Bildirim
Savaş ve Barış
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben akvaryum yayınlarından okumuştum pek beğenmemiştim ondan önce de beş para etmez bir yayınevinden birkaç kere okumaya çalışmıştım çok sıkılıp atmıştım bir kenara.Geçenlerde tüyaptan aldım İletişim yayınlarından 2 cilt 33 liraya mı ne geldi çevirisinin güzel olduğunu söylüyorlar bence İletişim den al. -
Can ya da iş bankasından şaşma. Ben can yayınlarından aldım. İki cilt
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavsiyeler için teşekkürler. -
İş Bankası, Savaş ve Barış'ı 2014 sonunda çıkaracakmış. Şu an çeviri aşamasındaymış. Acelen yoksa bir sene daha bekle. -
Beklerim tabi. Çok teşekkür ederim. -
Savaş ve Barış'ın çevrilmesini beklerken İş Bankasından çıkan diğer Rus Klasiklerini okuyabilirsin. Onun dışında İş Bankasının tüm Klasikler serisi mükemmel. Can Yayınlarından nefret ediyorum. O kadar para gözler ki. Ben her halükarda İş Bankasını tercih ederim. O yüzden bir sene daha bekleyeceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: E-Nazmi
Can Yayınlarından nefret ediyorum. O kadar para gözler ki.
+1 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X