Şimdi Ara

Savcılık, YGS incelemesini tamamladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    A.A
    28 Nisan 2011
    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, YGS'deki şifre skandalıyla ilgili incelemesini tamamladı. 1 milyon 700 bin adaya ait cevap anahtarlarının incelendiğini belirten Savcılık, sınav sonuçlarının açıklanabileceğine karar verdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2011 yılı YGS sınavına giren yaklaşık 1 milyon 700 bin adaya ait cevap anahtarları ile tam puan yapanlara ait soru kitapçıklarının, bilirkişiler marifetiyle yapılan incelemesinin tamamlandığını, ÖSYM'nin YGS sonuçlarını açıklayabileceğini bildirdi.

kaynak hürriiyet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenity19 -- 28 Nisan 2011; 11:20:33 >

• iptal YOK
    arkadaşlar ben sevindim çünkü o stres i birdaha yaşamak istiyorum
    şimdi kaldı geriye ygs-4 den 320 ve üstü aldığımı ummak
  • iptal edecek adam neden cezaevindekilere tekrar sınav yapsın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7gün25saat -- 28 Nisan 2011; 11:30:02 >
  • Eğer gerçekse bu, sınavın iptal edilmeyeceğini gösterir. Savcılık soruşturmayı tamamladı, ÖSYM'ye gerisi seni ilgilendirir dedi.
    Ankara İdare Mahkemesi'nden de bir iptal kararı çıkacağını zannetmiyorum. Aynı durum Danıştay için de geçerli.

Ne yalan söyleyim, bu kadar hatadan sonra bir iptal kararı çıkacağını ben de düşünüyordum. hayırlısı bakalım. LYS' ye daha 1 ay var. Çalışmaya devam

zorunlu düzeltme: pardon 1.5 ay var daha LYS'ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çılgın_zenci_dostum -- 28 Nisan 2011; 11:53:09 >
  • Şu iki cümleden nasıl çıkartıyosunuz bu sonucu anlayamıyorum arkadaş.
    Sabredin bugün yada yarın açıklanır soruşturmanın içeriği...
    O zaman görücem yüzünüzdeki ifadeyi..
    Millet medyum kesildi başımıza soruşturma dosyasını görmeden sonuca hüküm veriyor.
  • Harbiden 1 ay mi kaldi ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LYS Sonuçları Açıklandı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17657740.asp?gid=381
    http://www.ntvmsnbc.com/id/25207473/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzgunner23 -- 28 Nisan 2011; 11:59:32 >
  • wuhhhh. ooooooooooohhh yeaah. iptal miptal gelmez. orgazmdan daha zevkli birşey bu ya . biyoloji tekrarı yapıyordum tamda gördüğüm iyi oldu bu haberi

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan101

Şu iki cümleden nasıl çıkartıyosunuz bu sonucu anlayamıyorum arkadaş.
    Sabredin bugün yada yarın açıklanır soruşturmanın içeriği...
    O zaman görücem yüzünüzdeki ifadeyi..
    Millet medyum kesildi başımıza soruşturma dosyasını görmeden sonuca hüküm veriyor.

medyumluktan değilde açıklamada sonuçların açıklanabileceği söylenmiş işte burdan çıkarıyoruz iptal olmayacağını eğer iptal sonucu çıkacak olsaydı neden sonuçları açıklasınlar ki?

• danıştaya pedogojik açıdan açılan 2. dava ne durumda bileniniz var mı?
  • Vay be, bir ara ben bile inandım iptal kararı çıkacağına.Hatta geçen günkü haberlerden sonra Türkçe denemesi çözmeye karar vermiştim
  • yine işin üzeri örtülecek

kopyayı çeken çektiğiyle kalacak.

olan binlerce masum çocuğa olacak , ne moral kaldı, ne bir şey. Yazık günah.

bu işi yapanlara ve bu işin kapanmasına çanak tutanlara (cumhurbaşkanı dahil) 1.700.000 kişi ve ailesi hakkını helal etmeyecek. Kul hakkı gibi en büyük günahın cezasını çekecekler.
  • Eğer kopya çekenler varsa hakkımı helal etmiyorum haram zıkkım olsun öteki dünyadada ben hakkımı isterim. Başka yapabilceğim hiç birşey yok.. Herkese iyi çalışmalar.
  • son kararı ösym verecek. Bakalım toplantıdan ne sonuç çıkacak.
  • arkadaşlar savcılık soruşturmayı tamamladığı için sonuçlar açıklansın demiyor. 2 gün önce savcılığın yaptığı açıklamada soruşturmanın ygs sonuçlarıyla ilgili bölümü bittikten sonra ösymnin sonuçları açıklayabileceğini söylediler. Şimdi ki açıklamada savcılık diyor ki benim sonuçlarla ilgili incelemem bitti soruşturmam bitti demiyor sonuçlarla ilgili incelemem bitti artık delil karartma olmaz sonuçlarla ilgili oyüzden açıklanmasında bir engel yok diyor. Soruşturma bitmedi hala sanki kesin iptal edilmeyecekmiş gibi konuşup sınava giren arkadaşlar üzerinde bir gerginlik oluşturmayalım. Sakin bekleyip görmek de yarar var. Şahsi görüşüm iptal edilecek ancak seçimlerin olması siyasileri büyük bir şekilde tedirgin ediyor..
  • Arkadaşlar şu konuya bir açıklama getirelim..
    Dosya şuan Ankara idare mahkemesinde..
    Yani idare mahkemesi karar verecek iptal edlip edilmeyeceğine.
    Bu gerginlik borazanlığı niye yapılıyor anlamıyorum.
    Açıklamanın sadece işinize gelen tarafını çekip alıyosunuz..

" Sınav sonuçlarının değerlendirilmesi ve açıklanması hususunun ise idari işlem olduğu ve bu durumun ÖSYM Başkanlığının tasarrufunda bulunduğunun, daha önceki basın açıklamalarında yer aldığı hatırlatılan açıklamada, ''Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından açıklamada belirtildiği üzere soruşturma tamamlandığında karar kamuoyuna açıklanacaktır'' denildi. "

Adam iptal ile ilgili birşey dememişki. Biz soruşturmamızı yaptık işimiz bitti. Ösym'nin takdirine kalmış ister açıklar ister açıklamaz demiş.
    Bu kadar abartıp yanlış yerlere çekmek size ne kazandırıyor anlamıyorum.
    2 gün içinde bu iş çözümlenir diye düşünüyorum. Şahsi görüşüm iptal olacak.
    O zaman bu konuya girip yukarıda yorum yazan iptal olmayacak çok sevindim,orgazm olmuş gibi oldum diye mesaj atan arkadaşlara bir çift lafım var..

• iptal olmayacağı 100 metreden belliydi, şimdi iyice belli oldu.
  • Ben de orgazm oldum, iptal olmayacağını göreceğiz. Sonuçlar açıklandığında yeniden seni burada görmek isterim .

quote:

Orijinalden alıntı: ozan101

Arkadaşlar şu konuya bir açıklama getirelim..
    Dosya şuan Ankara idare mahkemesinde..
    Yani idare mahkemesi karar verecek iptal edlip edilmeyeceğine.
    Bu gerginlik borazanlığı niye yapılıyor anlamıyorum.
    Açıklamanın sadece işinize gelen tarafını çekip alıyosunuz..

" Sınav sonuçlarının değerlendirilmesi ve açıklanması hususunun ise idari işlem olduğu ve bu durumun ÖSYM Başkanlığının tasarrufunda bulunduğunun, daha önceki basın açıklamalarında yer aldığı hatırlatılan açıklamada, ''Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından açıklamada belirtildiği üzere soruşturma tamamlandığında karar kamuoyuna açıklanacaktır'' denildi. "

Adam iptal ile ilgili birşey dememişki. Biz soruşturmamızı yaptık işimiz bitti. Ösym'nin takdirine kalmış ister açıklar ister açıklamaz demiş.
    Bu kadar abartıp yanlış yerlere çekmek size ne kazandırıyor anlamıyorum.
    2 gün içinde bu iş çözümlenir diye düşünüyorum. Şahsi görüşüm iptal olacak.
    O zaman bu konuya girip yukarıda yorum yazan iptal olmayacak çok sevindim,orgazm olmuş gibi oldum diye mesaj atan arkadaşlara bir çift lafım var..

• cumhurbaşkanı düşünüp etmeden tatmin oldum .. oo yeaaa demeyeydi.... belki bu boyuta gelmezdi...
    arkadan cumhurbaşkanına bakarak diğerleri de oo yeaa demeyeydii... bişeyi tükürdüler yalamiyacaklar tabi..

adamlar prestijini sarsmamak için olmayan , ispatlanamayan kopya olayını tabiki örtecekler...
    şurda bir yanlış anlama var şifreleme var ( bu kadar aday için olması gerekiyor ) kullanılan sistem
    açığa çıktı .. kopya çekildiği değil .... sırf %60 sınav zorgeçti kesin kopya çekildi iddaları ve seçimin yaklaşması nedeniyle bariz bir şekilde provakosyon yapıldı ...

kendimizi kandırmayalım .. sınavın istendiği gibi geçmemesi kopya var denmesini tetikledi...tartın biçin
    sınavda , yarışta kimse kimseden geri kalmaz.. hatta çelme bile atar birbirine.. sonuçta hayatımı şekillendirecek diyoruz.. kıskançlık insanda istemese de var içimizde...

iptal olmassa .. madem gururunuza yediremiyorsunuz ... toplanın lys ye girmeyin? protesto edin..
    ama okadar isyan edenin bir tanesinin.. yada o meydana çıkanların 1 tanesini göremessiniz ....niye?
    yok işte iş lafla olmuyor ....

arkadaş ... cumhurbaşkanını küçük düşürmeyecekler.. iktidarı küçük düşürmeyecekler...
    kendi bindikleri dalı kesmeyecekler..

iptal olsun olmasın .. sana bana dönecek ..KESER SAPI MİSALİ ..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.