Şimdi Ara

Savcılık, YGS incelemesini tamamladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "ales i iptal ettik ygs nin cezaevlerinde girenleri iptal ettik, görüyorsunuz hata bulduğumuz sınavı iptal ediyoruz, ygs geneli tertemiz bir sınavdır. aksi olsa onuda iptal ederdik."

gelecek açıklama keisn bu tarz bişey olacak. tabi yersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan101

Arkadaşlar şu konuya bir açıklama getirelim..
    Dosya şuan Ankara idare mahkemesinde..
    Yani idare mahkemesi karar verecek iptal edlip edilmeyeceğine.
    Bu gerginlik borazanlığı niye yapılıyor anlamıyorum.
    Açıklamanın sadece işinize gelen tarafını çekip alıyosunuz..

" Sınav sonuçlarının değerlendirilmesi ve açıklanması hususunun ise idari işlem olduğu ve bu durumun ÖSYM Başkanlığının tasarrufunda bulunduğunun, daha önceki basın açıklamalarında yer aldığı hatırlatılan açıklamada, ''Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından açıklamada belirtildiği üzere soruşturma tamamlandığında karar kamuoyuna açıklanacaktır'' denildi. "

Adam iptal ile ilgili birşey dememişki. Biz soruşturmamızı yaptık işimiz bitti. Ösym'nin takdirine kalmış ister açıklar ister açıklamaz demiş.
    Bu kadar abartıp yanlış yerlere çekmek size ne kazandırıyor anlamıyorum.
    2 gün içinde bu iş çözümlenir diye düşünüyorum. Şahsi görüşüm iptal olacak.
    O zaman bu konuya girip yukarıda yorum yazan iptal olmayacak çok sevindim,orgazm olmuş gibi oldum diye mesaj atan arkadaşlara bir çift lafım var
    ..

Savcılık, YGS incelemesini tamamladı

yeterlimi hacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k4n44t -- 28 Nisan 2011; 22:11:03 >

• YGS de hile yapıldı veya yapılmadı bilinmez ama kpss de kesinlikle yapıldı ve zaten sınav iptal oldu bazıları yeni sınava girmedi bazıları rapor aldı ama savcılık 6 aydır soruları çalanı bulamadı. üstelik kpss deki organize kopyayı sınav salonunda çekilmiş gibi gösterdiler ama aslında sınavdan önce sorular belli kişilere uçurulmuştu bile. ygs de böyler şifre dediler şifreyle kopya olmaz adam salak mı kitapçığına bakılacağını bilir milletin dikkatini başka yere çektiler sorular sınavdan önce sızıyor osym de açık var.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramley -- 4 Aralık 2011; 17:48:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdinçarli

Bazı ceza evlerinde fen bilimleri sınavı tekrar yapılacak eğer içlerinden biri çıkıpta bizim girdiğimiz sınavla 27 marttaki sınav denk değil di bu durum anayasanın eşitlik ilkesine aykırıdır diyerek dava açarsa bu sınav iptal edilmek durumunda kalır..

Bu sınav derken heralde yarın yapılacak olandan bahsediyorsun çünkü bu gerekçeyle ancak yarınki sınavı iptal edebilir.
  • Osymnin elinde denk sinav hakki var. Bu sene alinmis bir hak bu. Hic bir sey olmaz yani. Iptal beklemyin artik demek istiyorum ama bekleyen bekler yine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdinçarli
    Bazı ceza evlerinde fen bilimleri sınavı tekrar yapılacak eğer içlerinden biri çıkıpta bizim girdiğimiz sınavla 27 marttaki sınav denk değil di bu durum anayasanın eşitlik ilkesine aykırıdır diyerek dava açarsa bu sınav iptal edilmek durumunda kalır..

anayasanın 6112 ya da 6114 sayılı kanununa göre eşdeğer sınav yapma hakkı olduğu için bu sınavı yapabiliyolar böyle bi kanun olmasaydı tekrar edilemezdi o yüzden adil değil vs gibi itirazların çok geçerli olacağını sanmıyorum
  • İyide ben zaten normal sınav süresi içerisinde fene bakamadım bile 160 dk.Şimdi bu adamlara 160+40 dk verilmiyor mu? nasıl adalet bu.O zaman tamamen baştan 160 soruluk ygs yapmaları gerekir.Yoksa işte bu eşitlik ilkesine aykırıdır.O zaman 160 soruluk eş değer ygs yapılması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceko1905. -- 29 Nisan 2011; 23:11:09 >
  • Arkadaşlar kopya bence de çekildi fakat unutmayalım ki iş yargıda ve yargının kopya vardır diyebilmesi için birinin bu şifreyi somut kullanmış olması gerekir.Aksi takdirde sınavın iptali gibi bir şey söz konusu olamaz.Ayrıca polisin bilirkişi raporunda kabak gibi yazdığı ibare şöyledir
    ÖSYM veri tabanında ve bilgisayarlarında sızdırma izine rastlanmamış olup 1.700.000 adayın kitapçıkları üzerinde yapılan detaylı araştırma sonucunda herhangi bir kopya izine rastlanmamıştır.Sınavın iptaline gerek yoktur.Şimdi bilirkişilerin bu raporu doğrultusunda savcı sonuçları açıklama izni vermiştir iki gün sonra da raporlar temiz çıktığından takipsizlik kararı verecektir.Cezaevlerinde yapılacak olan fen sınavı eşitsizlik yaratan sınav iptal olacak diyen arkadaşlara da sesleniyorum.ÖSYM yeni çıkardığı yasayla sınırlı sayı da öğrenciye eşit sınav maddesiyle sınav yapabilmektedir.ÖSYM nin son çıkardığı yasayla buna yetkisi vardır kimse de çıkıp tek kelime edemez.Son olarak pedagoji konusunda da ilk olarak bu konu danıştayın değil idarenin konusudur bir ikincisi de ÖSYM ancak bundan uyarı cezası alır.yani pedagoji davasından iptal çıkması imkansız bir olaydır.Bu sınav ortada somut delil olmadığından hiçbir adli makam tarafından iptal edilemez.Bu sınavı tek bir kişi iptal edebilir o da Ali Demir.Çıkıp sınav da somut kopya delili yok kamu vicdanını rahatlatmak için iptal ediyorum der,istifa ederse sınavın iptali ancak böyle mümkün olabilir.Şahsi fikrim böyle bir olayın imkansıza yakın olduğudur

• quote:

Orijinalden alıntı: cerrah09

Cezaevlerinde yapılacak olan fen sınavı eşitsizlik yaratan sınav iptal olacak diyen arkadaşlara da sesleniyorum.ÖSYM yeni çıkardığı yasayla sınırlı sayı da öğrenciye eşit sınav maddesiyle sınav yapabilmektedir.ÖSYM nin son çıkardığı yasayla buna yetkisi vardır kimse de çıkıp tek kelime edemez

Bak kaç kelime ediyorum.Eşit sınav maddesiyle tekrar yapabilir doğru ama yaptığı sınav ygs olur sadece fen testi değil.Doğrudur eş değer sınav yassı vardır ama eşitlik ilkesi hali hazırda bulunmaktadır ve bu öğrencilere fazladan 40 dakika verilmesi eşitlik ilkesine aykırıdır.Bunun içinde bir yasa varsa "eş değer dakika" gibi onu bilemem.

• bu şerefsizlerden herşey beklenir onu da uydurmuşlardır kılıfına
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.