Şimdi Ara

MAFİA 2 CHAPTER 6 / HAPİSHANE İLK DÖVÜŞ YERİ YARDIM !!!! GEÇEMİYORUM !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YUKARIDA YAZDIĞIM GİBİ SATRANÇ OYNAYAN ADAMIN YANINA GİTTİM,O'NEIL SENI TANIDIM V.S DEDİ NEYSE.BİLİYORUM ORDA DAYAK YİYECEĞİZ AMA 10 DK AŞKIN KAVGA EDİYORUM KİMSE AYIRMIYOR.CAN DA AZALMIYOR.

2 FARKLI İLAÇ DENEDIM OLMADI.TRAINER YOK ZATEN.BU SORUNU HALLEDECEK BİR ŞEY BİLİYORSANIZ LÜTFEN YARDIM EDİN.

• quote:

Orijinalden alıntı: ToReDox5

ARKADAŞLAR YUKARIDA YAZDIĞIM GİBİ SATRANÇ OYNAYAN ADAMIN YANINA GİTTİM,O'NEIL SENI TANIDIM V.S DEDİ NEYSE.BİLİYORUM ORDA DAYAK YİYECEĞİZ AMA 10 DK AŞKIN KAVGA EDİYORUM KİMSE AYIRMIYOR.CAN DA AZALMIYOR.

2 FARKLI İLAÇ DENEDIM OLMADI.TRAINER YOK ZATEN.BU SORUNU HALLEDECEK BİR ŞEY BİLİYORSANIZ LÜTFEN YARDIM EDİN.

Vallaha ben orada dayak yiyeceğimi bilmiyordum onun için daldım sonra zaten yeniliyorsun yani allah ne verdiyse dal sen.
  • bazı yerlerde bazı tuşlara basmanı istior diye hatırlıyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickipedia

bazı yerlerde bazı tuşlara basmanı istior diye hatırlıyorum hocam.

Dövüşme kalkınca zaten 1-2 dakıka sonra vuramaz hale geliyorsun.Adam savunmayı bıraktıgın an zaten direk dövüyor-vuramıyorsun ki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nickipedia

bazı yerlerde bazı tuşlara basmanı istior diye hatırlıyorum hocam.

Dövüşme kalkınca zaten 1-2 dakıka sonra vuramaz hale geliyorsun.Adam savunmayı bıraktıgın an zaten direk dövüyor-vuramıyorsun ki.

fazla hatırlamıyorum hocam.ama çok basitti çok rahat geçmiştim
  • 1 gündür onunla uğraşıyorum.Kafayı yiyecem.
  • Hocam bir keresinde banada öyle olmuştu.O bölüme baştan başla.Vurabildiğin kadar vur adama sonra zaten ara sahne giriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi41

Hocam bir keresinde banada öyle olmuştu.O bölüme baştan başla.Vurabildiğin kadar vur adama sonra zaten ara sahne giriyor.

En fazla 4-5 kere vurabiliyorum zaten.Ondan sonra adam ne yaparsam yapayım vurdurtmuyor.Ama geçmiyor işte.Anlamadım bir şey.Yeniden yüklüyorum.Umarım işe yarar bu sefer.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jedi41

Hocam bir keresinde banada öyle olmuştu.O bölüme baştan başla.Vurabildiğin kadar vur adama sonra zaten ara sahne giriyor.

En fazla 4-5 kere vurabiliyorum zaten.Ondan sonra adam ne yaparsam yapayım vurdurtmuyor.Ama geçmiyor işte.Anlamadım bir şey.Yeniden yüklüyorum.Umarım işe yarar bu sefer.

Hocam dediğim gibi bölüme baştan başlayın. Düzelecektir. Ve mümkünse trainer falan kullanıyosanız kullanmayın.
  • Dostum orada ilk kez O'Neil ile karşılaştığında oyun senaryosu gereği yeniliyorusun.Mecbur yenileceksin.Galiba sorunun bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiqeCaLe -- 4 Haziran 2012; 16:46:59 >
  • Bazı bölümlerde sorunlar oluşabiliyor. Tam hatırlamıyorum ama çok uğraşılabilecek bir bölüm değildi.

Yazanların dediği gibi bölüme baştan başlarsanız büyük ihtimal düzelir. Benzer bir sorun başıma gelmişti çokta uzun bir bölümdü ama ancak bölümü baştan başlamayla düzelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fr.Maxim -- 5 Haziran 2012; 22:25:47 >
  • Amerikan mandası kullanıcısına yanıt
    ben orda çok kolay olmasada iyi geçtim adam kroşe sallıyo siz savunmada kalıyorsunuz o durumda yumruk salladığı andan sonra çakın @Amerikan mandası @Amerikan mandası @Amerikan mandası @Amerikan mandası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.