Şimdi Ara

Savaş Cebeci - Cenk Hoca ve Diğer Youtubeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Demek istediğim adam istese TR'ye gelip Marmara BESYO'da bile şu an hocalık yapabilir . İşe yarar yaramaz o ayrı ama ben Savaş'ın beyaz tahta zamanlarından daha iyi bilgi veren başka bir Türk görmedim bu alanda .
  • Bence yapılan saçma bir hata var. İnsanlar bu kişilerin bilgilerini alıp işlerine bakacaklarına saçma bir şekilde taraftarlığa soyunuyorlar. Yok Cenk Hoca Savaş Cebeci'yi döver, yok adamsa buraya gelsin falan. Yahu bize ne oluyor da tanımadığımız adamların taraftarlığını yapıp holigan gibi adam dövecek raddeye geliyoruz? Cidden anlamıyorum böyle durumları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkalpan

Bence yapılan saçma bir hata var. İnsanlar bu kişilerin bilgilerini alıp işlerine bakacaklarına saçma bir şekilde taraftarlığa soyunuyorlar. Yok Cenk Hoca Savaş Cebeci'yi döver, yok adamsa buraya gelsin falan. Yahu bize ne oluyor da tanımadığımız adamların taraftarlığını yapıp holigan gibi adam dövecek raddeye geliyoruz? Cidden anlamıyorum böyle durumları.
    fitnessle uğraşan ciddi bir ergen kitlesi var ondan olabilir. işin garip tarafı bu yaşını başını almış adamların ergenlerin gazına gelmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: elweda

fitnessle uğraşan ciddi bir ergen kitlesi var ondan olabilir. işin garip tarafı bu yaşını başını almış adamların ergenlerin gazına gelmesi

Alıntıları Göster
    Aynen öyle. Koca adamlar gaza gelip saçma sapan hakaretler içine geliyorlar. Millet de yürü hocam diye gazı veriyor. Tamamen gereksiz. Sporumuzu yapıp hayatımıza bakalım, başkaları ilgilendirmesin bizi.
  • İkisine karşı da bir önyargım olmadan takip etmeye başladım uzun zaman önce, ikisinin de hoşuma giden/gitmeyen yanları oldu sonra kavgaları iyice büyüdü falan takip etmedim o kısımları zaten beni ilgilendiren kısım o değil, tavsiyem kimse de boş yere prim yapmalarına izin vermesin. Neyse söylemek istediğim şu; bu son konferans basma olayından falan önce Cenk Hoca bir instagram canlı yayını açtı ve o yayında bir kafedeydi, durmadan orada bulunan bir kız grubunu çekmeye başladı sonra yayına yorum yapan çoluk çocuğun gazına gelip gitti hiç tanımadığı kızların yanına oturdu gevşek gevşek onları kameraya çekmeye başladı. Demek istediğim sen kimsin kendini ne zannediyosun arkanda 3-5 çocuk takipçin var diye bu özgüveni kendinde nasıl bulabiliyosun. O zamana kadar hiç problemsiz takio ederken o günden sonra gözümden tamamen düştü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türklerin bu konularda ne kadar kalitesiz ve deneyimsiz olduğunun kanıtları. Biri daha vardı belovacıklı soyadlı, kollarına synthol basıp basmadım diye iddia ediyordu sürekli. Komik insanlar, bu tip kişileri takip etmeyin, ingilizceniz var ise yabancı kaynaklara yönelin derim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.