Şimdi Ara

Save Data Could Not Be Accessed Çözümü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hilesiz oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mewtwo_1010

yaa arkadaşlar hileyi yok etti bu

+1
    Aynı dertten bende muzdaripim yardımcı olun hileler gidiyor bu işlemi yapınca.
  • Bu olay başınıza geldiyse, bu işlemi yapmadan önce hafıza kartınızı formatlamayı deneyin.
    Benim başıma hiç gelmedi, inşallah gelmez de.
  • Baba büyüksün tam bende bu konu hakkında başlık açıcaktım direk bu başlığı gördüm.İyi oldu Gta yı çözmüş oldum.

Anlatım biraz karışık olmuş ama işimi gördü.Yazında tam olarak basılacak tuşları kalın harf ile vurgularsan.Ve resim koyarsan anlaması çok kolay bir yazı olur.

Yinede çok sağol
  • Hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİG KİNG -- 14 Ağustos 2009; 2:05:44 >
  • Ellerine sağlık birader.

Ama yine olmadı. Oyun GTA Chinatown Wars. Oyuna girip save slot 1'i seçiyorum ekran kararıyor bir daha da gelmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of the Shadows -- 7 Eylül 2009; 23:53:54 >
  • Kart R4 mü hocam?
  • Evet.
  • Hocam R4 için patch yapılmş şekilde karta atmanız gerek.

Bölümde zamanında konusu açılmıştı,arama yapmanızı tavsiye ederim veya Google a dediğim şekilde yazarsanız sorun çözülecektir.
  • Tamam sağolasın. Araştırayım bakayım...
  • ellerine sağlık, çok makbule geçti. ben de oyunlar hatalı sanıyodum.
  • DSlazy.exe yi çalıştırırken Uygulama Düzgün Olarak Başlatılamadı sorunu verirse internetten Microsoft Net Framework 2.0 adlı programı yükleyin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.