ya kimse giremedi serverlara ben girdim.Tek bi party ile humanları yendik ve lag dan dc olduk.Sonra tekrar girdim hb de heryerde remnant doluydu 40 tane falan tek kesmeye başladım ruby ring 2 tane ft kutusu lotto falan düştü :D sonra bisim orclar geldi onlar kesti ama süperdi. şimdi dc yedim failed verio start
ss pls
ss almadım inanmayan inanmasın
hb ne ya
ballı :D adam dc olmuş ss diyolar mantıkları yok
ben slavez ilk ben gitmiştim oraya kestim birincisinden priest chitin shell pauldron geldi birini partiye almıstım oto kutu da acıktı yeşil kutu geldi digerinden o da ona gitti cok üzüldüm ona adam archer dı hiçbirşey de yapmadan aldı.diğerlerinden hep lotto düştü 13 tane lotto bi priest chitin shell düştü.o yeşil kutuya içim gitti ya offf.
ben slavez ilk ben gitmiştim oraya kestim birincisinden priest chitin shell pauldron geldi birini partiye almıstım oto kutu da acıktı yeşil kutu geldi digerinden o da ona gitti cok üzüldüm ona adam archer dı hiçbirşey de yapmadan aldı.diğerlerinden hep lotto düştü 13 tane lotto bi priest chitin shell düştü.o yeşil kutuya içim gitti ya offf.
slavez kanka ne zaman oldu bu olay ve nerde ben serdarxx ne kestiniz yaff...
quote:
Orjinalden alıntı: bysametxxx
hb ne yahu
hb=human base
Ayrıca hb human base yani human town oluyor
aynen ya hb ne remant ne exp kasmaktan savaşlara gitmiyom da az kaldi surda 69 % 80 im olayım 70 bende gidcem savasa da hp ne ya
ben BoCaCiO. dehsAt la aynı partideydik bana da mage shell amulet of int geldi o daha ballı ama Slavez de ordaydı işte. en çok lotto düştü