Sitesinden baktım ama emin olamadım. Anladıklarımı yazayım. Yanlışlarımı ve eksik kısımları bir zahmet belirtiniz.
BATTLEGROUNDS: Savaşa katılan Zhuang ve Shao halkına, oyun tarafından savunma ya da hücum görevi verilir. Savunma ile görevlendirilen halk kendi liderlerini korumak zorundadır. Hücum ile görevlendirilen halk ise karşı tarafın liderini öldürmelidir.
Ödül: Savaşı kazanan tarafın halkına Hero Battle Gem Box verilir. Yani, içinden çok değerli malzeme çıkabilen önemli bir kutu.
Ceza: Ceza yok. Hatta teselli armağanı olarak Fortune Case verilir.
Anlayamadığım ve bulamadığım kısımlar: "Eğer karşı halktan birini öldürürseniz 100 puan alırsınız" ile neyi kastettikleri? "Karma" mı "Honor" mı?
Eğer karşı halktan birisi tarafından öldürülürseniz bir şey kaybeder misiniz?
Eğer NPC (yani oyunun savaşçısı) tarafından öldürülürseniz tecrübe puanı (experience) kaybeder misiniz?
GOLDEN BASIN Çatışmaya katılan Zhuang ve Shao halkı birer lider ile ikiye ayrılır. İki tarafta birbirlerinin liderlerini ele geçirmeye çalışır.
Ödül: Kazanan tarafta çatışmaya katılan ve Gashin isimli NPC tarafından esir alınmayan kişiler, 6 saat boyunca değerli madenlerin çıktığı bir yerde maden arayabilirler.
Ceza: Genel bir ceza yok. Ancak, herhangi bir NPC tarafından öldürülürseniz tecrübe puanı kaybedersiniz.
Karşı taraftan bir oyuncu tarafından öldürülürseniz deneyim puanı kaybetmezsiniz ama Karma ya da Honor kayber misiniz bilemiyorum. Ayrıca, karşı taraftan bir oyuncu öldürürseniz Karma ya da Honor kazanır mısınız onu da bilmiyorum.
hayır o puanlar savaşta skorların yazdığı şey var her ölen adam için oraya karşı tarafınkine 100 puan eklenir exp honor karma kaybetme olayı yoktur mudoda oluo o
golden basinda mob tarafından ölürsen kaybedion exp adam tarafından öldürürsen level farkı yoksa çok ötekilerden de kaybedio olman lazım bunlardan tam emin değilim ama savaşlardan eminim
OldStyle teşekkür ederim. Yani, Battlegrounds'ta bir şey kaybetme korkusu olmadan rahatça kapışabiliriz. Golden Basin'de ise NPC'lere dikkat etmemiz gerekiyor.
evet aynen öyle gibi bişi... golden basında sırf npc değil herşeye dikkat etmelisin... orası sakat yer.. bi ara xPAINx çok yapıodu mesela iki tarafta kardeş kardeş maden kazıo gelio adam kesio bütün shaoları gidio...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme