanet olası! 999 Sana diyorum."
    Bana 999 denmesinden nefret ediyorum. Benim adım Cem! "Aç şu paraşütü gebermek mi istiyorsun?" sesi beni
    uyandırdı o anda ipi çektim ve havada yavaşladım. Ormanın ortasına iniyoruz. Güney Pansiya'nın yıllar önce terkedilmiş
    şehri olan Moskova. Moskova bir zamanlar başkentti. Artık sadece birkaç kişi yaşıyor. Savaştan onlar da kaçmıştır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemmsaH35 -- 5 Ocak 2014; 17:52:59 >

• Ogame Tr forumunda buna benzer bi hikaye mı vardı

Bir de bazı kelimelerde bosluk var dostum tek bende mı oyle ?

Parç alandi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyy çok severim böyle hikayeleri ama biraz daldan dala atlamışsın gibi geldi.
    Neyse devam
  • Telefondan yazdığım için düzelttim.
  • Takip. Okurum birazdan
  • 2. Bölüm Akşam gelecek.
  • Oo denizcem helal knk efe ben
  • Bu hikaye değil ki daha tarih kitabı gibi
  • öyleyse gelece?i görüyor olmam lazym :D
  • telefondan yazma. hikayeyi uzun tut.
  • 2. Bölüm geldi nasıl sizce?
  • Güzel bir hikayeye benziyor takip
  • Takip
  • Takip
  • Takip
  • 3. Bölüm biraz gecikti ama bu akşam atmaya çalışacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemmsaH35

3. Bölüm biraz gecikti ama bu akşam atmaya çalışacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pansiya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.